Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amin canım çok teşekkürler ....:16:

cevapların içinde ayrıca çok teşekkür ederim ebrucum....karar defterini elimden geldiğince hatmettim ama yine de arada böyle gelicem:17::38::16:

Gel canım gel, ne zaman istersen gel. Her türlü destek için arkandayız zaten. :16:

ORUÇ OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE :9:

LÜTFEN BUGÜN İFTARDAN ÖNCE TARTILMAYI UNUTMAYINIZ :16:

Not: Ben unutmaktan korktuğum için size de hatırlatma gereği duyuyorum :60::60:

kızlar benim bi derdim var

şimdi benim bi arkadaşım var biz çok yakındık ama gencay kızdan nefret etti ortamını sevmedi muhabbetini sevmedi filan görüşmiceksi filan dedi bu arada sınıf arkadaşım neyse samimiyeti kestik selam sabah filan ama yne konuşuoduksonra bu sunumda aynı gruba düştük liste sırası nedeniyle gencay biliyordu ama sabah kuaföre filan birlikte gittik orda bi foto çekinmiş bende çıkmışım foto da dedim ki beni kes veya kırp o şekilde koy dedim hiç bişi ypmadan faceye koymuş bu arada facem var ama gencayla ortak kullanıyoruz gibi çoğu arkadaşımız ortak yani gencay ın facesini yok benmkini kullanıyor neyse işte şimdi ben napmalıyım sölediğim halde koydu aradım dedim böle böle madem öle sil bei sizle mi uğraşcam dedi ben mi çok vefakarım yada iyi niyetliyim bu tarz şeyleri devamlı yapıyor anlamdım gencay görürse aramız bozulcak napcm ben
:14::ssz:

şimdi benim bi arkadaşım var biz çok yakındık ama gencay kızdan nefret etti ortamını sevmedi muhabbetini sevmedi filan görüşmiceksi filan dedi bu arada sınıf arkadaşım neyse samimiyeti kestik selam sabah filan ama yne konuşuoduksonra bu sunumda aynı gruba düştük liste sırası nedeniyle gencay biliyordu ama sabah kuaföre filan birlikte gittik orda bi foto çekinmiş bende çıkmışım foto da dedim ki beni kes veya kırp o şekilde koy dedim hiç bişi ypmadan faceye koymuş bu arada facem var ama gencayla ortak kullanıyoruz gibi çoğu arkadaşımız ortak yani gencay ın facesini yok benmkini kullanıyor neyse işte şimdi ben napmalıyım sölediğim halde koydu aradım dedim böle böle madem öle sil bei sizle mi uğraşcam dedi ben mi çok vefakarım yada iyi niyetliyim bu tarz şeyleri devamlı yapıyor anlamdım gencay görürse aramız bozulcak napcm ben

Madem böyle sorun çıkartıyor Burcu sil gitsin. Öyle insanlara ihtiyacın yok. Önemli olan nişanlın bence. Çünkü bu kız senin iyiliğini düşünse zaten seni kırpar öyle koyardı fotoğrafı. Demek ki seninle bir alıp veremediği var sil gitsin canım. Böyleleri yüzünden üzmeye bile değmez kendini. :16:

Madem böyle sorun çıkartıyor Burcu sil gitsin. Öyle insanlara ihtiyacın yok. Önemli olan nişanlın bence. Çünkü bu kız senin iyiliğini düşünse zaten seni kırpar öyle koyardı fotoğrafı. Demek ki seninle bir alıp veremediği var sil gitsin canım. Böyleleri yüzünden üzmeye bile değmez kendini. :16:

fazla vefakarım kaptiş ya ne bilim böle olunca üzülüyorum gerçekten evime geldi yedik içtik hiç onun bile htrı yokmuş ben yedirdiğimde içirdiğimde değilim helal olsun ama ne bilim öle işte silcem o zamn annemde aynı şeyi söledi:ssz:

Burcu ekle beni canım. :16:

Son düzenleme:

Canim buna benzer bir durum benimde basima gelmisti eski erkek arkadasim cok yakin kiz arkasimi hayatimdan cikarmami gorusmemi istemedi tabi ben o zamanlar hic haketmemesine ragmen o kiz arkadasimla gorusmeyi kestim telefonlarina cikmadim ama ben tabiki yanlis bir karar vermisim benim en kotu gunumde yine o arkadasim yardim ama okuz erkek arkadasim yanimda degildi ayrica alkoligin tekiydi ama benim durumum farkli tabi sen sana ne dogru geliyorsa veya kizla gorusmek istiyorsanda bunu gencaya dogru bir yolla anlatmaya calis tabi senin icin bu kiz arkadasin ne kadar onemli bunuda dusun

Canim buna benzer bir durum benimde basima gelmisti eski erkek arkadasim cok yakin kiz arkasimi hayatimdan cikarmami gorusmemi istemedi tabi ben o zamanlar hic haketmemesine ragmen o kiz arkadasimla gorusmeyi kestim telefonlarina cikmadim ama ben tabiki yanlis bir karar vermisim benim en kotu gunumde yine o arkadasim yardim ama okuz erkek arkadasim yanimda degildi ayrica alkoligin tekiydi ama benim durumum farkli tabi sen sana ne dogru geliyorsa veya kizla gorusmek istiyorsanda bunu gencaya dogru bir yolla anlatmaya calis tabi senin icin bu kiz arkadasin ne kadar onemli bunuda dusun

canım şöle anlatayım sana 1.5 yıl önce başladı arkadaşlığımız bizim stajda denk geldik sonra muhabbet sardı baya konuştuk filan gencay önce kıskançlık yaptı sonta madem konuşuyorsun takılalım dedi takıldık ama ortamını beğenmedi ben hayatımda içkinin tadını bilmem değil ama zamanında ergenlikte yaptık bişiler ama 5 senedir tövbeliyim mesela içmeye gidek filan olunca gencay orda durcan dedi sonra neyse ben arkadaşlığmı devam ettirdim gencaydan kah gizli kah söleyerek evime geldi yedik içtik yurtta kalıo die canı bişi çekerse yaptım filan ama son zamanlrda yne böle yakın bi arkadaşım var yani üçümüz çok iyiyiz dedi ki bana burcu benm sevgilimde ayı şeyi söledi gencay gibi dedi oturduk düşündük ve çıkar olduğunu düşündük çünkü istedikleri olunca çok iyi olmayınca başkalarına gidiyor filan bu sunumda biz iyi olsun diye yırttık kendimizi sadece masrafa dahil olunca şarteller attı bizde sonrada bugün bu resim olayı oldu filan :ssz:

canım şöle anlatayım sana 1.5 yıl önce başladı arkadaşlığımız bizim stajda denk geldik sonra muhabbet sardı baya konuştuk filan gencay önce kıskançlık yaptı sonta madem konuşuyorsun takılalım dedi takıldık ama ortamını beğenmedi ben hayatımda içkinin tadını bilmem değil ama zamanında ergenlikte yaptık bişiler ama 5 senedir tövbeliyim mesela içmeye gidek filan olunca gencay orda durcan dedi sonra neyse ben arkadaşlığmı devam ettirdim gencaydan kah gizli kah söleyerek evime geldi yedik içtik yurtta kalıo die canı bişi çekerse yaptım filan ama son zamanlrda yne böle yakın bi arkadaşım var yani üçümüz çok iyiyiz dedi ki bana burcu benm sevgilimde ayı şeyi söledi gencay gibi dedi oturduk düşündük ve çıkar olduğunu düşündük çünkü istedikleri olunca çok iyi olmayınca başkalarına gidiyor filan bu sunumda biz iyi olsun diye yırttık kendimizi sadece masrafa dahil olunca şarteller attı bizde sonrada bugün bu resim olayı oldu filan :ssz:

O zaman nisanlini boyle bir mesele icin uzmeye hicdegmez zaten onun ki cikar arkadasligi anladigim kadariyla hayatindan cikar ama yinede gordugun yerde selamini eksik etme

sabah(08:00)
2 dilim tam buğdayla yağsız peynirli tost
1 kutu süt

ara(12:00)
1 şeftali

öğle(14:30)
1 kase tarhana çorba
limonlu zeytinyağlı domates
1 cin biber

akşam(18:45)
fırında sebze(patlıcan yeşil biber kırmızı biber domates)
1 kase yoğurt
1 tane sosis (bayadır yemedim 1 ay oldu
:18:)

4 litre su
spor yok
:50:

:42::42:

bugün kuaför resmen saçlarıma sulandı ne güzel uzamış ay canım ne kullnıyorsun filan :52:

evet kuzum
Burcu sırrın ne?:34:

Kizlar 30 dakika leslie cezami yaptim geriye 650 mekik 30 dakika leslie kaldi burcucugum bak ben caliskan ogrenciyim diger arkadaslardan hala ses yok cezalarla ilgili kimler cezalarini yapiyor:52:
Niye ortalığı karıştırıyorsun ki :52:

Açıkçası kız ben sizle mi uğraşacağım sil dediyse sil gitsin. Ben normalde bu tip seyleri doğru bulmuyorum ama kızın tavrı da hoş olmamış. Gördüğün zaman selam verirsin konuşursun.

1 kutu süt

1 şeftali

1 kase tarhana çorba
1 cin biber

1 kase yoğurt

4 litre su
spor yok

Afiyet olsun canım :34:

Burcu sırrın ne?:34:

Niye ortalığı karıştırıyorsun ki :52:

Açıkçası kız ben sizle mi uğraşacağım sil dediyse sil gitsin. Ben normalde bu tip seyleri doğru bulmuyorum ama kızın tavrı da hoş olmamış. Gördüğün zaman selam verirsin konuşursun.

valla ayşenur um saçım için hiç bişi yapmıyorum şampuan ha bide arada bir zeytinyağı yumurta akı çörek oru ile maske yapıyorum hepsi bu :52:

sildim ayşenur valla :ssz:

En sevdiğim reçel :56:

Kızlar bana iftar için yemek önerisi lazım? Ne yapabilirim hiç bir fikrim yok?

Bende çok severim ama eskisi kadar yemiyorum artık hiç yemiyorumda desem yeridir.eskiden olsa bir kase uçar giderdi:9:

kızlar kusurabakmayın internet sorunu oluyor pat diye kopuyorum.bugünde senle konuşurken gitti bağlantım kaptan..:47:
kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemedi :52: ama felaket bi mide bulantım var 2 saattir :50:
tebrikler cnm ve geçmiş olsun:16:
kaptiş basenlerim gideer diye düşünüyorum ama ailemdeki herkesin basen problemi var zaten :52: akşama evde sebzeler var patlıcan biber filan semiz yemeğim var ama canım istemiyor :52:

Burcucum son eklediğin fotoğrafda değişimin çok çok net.tebrikler:46::46:

zaten normaldede üstün ince alt tarafın daha kalındı.ilk fotoğrafında belliydi zaten ama şuan harika:nazar::nazar: ilerleyen zamanlarda şikayetin olursa kalça bacak egzersizleri yaparak şekillendirebilirsin:34:
ORUÇ OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE :9:

LÜTFEN BUGÜN İFTARDAN ÖNCE TARTILMAYI UNUTMAYINIZ :16:

Not: Ben unutmaktan korktuğum için size de hatırlatma gereği duyuyorum :60::60:
Merak etme kaptan unutmayız:34:
fazla vefakarım kaptiş ya ne bilim böle olunca üzülüyorum gerçekten evime geldi yedik içtik hiç onun bile htrı yokmuş ben yedirdiğimde içirdiğimde değilim helal olsun ama ne bilim öle işte silcem o zamn annemde aynı şeyi söledi:ssz:
kaptan haklı.Seni azıcık düşünseydi o resmi kırpardı zaten bence.sen kendini,nişanlını ve aileni düşün cnm..:16:
1 kutu süt

1 şeftali

1 kase tarhana çorba
1 cin biber

1 kase yoğurt

4 litre su
spor yok

Afiyet olsun cnm.
resimlere bakınca sanki ben o kadar zayıflamışım gibi sevindim...:46::46:

Bu arada kızlar kütüphaneye gittim tam kapanışına denk geldim. :1: İnternette kapanışı 19:00 yazıyordu ama yaz dönemine girildiğinden 17:30'a çekmişler. Zaten kayıt almıyorlarmış. Bayramdan sonra alacaklarmış. Ben de yürüyüş yapmış oldum. Yol üstünde ucuz mu ucuz mağazalar gördüm gittim kendime bir tane tulum aldım. Sonra markete falan gittim su almak için. Yani bir saatten fazla yürüdüm. :51: Şimdi bayan keyfini sever kişi olarak sıcak su koydum leğene ayaklarımı da içine ohh mis gibi kucağımda bilgisayar :16:
Pedikürümsü bir şey yapacağım çok ihmal ettim kendimi. Bugün dışarıya çıkıp biraz dolaşmak iyi geldi bana. Çalışmaya başlayalı yaklaşık bir ay oldu. O arada hiç dışarıya çıkmadım tek başıma dolaşmaya falan. :50:

Bende çok severim ama eskisi kadar yemiyorum artık hiç yemiyorumda desem yeridir.eskiden olsa bir kase uçar giderdi:9:

kızlar kusurabakmayın internet sorunu oluyor pat diye kopuyorum.bugünde senle konuşurken gitti bağlantım kaptan..:47:

tebrikler cnm ve geçmiş olsun:16:

Burcucum son eklediğin fotoğrafda değişimin çok çok net.tebrikler:46::46:

zaten normaldede üstün ince alt tarafın daha kalındı.ilk fotoğrafında belliydi zaten ama şuan harika:nazar::nazar: ilerleyen zamanlarda şikayetin olursa kalça bacak egzersizleri yaparak şekillendirebilirsin:34:

Merak etme kaptan unutmayız:34:

kaptan haklı.Seni azıcık düşünseydi o resmi kırpardı zaten bence.sen kendini,nişanlını ve aileni düşün cnm..:16:

Afiyet olsun cnm.
resimlere bakınca sanki ben o kadar zayıflamışım gibi sevindim...:46::46:

ayyyyyyy özlemim benim sizde kilo verince ben seviniyorum kuzummmm ama bugün bomba kızlardı hoca bişi eklemek isteyen var mı dedi bizim kızlarda hocam bişi sorcaz dediler tabi biz panik sormayın filan sora sora burcu nası zayıfladığını da anlatsın dediler bide ona sunum yapsın filan dediler yarıldık :52:

Back
X