- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Hadi bakalım erkenden yatta yarın güzel bir sonuçla günaydın de. İyi geceleriyi geceler kızlar sabah görüşürüzzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım erkenden yatta yarın güzel bir sonuçla günaydın de. İyi geceleriyi geceler kızlar sabah görüşürüzzzz![]()
Sosis haricinde güzel bir menü canım afiyet olsun. İnşallah yarın senden de güzel bir sonuç gelecek.
Göreceksin canım göreceksin merak etme. Hatta hedefe ulaştığında hayal gibi gelecek bu kilolar sana.Yeter ki azmet bırakma burayı.
Bence süper Tuba şok oldum tartıda görünce.
Süpersin Tuba' cım. Senin sonuçta şok etti beni. Bu hafta gerçekten süperiz yaaaaaaaaaaaaa.
İnşallah canımda yeni katılan takımlar var ilk kilolar hep çok gidiyor eğer onları geçebilirsek birinciyiz inşallah. Yarında sizlerden iyi sonuç gelirse kimse duramaz karşımızda.
Şok ettin beni resmen şok ettin ama haftaya böyle olmaz artık kaçamak yapma bu hafta daha güzel gitsin kilolar. Bayrama en az kilomuzla girelim. Şok olsun gören herkes.
Hadi bakalım Sevgi' cim. Senden de güzel bir sonuç bekliyoruz.
Sen bide beni gör. Öyle bir sevinmiş öyle bir çığlık atmışım ki eşim korktu noluyor diye.Valla kaptan aynen bende sok oldum, cok tedirgin cıkmıstım tartıya, 67 şeri gorunce ne yapacagımı sasırdım:)))
Sen bide beni gör. Öyle bir sevinmiş öyle bir çığlık atmışım ki eşim korktu noluyor diye.Bide bu hafta tartıyı kaldırdım yaaaa geçen cumadan beri hiç tartılmadım. Demek ki hafta içi tartılmak stres yaratıyormuş. Çok korkuyordum bu haftada kilo veremeyeceğim diye ama şok oldum resmen. Bu arada elbiselerim iyice bollaşmaya başladı çok inceldim allaha şükür. Geçen yıl 63 kiloda giydiğim pantolonum oluyor şuan. :44:
bravaaaaa özlem dünkü patateslerden 200 gr daha giderdi aslındaşaka yapıyorum bence çok iyi bir sonuççççç
ben nolcam hiç bilmiyorum
![]()
Tebrikler canım çok çok çok tebrik ederim![]()
Supersin ozleeem tebriklerrr bu sefer bende fotografini cektim tartinin, geliyoooorrrrr:))
Tebrik ederim Özlem harika bir sonuç. Ben resim çekmeyi unuttum, aklıma bile gelmedi. Zaten heyecandan öyle bir bağırmışım ki eşim bile korktu![]()
Tebrikler kaptan harika bir sonuçEveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 68.5
Fark : 2% 2.84
![]()
tubacım senin sonucunda çook güzel tebriklerEki Görüntüle 764441
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm
baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg
![]()
Afiyet olsun cnm menün genel olarak sağlıklı görünüyor.spaorda güzelBugunku menum
Sahur
Menemen 3 yumurtayla yaptım esimle yedik
Peynir
İftar
1 kase havuclu mantar corbası
2 servis kasıgı bol soganlı mantar sote
1 köfte
1 parca tavuk
Salata
1 dilim karpuz
Su 2-2,5 lt, içiyorum yani suan
Spor
30 dk karısık egzersizler
350 mekik ( burcucum cezamdan düşebilirsin)
İyi geceler hanımlaarrrr:))
Sosis haricinde güzel bir menü canım afiyet olsun. İnşallah yarın senden de güzel bir sonuç gelecek.
Göreceksin canım göreceksin merak etme. Hatta hedefe ulaştığında hayal gibi gelecek bu kilolar sana.Yeter ki azmet bırakma burayı.
Bence süper Tuba şok oldum tartıda görünce.
Süpersin Tuba' cım. Senin sonuçta şok etti beni. Bu hafta gerçekten süperiz yaaaaaaaaaaaaa.
İnşallah canımda yeni katılan takımlar var ilk kilolar hep çok gidiyor eğer onları geçebilirsek birinciyiz inşallah. Yarında sizlerden iyi sonuç gelirse kimse duramaz karşımızda.
Şok ettin beni resmen şok ettin ama haftaya böyle olmaz artık kaçamak yapma bu hafta daha güzel gitsin kilolar. Bayrama en az kilomuzla girelim. Şok olsun gören herkes.
Hadi bakalım Sevgi' cim. Senden de güzel bir sonuç bekliyoruz.
Bugunku menum
Sahur
Peynir
İftar
1 köfte
1 parca tavuk
Salata
1 dilim karpuz
Spor
25 temmuz menüm
02:00
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli tost
3 siyah zeytin
1 domates
1 fincan şekersiz çay
20:00
1 parça tavuk ızgara
2 çatal humus
2 parça avuç içi kadar kebap ekmeği
1 kaşık soğan salatası
1 kaşık mevsim salatası
600ml ayran
2,5 litre su
1 sade soda
Egzersizler
17:00
1 saat 20 dakika bebek arabasıyla yürüyüş
21:30
40 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
22:30
50 dakika bebek arabasıyla yürüyüş
00:30
30 dakika yürüyüş
toplam 3saat 20 dakika yürüyüş
Gunaydin kizlar
Veeeeeeeeeee bu hafta bennnnn
Baslangic 89
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 85.2
Fark 1.3 kilogrammmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun süpersabah(08:00)
2 dilim tam buğdayla yağsız peynirli tost
1 kutu süt
ara(12:00)
1 şeftali
öğle(14:30)
1 kase tarhana çorba
limonlu zeytinyağlı domates
1 cin biber
akşam(18:45)
fırında sebze(patlıcan yeşil biber kırmızı biber domates)
1 kase yoğurt
1 tane sosis (bayadır yemedim 1 ay oldu:18:)
4 litre su
spor yok
ohh sefan olsun canımBu arada kızlar kütüphaneye gittim tam kapanışına denk geldim.İnternette kapanışı 19:00 yazıyordu ama yaz dönemine girildiğinden 17:30'a çekmişler. Zaten kayıt almıyorlarmış. Bayramdan sonra alacaklarmış. Ben de yürüyüş yapmış oldum. Yol üstünde ucuz mu ucuz mağazalar gördüm gittim kendime bir tane tulum aldım. Sonra markete falan gittim su almak için. Yani bir saatten fazla yürüdüm.
Şimdi bayan keyfini sever kişi olarak sıcak su koydum leğene ayaklarımı da içine ohh mis gibi kucağımda bilgisayar
Pedikürümsü bir şey yapacağım çok ihmal ettim kendimi. Bugün dışarıya çıkıp biraz dolaşmak iyi geldi bana. Çalışmaya başlayalı yaklaşık bir ay oldu. O arada hiç dışarıya çıkmadım tek başıma dolaşmaya falan.
hahha süpermiş yaayyyyyyy özlemim benim sizde kilo verince ben seviniyorum kuzummmm ama bugün bomba kızlardı hoca bişi eklemek isteyen var mı dedi bizim kızlarda hocam bişi sorcaz dediler tabi biz panik sormayın filan sora sora burcu nası zayıfladığını da anlatsın dediler bide ona sunum yapsın filan dediler yarıldık![]()
tebrikler
başlangıç
25 mayıs 75.200
geçen hafta :68.600
bu hafta:67.800
fark:800gr
yüzde: %1.16618075802
resim:
Eki Görüntüle 764431
vayyy kaptan geçen haftanın acısı çıkmış. pideyı koklamak işe yarıyor demekki.Eveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 68.5
Fark : 2% 2.84
![]()
tuba bravo kaçamaklara rağmen harika bir sonuçEki Görüntüle 764441
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm
baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg
![]()
afiyet olsun canımBugunku menum
Sahur
Peynir
İftar
1 köfte
1 parca tavuk
Salata
1 dilim karpuz
Spor
yürüyüşte benimle yarışıyorsun özlem25 temmuz menüm
02:00
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli tost
3 siyah zeytin
1 domates
1 fincan şekersiz çay
20:00
1 parça tavuk ızgara
2 çatal humus
2 parça avuç içi kadar kebap ekmeği
1 kaşık soğan salatası
1 kaşık mevsim salatası
600ml ayran
2,5 litre su
1 sade soda
Egzersizler
17:00
1 saat 20 dakika bebek arabasıyla yürüyüş
21:30
40 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
22:30
50 dakika bebek arabasıyla yürüyüş
00:30
30 dakika yürüyüş
toplam 3saat 20 dakika yürüyüş
tebrikler burcu kötü değil sonuçbaşlangıç : 76 kg
geçen hafta: 61.7 kg
bu hafta: 61.4
fark: 0.3 kg
yüzde: 0.49
![]()
ayşenur bu kötü haftaya rağmen 300 gr gayet güzel canım tebriklerTelefondan firiyorum bilgisayardan baglanmam kim bilirne zaman olur.kilo bildirimim:Gecen hafta:71.1Bu hafta:70.9Fark:0.2Yuzde:0.28>>> 0.3 (boyle yuvarliyorduk degil mi)
Gunaydin kizlar
Veeeeeeeeeee bu hafta bennnnn
Baslangic 89
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 85.2
Fark 1.3 kilogrammmmmmmmmmmmmm