Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bütün kabahat eşimin. Resmen sabotaj yapıyor benim diyetime. Kendi kilo veremiyor kaybedecek yaa iddiayı benim üzerime oynuyor. Ahhh ramazan olmasa imkanı yok kimse bana yediremezdi ama oruç başka bişey. Gözüm dönüyor. Aslında sona kadar çok iyiydi menü. Son anda keşke kalksaydım masadan belki yemezdim ama olan oldu artık. Vereceğiniz her cezaya razıyım. Sadece mekik haricinde çünkü sezaryen oldum. :14:Zaten daha leslie cezalarım duruyor. Allah bilir ne zaman yapacağım ama yapacağım.

Yine leslie gibi bir ceza mı o zaman kaptan? ya da kime verilmişti o ceza bir şeyi yemeyecekti hani?

Kızlar ben listeleri hazırladım. Bu hafta liste hazırlama sırası bizdeydi. Haberiniz var mı bilmiyorum? Böyle şeylerden haberiniz olsun ki bi gün ben olmam, Burcu olmaz. Siz yapmak zorunda kalırsınız. Ara ara karar defterini okuyun mutlaka. Şimdi misafirim var kaçıyorum ama bugün sahur nöbeti bende yoksa uyanamıyoruz. Gelirim misafir gittikten sonra. Ayrıca hepinizi yeniden tebrik ediyorum kendimi de :9:Bu hafta ortalamamız çok iyi olmasına rağmen 4. üncü olduk. 12. ve 14. takımlar yeni başladıkları için yüzdeleri çok iyiydi. Ama ben yine de kendimizi birinci olarak görüyorum. :16:

25 temmuz
Sabah:(8:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kuru kayısı
1 tane büyük kırmızı erik

Öğle(11:30)
5 badem
1 ceviz içi
2 kuru kayısı

(14:10)
Bir taze incir

(15:45)
bir taze incir

Akşam(20:35)
taze börülce yemeği
cacık
2 dilim ekmek

su 3.5 lt

26 Temmuz

Sabah(07:35)
1 dilim etimek
2 hurma

Öğle yok

Akşam(20:00)
börülce yemeği :52:
1 kk peynir
2 dilim etimek
domates
su 3lt ama 3.5a tamamlayacağım

Yani su cezalarımdan ikisi silinebilir :34: bu demektir ki 1 su cezam kaldı :34:

Bugün sahurda yola çıkacağım haftasonu şehir dışında olacağım. Yarın bir ara yine girerim ama çok buralarda olamayacağım. O zamana dek kendinize iyi bakın. :16::16::16:

merhaba hanımlar bir bakayım dedim . 4. olmuşuz tebrikler. ben daha yüksek bir derece bekliyordum aslında ortalama iyiydi. ama 12 ve 14.takımlar ucmus.
kaptan tulumbalar ve kola olmamış ya. 2kilo yu kutlanırsiniz galiba :-D
bugün sayfamız çok boştu gerçekten haftaya daha hareketli bir hafta olur inşallah. bende bu gece sahur a kalkacagim inşallah yarın itibariyle sahalara geri donuyorum :-D

Lutfen haftaya kendimizi toplayalim kizlar ilk uce girelim yine... bu arada gece 2 de kalkip musteriye sahur hazirlayacagim sonra sabah 6 kalkip acik bufeyi hazirlamam gerekiyor o yuzden ben yatar iyi geceler sizlere

bende bugünkü menümü yazayim
sabah 7.15
peynirli tost

öğle 12.30
bir tabak salçalı kofte
bir kare cacık

akşam 19.15
bir tabak kuru fasulye
bir kere yoğurt
bir dilim ekmek

akşam 20.30
birfincan nescafe

2.5litre su 3.5a tamamlarim sahurda

sabah 15dk yürüyüş
öğleden önce 10km
akşam 25 dk

kızlar selammm eve yeni geldik daha ve ben bitik durumdayım. menümü paylaşıp yatcam ama yarın full burdayım. 4. olmuşuz tebrikler yeni gelen takımların avantajlı olacağı belliydi zaten ama yinede güzel bi sonuç herkesi tebrik ediyorum :46::46:
sabah(09:00)
2 dilim tam bugdayla yağsız peynirli tost
1 kutu süt

öğle(14:00)
1 kase mercimek çorba
salata

akşam(20:20)
1 kase mercimek çorba
salata
ızgara et çöp şiş 1 tane
ızgara tavuk yarım gögüs
1 tane tulumba
:17:
1 tane lokum :17:

3 litre su
1 bardak sütsüz nescafe
8 bardak çay şekersiz
:42::42:

tulumba ve lokum için ceza beklerim kızlar :78::78::78::78::78:

25 temmuz
Sabah:(8:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kuru kayısı
1 tane büyük kırmızı erik

Öğle(11:30)
5 badem
1 ceviz içi
2 kuru kayısı

(14:10)
Bir taze incir

(15:45)
bir taze incir

Akşam(20:35)
taze börülce yemeği
cacık
2 dilim ekmek

su 3.5 lt

26 Temmuz

Sabah(07:35)
1 dilim etimek
2 hurma

Öğle yok

Akşam(20:00)
börülce yemeği :52:
1 kk peynir
2 dilim etimek
domates
su 3lt ama 3.5a tamamlayacağım

Yani su cezalarımdan ikisi silinebilir :34: bu demektir ki 1 su cezam kaldı :34:

Menülerin tek öğüne göre çok ama çok güzel sadece ilk gün meyveler biraz fazla olmuş biliyorsun onun fazlası da zarar. İnşallah haftaya senden güzel bir sonuç bekliyorum lütfen aklından çıkarma bunu :34:
İp atlarken leslie yap kaptan :1: İp atlamak nasıl kaptan?
İp atlarken leslie yapamamda sadece ip atlarım. Hadi bakalım ne kadar atlayayım? Verin cezamı :52:

Bugün sahurda yola çıkacağım haftasonu şehir dışında olacağım. Yarın bir ara yine girerim ama çok buralarda olamayacağım. O zamana dek kendinize iyi bakın. :16::16::16:
İyi yolculuklar canım inşallah güzel geçer hafta sonun. Nereye gidecektin ? Çok meraklıyım yaaa :51:

Lutfen haftaya kendimizi toplayalim kizlar ilk uce girelim yine... bu arada gece 2 de kalkip musteriye sahur hazirlayacagim sonra sabah 6 kalkip acik bufeyi hazirlamam gerekiyor o yuzden ben yatar iyi geceler sizlere
Allah kolaylık versin canım sana. Zor vallahi işin. Bu arada keşke daha önce tanışmış olsaydık Ürgüp e geldiğimde görüşürdük. Bu arada Ürgüp te bir butik otelde çalışan arkadaşım var. Büyük ihtimal biliyorsundur. İsmini özelden yazarım. Şimdi internetten aratınca çıkmasın burda :9:

merhaba hanımlar bir bakayım dedim . 4. olmuşuz tebrikler. ben daha yüksek bir derece bekliyordum aslında ortalama iyiydi. ama 12 ve 14.takımlar ucmus.
kaptan tulumbalar ve kola olmamış ya. 2kilo yu kutlanırsiniz galiba :-D
bugün sayfamız çok boştu gerçekten haftaya daha hareketli bir hafta olur inşallah. bende bu gece sahur a kalkacagim inşallah yarın itibariyle sahalara geri donuyorum :-D
Aynen canım hiç ama hiç olmadı. Dedim yaaa tamamen eşimin komplosu. :47: Bundan sonra asla yemeyeceğim. :20:

bende bugünkü menümü yazayim
sabah 7.15
peynirli tost

öğle 12.30
bir tabak salçalı kofte
bir kare cacık

akşam 19.15
bir tabak kuru fasulye
bir kere yoğurt
bir dilim ekmek

akşam 20.30
birfincan nescafe

2.5litre su 3.5a tamamlarim sahurda

sabah 15dk yürüyüş
öğleden önce 10km
akşam 25 dk
Menün ve sporun gayet güzel olmuş. Ama senin bünye böyle yürümeye alışmış. İşi bıraktığın zamanda böyle yürümeye devam etmen lazım yoksa hiç bişey yemesen bile kilo alırsın.

kızlar selammm eve yeni geldik daha ve ben bitik durumdayım. menümü paylaşıp yatcam ama yarın full burdayım. 4. olmuşuz tebrikler yeni gelen takımların avantajlı olacağı belliydi zaten ama yinede güzel bi sonuç herkesi tebrik ediyorum :46::46:
1 kutu süt

1 kase mercimek çorba
salata

1 kase mercimek çorba
salata
ızgara et çöp şiş 1 tane
ızgara tavuk yarım gögüs
1 tane tulumba

3 litre su
1 bardak sütsüz nescafe
8 bardak çay şekersiz

Kaptan ve yardımcısı çok kötü örnek oldu takıma. :47: Naptık biz Burcu :52: Evettt ben Burcu' nun cezasını veriyorum. Bu arada kızlar isteyen kaçamak yapan kişiye istediği cezayı verebilir. Mesela ben Burcu ya ceza veriyorum, sizde verebilirsiniz. Böylelikle kaçamaklar daha caydırıcı olacaktır eminim. Burcu yarın eve en sevdiğin tatlıyı alıyorsun annen ve baban yerken onları seyrediyorsun oldu mu canım? Bu arada böyle cezalarda fotoğraf istiyorum kızlar. Haberiniz ola :34:

Nerde siniz kızlar yaaa kimse uğramamış benden sonra. Sahura kalkanda mı yok :9:

Günaydın benim güzel takımımın çıtır, güzel ve zayıf kızları :16: Dün dükkanı ben kapatmışım sabah açmakta bana düştü. Nerdesiniz bakim ey ahali uyanın artık sabah oldu. :9:

1 kutu süt

1 kase mercimek çorba
salata

1 kase mercimek çorba
salata
ızgara et çöp şiş 1 tane
ızgara tavuk yarım gögüs
1 tane tulumba

3 litre su
1 bardak sütsüz nescafe
8 bardak çay şekersiz

kaçamak mı yapılmış hımmmm :ssz: ne ceza versekk ne ceza versek :44:
Menülerin tek öğüne göre çok ama çok güzel sadece ilk gün meyveler biraz fazla olmuş biliyorsun onun fazlası da zarar. İnşallah haftaya senden güzel bir sonuç bekliyorum lütfen aklından çıkarma bunu :34:
İp atlarken leslie yapamamda sadece ip atlarım. Hadi bakalım ne kadar atlayayım? Verin cezamı :52:

İyi yolculuklar canım inşallah güzel geçer hafta sonun. Nereye gidecektin ? Çok meraklıyım yaaa :51:

Allah kolaylık versin canım sana. Zor vallahi işin. Bu arada keşke daha önce tanışmış olsaydık Ürgüp e geldiğimde görüşürdük. Bu arada Ürgüp te bir butik otelde çalışan arkadaşım var. Büyük ihtimal biliyorsundur. İsmini özelden yazarım. Şimdi internetten aratınca çıkmasın burda :9:

Aynen canım hiç ama hiç olmadı. Dedim yaaa tamamen eşimin komplosu. :47: Bundan sonra asla yemeyeceğim. :20:

Menün ve sporun gayet güzel olmuş. Ama senin bünye böyle yürümeye alışmış. İşi bıraktığın zamanda böyle yürümeye devam etmen lazım yoksa hiç bişey yemesen bile kilo alırsın.

Kaptan ve yardımcısı çok kötü örnek oldu takıma. :47: Naptık biz Burcu :52: Evettt ben Burcu' nun cezasını veriyorum. Bu arada kızlar isteyen kaçamak yapan kişiye istediği cezayı verebilir. Mesela ben Burcu ya ceza veriyorum, sizde verebilirsiniz. Böylelikle kaçamaklar daha caydırıcı olacaktır eminim. Burcu yarın eve en sevdiğin tatlıyı alıyorsun annen ve baban yerken onları seyrediyorsun oldu mu canım? Bu arada böyle cezalarda fotoğraf istiyorum kızlar. Haberiniz ola :34:

Nerde siniz kızlar yaaa kimse uğramamış benden sonra. Sahura kalkanda mı yok :9:
evet benim bünyem bu düzene alıştı çoktan. 5 yıldır bu tempoda çalışıyorum. kilo vermeme yaramasa da daha fazla almamı engelliyor. doğum iznim bitip işe başladığımda 68 kiloydum. kısa süre sonra 64 e indim ve 1 yıl boyunca hep 62-64 arasında seyrettim. yani sadece daha fazla kılo almamı engelledi çalışmak.

dün gece sahuru kociş hazırladı kaldırdı beni sağolsun . bugün de oğlanı kociş alacak yırttım o yokuşu bebek arabasıyla tırnanmaktan. hayat normale dönüyor galiba :1:
Günaydın benim güzel takımımın çıtır, güzel ve zayıf kızları :16: Dün dükkanı ben kapatmışım sabah açmakta bana düştü. Nerdesiniz bakim ey ahali uyanın artık sabah oldu. :9:

günaydın ben burdayım :33:

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates,salatalik, bol yesillik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut

Aksam 20.00
1 kase tavuk corbasi yagsiz
4 yemek kasigi taze fasulye
1 kucuk kase cacik

Gece musteriye sahur hhazirlarken yumurtayi soyamadim kabuklarinda kaldi geri kalaninida ben indirdim mideye 1 dilimde peynir yedim usustune
3,5 litre su 2 tanede yesil cay ictim

valla kaptiş ben o cezayı her akşam çekiyorum annem her akşm babama çalıştığı yerden sütlaç getirio babamda götürüo valla söliimde bu akşam kazandibi getrsin en büyük ceza olsun :52:

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut

Aksam 20.00
1 kucuk kase cacik

Gece musteriye sahur hhazirlarken yumurtayi soyamadim kabuklarinda kaldi geri kalaninida ben indirdim mideye 1 dilimde peynir yedim usustune

afiyet olsun canım gece dışında iyi hoş gecede protein bişi olmz diye umuyorum :52:

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut

Aksam 20.00
1 kucuk kase cacik

afiyet olsun bence süper.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :52:
ne günaydını öğle oldu öğleee :1:

Back
X