Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***14. TAKIM 319. ETAP ***

tfneyll : (62.5/60.5 / 2 /%3.2 ) Diskalifiye olan üye itiraz olmaması nedeniyle yeniden yarışıyor hedef: 55

Zeynazy : ( 73.6 /73.1 / 0.5/%0.68) yeni üye hedef: 60
Valkyrie89 : (101.2 / 98.7/2.5 /%2.47 ) yeni üye hedef: 75
Vouge2013 : (59.2 /57 /2.2 /%3.71) yeni üye hedef: 55
14. TAKIM ORTALAMASI :2.51 %
weight.png
listemizin son hali kontrol edebilirmisiniz kızlar....teşekkürler.....

tebrikler..Cnm vereceğin az kilon kaldı artık daha az gider cnm o yüzden üzülme çoğu gitti azı kaldı sende.:46::46:

tebriklerr..:46:

tebrikler cnm çok güzell:nazar::46:

afiyet olsun cnm böyle devam ederssen kısa sürede iyi sonuçlar alacaksın gibi görünüyor:34::nazar:

cnm motivasyonunu kaybetme bu çok önemli.Bu hafta daha dikkatli olursun.:36:

eline sağlık burcu:16:

cnm böyle beslenmek olmaz ama metabolizman yavaşlar kilo veremezsin,kabız olursun.öğlen yemeklerini geçiştirmemelisin.Evde birşeyler hazırlayıp saklama kabına falan koyabilirsin.Meyva taşıyabilirsin çantanda.:50:
yarın oruç tutacağım inşallah. yarın itibariyle düzelir menülerim.
Olmaz ama hadi olsun bakalım. Leslie cezan bir tane kaldı o zaman.

Afiyet olsun canım karpuz haricinde güzel bir menü. Ama kaçamaklardan sonra o bile göze batmıyor.

Menü çok güzel olmuş Özlem' cim afiyet olsun. Spor harika :46:
Hiç yoktan iyidir Burcu inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın. :34:

Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer sınavın. :16:

O kadar düzensiz menüye yine iyi kilo almamışsın. Artık menülerin düzelsin lütfen. :34:

Harikasın canım. Çok tebrik ediyorum seni. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. En kısa zamanda senden 7 li rakamları görmek istiyorum. :16:

Çok güzel bir menü afiyet olsun. :46:

Sen neden böyle olduğunu biliyorsun canım. Keşke düzene soksaydın şu menülerini. Aslında zor değildi. Ama neyse artık olan oldu. Bundan sonra düzeltirsin artık.

Ellerine sağlık canım. Kızlar lütfen göndermeyenlerde göndersin mesaj sayılarını. :34:

Öğle ve pide dışında güzel bir menü. Şu pideleri artık sende kokla bence :9:
ya ben artık evimde iftar yapmak istıyorum . eşim bayrama kadar normal mesai saatlerinde çalışacak inşallah. ben de evimde kendi kontrolümde pide değil buğday ekmeği yıyebileceğim.
selam kızlar nasılsınız bakalım...
herkesi tebrik ediyorum verdiği kilolar için...
ben yazmıyorum bu hafta.. utanç içindeyim 1kg fazla çıktım ama şişlik olabilir :52::52::52:
önümüzdeki 2 hafta olayı toparlayacağım... :34::34::34:

bu arada dün doktora gittik, kalp atışlarımızı duyduuukk :nazar::nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin ceren. çok sevindim kalp atışlarınıza duymana :32:

yarın oruç tutacağım inşallah. yarın itibariyle düzelir menülerim.
hoşgeldin ceren. çok sevindim kalp atışlarınıza duymana :32:

saol cnm :34:

Hoş geldin canım. Çok sevindim minişin kalp atışını duymanıza. Ben bile heyecanlandım yeniden. :16:Geçen yıl bu zamanlar bende ilk defa duymuştum minişimin kalp atışlarını. Bence yediklerine en baştan dikkat et. Kaçırma sakın ipin ucunu. Hem bebeğin sağlığı hemde senin sağlığın için fazla kilo alma. Doktor takibini yapacaktır zaten aldığın kilonun. Bende diyordum Ceren bi gitti unuttu bizi :9:

yok kaptiş yaa, unutur muyum, ama çok fırsat bulamıyorum... evet dikkatli olmak lazım, haklısın... ipin ucu kaçmamalı...
bu arada 68,5 olmuşsun, tebrik ediyorum kaptiş, harikasın walla :32::32::32:

kızlar hepinizi de öpüyoruuumm, diyeti bozmayın hee :33::33::33:

Sormayın yaaa ben bugün kötü oldum, hem temizlik yapıyorum hem minik cadıyla ilgileniyorum bu arada dün gece sahura kalkamadık. Sarsmaya başladı iyice. Birazdan da iftar hazırlığını yapayım yoksa iftara elim kolum kalkmayacak. :37:

canlar listemize bakabilir misiniz:54:

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 :( 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan :( 57,9/ 57/0,9/%1,55 )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 :( 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL :(77/77/0/0)
kilosu sabit
nurork :(66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 :(96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %1,07

kızlar ben önceden bu topikte üyeydim ve çeşitli sebeplerle yazmayı ve takip etmeyı bıraktım sınavlarım falan vardı şimdi artık tamamen mezunum ve başım rahat tekrar burda yarışıp kılo vermek ıstıyorum lütfen benı gerı alın :5::5::5::5::5::5:

Sormayın yaaa ben bugün kötü oldum, hem temizlik yapıyorum hem minik cadıyla ilgileniyorum bu arada dün gece sahura kalkamadık. Sarsmaya başladı iyice. Birazdan da iftar hazırlığını yapayım yoksa iftara elim kolum kalkmayacak. :37:

ebrucum allah kolaylık versin canım....o minik cadının yanaklarında sevgiyle ısırırım canım:9::54::nazar::emir_bebek:allah bağışlasın ne kadar cadımız....

canım düzeltme için teşekkür ederim....ay bugün sana ne kadar teşekkür ettim acaba:9::17:

sabah yuvarlama konusunu da soracaktım aslında ;
mesela 2.515....'i 2.52 ye yuvarlıyoryz o zaman....ben tam sınır diye yuvarlamamıştım.... o zaman virgülden sonra 3. rakam 5 ve üzeri ise yuvarlıyoruz :17:

Selam kizlar yine bir ugrayayim dedim.
nasilsiniz?

mid_night_sun canim hamileymissin, hayirli olsun insallah saglik sihhatle gecirirsin hamileligini ve bebegini kucagina yine saglikli bir sekilde alirsin :emir_bebek:

kizlar ramazan baslangicindan beri kilom 72,7 ile 73.5kg arasinda oynuyor.
ramazandan sonra güzel bir diyet yapip izinden önceki kiloma veya daha azada inip geri dönmek istiyorum.

kaptancim izin konusunda bir sinirlama var mi?

Karistiririm tabi cekin sizde cezanizi:-)
Çekeceğiz tabi söz sözdür :51:
Eveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor :16:

Geçen hafta : 70.5

Bu hafta : 68.5

Fark : 2 :nazar::nazar: % 2.84 :46::46:
Tebrikler kaptan :46:

Eki Görüntüle 764441

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm

baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg

:52::52::52::52::8::8::8::9::9::9::9:
Tebrikler Tuba :46:

başlangıç : 76 kg

geçen hafta: 61.7 kg

bu hafta: 61.4

fark: 0.3 kg

yüzde: 0.49

:14::14::43::43::5::5::17::17:
Sıkma canını haftaya eminim sonucun çok güzel olacak

Gunaydin kizlar

Veeeeeeeeeee bu hafta bennnnn

Baslangic 89
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 85.2
Fark 1.3 kilogrammmmmmmmmmmmmm
Tebrikler canım :46:

afiyet olsun süper

ohh sefan olsun canım:1:

hahha süpermiş ya :8:

tebrikler :46: çok iyi vermişsin

vayyy kaptan geçen haftanın acısı çıkmış. pideyı koklamak işe yarıyor demekki.

tuba bravo kaçamaklara rağmen harika bir sonuç

afiyet olsun canım

yürüyüşte benimle yarışıyorsun özlem :1::46::46:

tebrikler burcu kötü değil sonuç

ayşenur bu kötü haftaya rağmen 300 gr gayet güzel canım tebrikler

:46: :46: :46: bütün hafta harika menüler paylaştın mukafatını da aldın işte :46:
hof evet çok korkuyordum + çıkacağım diye. Zor kurtardım bir hafta falan daha böyle devam etse alırım herhalde :18:

günaydı kızlar. bu hafta takımın yüz karası benim :14:
kilom 61,0 sabit :14:
oysa hafta başında 60,5 gelmiştim ama bütün hafta düzensiz beslenmem öğlen bisküviler falan sonuç bu. çok üzgünüm gerçekten.
Sıkma canını haftaya çok güzel sonuç alırsın inşallah. Ben de ucundan kurtardım :37:

Olmaz ama hadi olsun bakalım. Leslie cezan bir tane kaldı o zaman.

Afiyet olsun canım karpuz haricinde güzel bir menü. Ama kaçamaklardan sonra o bile göze batmıyor.

Menü çok güzel olmuş Özlem' cim afiyet olsun. Spor harika :46:
Hiç yoktan iyidir Burcu inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın. :34:

Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer sınavın. :16:

O kadar düzensiz menüye yine iyi kilo almamışsın. Artık menülerin düzelsin lütfen. :34:

Harikasın canım. Çok tebrik ediyorum seni. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. En kısa zamanda senden 7 li rakamları görmek istiyorum. :16:

Çok güzel bir menü afiyet olsun. :46:

Sen neden böyle olduğunu biliyorsun canım. Keşke düzene soksaydın şu menülerini. Aslında zor değildi. Ama neyse artık olan oldu. Bundan sonra düzeltirsin artık.

Ellerine sağlık canım. Kızlar lütfen göndermeyenlerde göndersin mesaj sayılarını. :34:

Öğle ve pide dışında güzel bir menü. Şu pideleri artık sende kokla bence :9:
Ramazan bitse ya da regl dönemim bitse kaptan menüler düzelecek umarım. Böyle ben de hoşlanmıyorum. :14:

selam kızlar nasılsınız bakalım...
herkesi tebrik ediyorum verdiği kilolar için...
ben yazmıyorum bu hafta.. utanç içindeyim 1kg fazla çıktım ama şişlik olabilir :52::52::52:
önümüzdeki 2 hafta olayı toparlayacağım... :34::34::34:

bu arada dün doktora gittik, kalp atışlarımızı duyduuukk :nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok sevindim canım. Her şey iyi gidiyor değil mi? :34:
ben çıkıyorum arkadaşlar . yarın görüşürüz. msj sayımı ayşenura gönderiyorum
Tamam aldım mesaj sayını :34:

kolay gelsin kaptan.

Kaptancım kolay gelsin, ay bende bugun hiç gelemedim , arada bakıp bir iki okudum ama yazmaya fırsat bulamadım, mukabeleydi, yemekti temizlikti coluk cocuktu derken bugun gecmiş gitmiş bile anlamadan...

Ha bu arada yemegim de yazır, daha dogrusu corba ve iki çesit sebzeli aperatiflerim:) biri semizotu salatası, hardallı bir sosla denedim bakalım nasıl olucak.. Digeri de havuc ve kabaklı birsy fırında:)

ebrucum allah kolaylık versin canım....o minik cadının yanaklarında sevgiyle ısırırım canım:9::54::nazar::emir_bebek:allah bağışlasın ne kadar cadımız....

canım düzeltme için teşekkür ederim....ay bugün sana ne kadar teşekkür ettim acaba:9::17:

sabah yuvarlama konusunu da soracaktım aslında ;
mesela 2.515....'i 2.52 ye yuvarlıyoryz o zaman....ben tam sınır diye yuvarlamamıştım.... o zaman virgülden sonra 3. rakam 5 ve üzeri ise yuvarlıyoruz :17:
Amin canım meleğim şimdilik 3,5 aylık. Henüz çok küçük :16:Yuvarlamayı doğru anlamışsın. Zaten hata yuvarlamadan kaynaklanıyordu. Teşekkür etmene gerek yok canım. Yeni bir takım kurduğun için beni o kadar mutlu ettin ki asıl ben sana ne kadar teşekkür etsem azdır. :16:

Selam kizlar yine bir ugrayayim dedim.
nasilsiniz?

mid_night_sun canim hamileymissin, hayirli olsun insallah saglik sihhatle gecirirsin hamileligini ve bebegini kucagina yine saglikli bir sekilde alirsin :emir_bebek:

kizlar ramazan baslangicindan beri kilom 72,7 ile 73.5kg arasinda oynuyor.
ramazandan sonra güzel bir diyet yapip izinden önceki kiloma veya daha azada inip geri dönmek istiyorum.

kaptancim izin konusunda bir sinirlama var mi?
Evet canım en fazla 6 kez izne ayrılabiliyorsun bir dönem içinde. Ama bizim takım kuralı olarak da, izinden dönmek istiyorsan eğer izne ayrıldığın kilodan fazla olmaman gerekiyor. Ramazandan sonra yine gelirsin takıma hem paylaşımların artar hem de listeye girene kadar burada bizimle birlikte zayıflarsın.
:34:
kızlar ben önceden bu topikte üyeydim ve çeşitli sebeplerle yazmayı ve takip etmeyı bıraktım sınavlarım falan vardı şimdi artık tamamen mezunum ve başım rahat tekrar burda yarışıp kılo vermek ıstıyorum lütfen benı gerı alın :5::5::5::5::5::5:
Evet canım hatırlıyorum seni. Sanırım listeye giremeden bırakmıştın takımı. Yeniden geldiğinde bu konuyu tekrardan konuşalım. :34:

canlar listemize bakabilir misiniz:54:

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 :( 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan :( 57,9/ 57/0,9/%1,55 )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 :( 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL :(77/77/0/0)
kilosu sabit
nurork :(66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 :(96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %1,07
Tatlım çok özür olsun ben çok geç gördüm, kaptan yardımcımda yok bugün. :26:Geç oldu ama listeniz doğru. Tebrik ediyorum özelliklede seni çok güzel kilo vermişin. :46:

Kaptancım kolay gelsin, ay bende bugun hiç gelemedim , arada bakıp bir iki okudum ama yazmaya fırsat bulamadım, mukabeleydi, yemekti temizlikti coluk cocuktu derken bugun gecmiş gitmiş bile anlamadan...

Mazeret yok Tuba mazeret yok :20: Bu sözüm sadece sana değil biçok kişiye. Birazdan mesaj sayılarını yayınlayacağım. O zaman ortaya çıkacak kim daha çok buralarda diye. Hele bugün en coşkulu gün olması gerekirken bomboş kaldı takım. :47:

MENÜM

Sahur

Yok ( kalkamadık)

İftar

1 porsiyon nohut yemeği
1 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
Bol salata
Yarım bardak kola
4 tane tulumba tatlısı (Cezamı bekliyorum.:14:)

Suyu sayamadım ama 2,5 lt olmuştur. Spor yok. Bol ev işi yaptım.

MENÜM

Sahur

Yok ( kalkamadık)

İftar

1 porsiyon nohut yemeği
1 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
Bol salata
Yarım bardak kola
4 tane tulumba tatlısı (Cezamı bekliyorum.:14:)

Suyu sayamadım ama 2,5 lt olmuştur. Spor yok. Bol ev işi yaptım.

NEEEEEEEEEEE!!!! 1 degil 2 degil 3 degil tam 4 tane miîiiiiiii????? Ne diyeyim kaptan , 2 kilo verişini kutladın ama kutlama sebebiyle kutlama yöntemî fena çakısmıs, ne ceza verelim simdi sana, Aman Allahım, bende bugun dondurma yedim nasıl yaZıcam diye dertlenirken burda gördüklerime inanamadım, valla benim dondurmam hafif kaldı seninkiblerin yanında:)))
Ayyy tulumbaaaa canım cekti varyaaa:))

NEEEEEEEEEEE!!!! 1 degil 2 degil 3 degil tam 4 tane miîiiiiiii????? Ne diyeyim kaptan , 2 kilo verişini kutladın ama kutlama sebebiyle kutlama yöntemî fena çakısmıs, ne ceza verelim simdi sana, Aman Allahım, bende bugun dondurma yedim nasıl yaZıcam diye dertlenirken burda gördüklerime inanamadım, valla benim dondurmam hafif kaldı seninkiblerin yanında:)))
Ayyy tulumbaaaa canım cekti varyaaa:))

Bütün kabahat eşimin. Resmen sabotaj yapıyor benim diyetime. Kendi kilo veremiyor kaybedecek yaa iddiayı benim üzerime oynuyor. Ahhh ramazan olmasa imkanı yok kimse bana yediremezdi ama oruç başka bişey. Gözüm dönüyor. Aslında sona kadar çok iyiydi menü. Son anda keşke kalksaydım masadan belki yemezdim ama olan oldu artık. Vereceğiniz her cezaya razıyım. Sadece mekik haricinde çünkü sezaryen oldum. :14:Zaten daha leslie cezalarım duruyor. Allah bilir ne zaman yapacağım ama yapacağım.

Back
X