Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kızlar kütüphaneye gittim tam kapanışına denk geldim. :1: İnternette kapanışı 19:00 yazıyordu ama yaz dönemine girildiğinden 17:30'a çekmişler. Zaten kayıt almıyorlarmış. Bayramdan sonra alacaklarmış. Ben de yürüyüş yapmış oldum. Yol üstünde ucuz mu ucuz mağazalar gördüm gittim kendime bir tane tulum aldım. Sonra markete falan gittim su almak için. Yani bir saatten fazla yürüdüm. :51: Şimdi bayan keyfini sever kişi olarak sıcak su koydum leğene ayaklarımı da içine ohh mis gibi kucağımda bilgisayar :16:
Pedikürümsü bir şey yapacağım çok ihmal ettim kendimi. Bugün dışarıya çıkıp biraz dolaşmak iyi geldi bana. Çalışmaya başlayalı yaklaşık bir ay oldu. O arada hiç dışarıya çıkmadım tek başıma dolaşmaya falan. :50:

bizim şu tatil işi belli olsun var ya gidecem alışverişin dibini vurucam :52: arada kendine vakit ayır canım

başlangıç
25 mayıs 75.200

geçen hafta :68.600

bu hafta:67.800

fark:800gr

yüzde: %1.16618075802

resim:

$DSC_0580[1].webp

Eklentiler

• $DSC_0581[1].webp
    $DSC_0581[1].webp
    23 KB · Görüntüleme: 26
Ay bu tabletten koyamadim resmi, annemlerdeyim nasilsa pcye aktarayim resmi de oyle gondereyim:)

Burcu sırrın ne?:34:

Niye ortalığı karıştırıyorsun ki :52:

Açıkçası kız ben sizle mi uğraşacağım sil dediyse sil gitsin. Ben normalde bu tip seyleri doğru bulmuyorum ama kızın tavrı da hoş olmamış. Gördüğün zaman selam verirsin konuşursun.

Karistiririm tabi cekin sizde cezanizi:-)

ekledim kaptiş ama sohbette pek olmam haberin ola :52:
Bende çok sık takılmıyorum zaten Burcu :34: Burdan fazla vakit kalmıyor.

başlangıç
25 mayıs 75.200

geçen hafta :68.600

bu hafta:67.800

fark:800gr

yüzde: %1.16618075802

resim:

Eki Görüntüle 764431

Tebrik ederim Özlem harika bir sonuç. Ben resim çekmeyi unuttum, aklıma bile gelmedi. Zaten heyecandan öyle bir bağırmışım ki eşim bile korktu :9:

Eveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor :16:

Geçen hafta : 70.5

Bu hafta : 68.5

Fark : 2 :nazar::nazar: % 2.84 :46::46:

Bende çok sık takılmıyorum zaten Burcu :34: Burdan fazla vakit kalmıyor.

Tebrik ederim Özlem harika bir sonuç. Ben resim çekmeyi unuttum, aklıma bile gelmedi. Zaten heyecandan öyle bir bağırmışım ki eşim bile korktu :9:

hadi yp bildirim kaptannnn :52:

$20130725_200737.webp

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm

baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg

:52::52::52::52::8::8::8::9::9::9::9:

arkadaslar, evet bu hafta bir kac sefer kacamak yaptım, ama yemeklerimi cok ölçülü tam olması gerektiği gibi yaptım, hiç asırıya kacmadım, sadece tatlı yedim azar azar, onları da yemeseydim simdi daha iyi bir sonuc bile olabilirdi.. ama bu da beni gayet tatmin etti.. ayy kızlarrr gidiyor kilolar resmen yaaaa:52::52::52::9::9::9:

arkadaslar, evet bu hafta bir kac sefer kacamak yaptım, ama yemeklerimi cok ölçülü tam olması gerektiği gibi yaptım, hiç asırıya kacmadım, sadece tatlı yedim azar azar, onları da yemeseydim simdi daha iyi bir sonuc bile olabilirdi.. ama bu da beni gayet tatmin etti.. ayy kızlarrr gidiyor kilolar resmen yaaaa:52::52::52::9::9::9:

supersin ben yarin sabah tartilicam bakalim ne cikicak

sabah(08:00)
2 dilim tam buğdayla yağsız peynirli tost
1 kutu süt

ara(12:00)
1 şeftali

öğle(14:30)
1 kase tarhana çorba
limonlu zeytinyağlı domates
1 cin biber

akşam(18:45)
fırında sebze(patlıcan yeşil biber kırmızı biber domates)
1 kase yoğurt
1 tane sosis (bayadır yemedim 1 ay oldu
:18:)

4 litre su
spor yok
:50:

:42::42:
Sosis haricinde güzel bir menü canım afiyet olsun. İnşallah yarın senden de güzel bir sonuç gelecek.

Supersin masallah bende gorebilecekmiyim 60 li rakamlari
Göreceksin canım göreceksin merak etme. Hatta hedefe ulaştığında hayal gibi gelecek bu kilolar sana. :16:Yeter ki azmet bırakma burayı. :34:

kaptaaaan superrrrrr:52::52::52::52::52::52:
Bence süper Tuba şok oldum tartıda görünce. :53:

Eki Görüntüle 764441

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm

baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg

:52::52::52::52::8::8::8::9::9::9::9:
Süpersin Tuba' cım. Senin sonuçta şok etti beni. Bu hafta gerçekten süperiz yaaaaaaaaaaaaa. :46::46::nazar:

bravaaaaa tubiii bu hafta yne 1. olcaz inş.... :52::52:
İnşallah canımda yeni katılan takımlar var ilk kilolar hep çok gidiyor eğer onları geçebilirsek birinciyiz inşallah. Yarında sizlerden iyi sonuç gelirse kimse duramaz karşımızda. :51:

Şok ettin beni resmen şok ettin ama haftaya böyle olmaz artık kaçamak yapma bu hafta daha güzel gitsin kilolar. Bayrama en az kilomuzla girelim. Şok olsun gören herkes. :21::32:

supersin ben yarin sabah tartilicam bakalim ne cikicak
Hadi bakalım Sevgi' cim. Senden de güzel bir sonuç bekliyoruz. :16:

Back
X