Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlar, kayınvalidemdeyiz bugun..
Burcum yaaaa sende mi tulumbaaa?? Neyse sen insaflı davranmıssın kendine:) kaptanla ikinize ceza dusunuyorum simdi:) korkun benden, nihahahahahahahahah
Burcu kaptan herkes istediği cezayı verebilir demişti, senin cezanı kaptan verdi, ben de ayrı vericeeeemmmm, kurtulamazsın:)))
Kız yok ya dusunuyorum aklıma bişe gelmiyor, yırtıcaksınız gibi:))
ahahahahhahhh tamam sende ver kız cezaaaaa senin elinde zehir olsa içerim tubiiiimmmm
:)))) boyle dedikten sonra nasıl kıyarım sana:)) seni azad ediyorum:) serbestsin:)
Burcu ben buna bayılıyorum hem kolay hem eğlenceli. Shakira nın sesine hastayım zaten
Zumba Waka Waka Shakira - YouTube
ZUMBA FOR '1 GOAL'- SHAKIRA'S WAKA WAKA - YouTube Buda aynı şarkı ama kızlar burda da güzel dans ediyor.
Sadece başlarını izledim ama gayet güzel. Asıl benim indirdiğim bir zumba seti var ki süper bişey. Ama youtube de yok. Başka bir siteden indirdim. Her hareketi teker teker anlatıyor.Zumba Gold 50 min live class - YouTube
Zumba Fitness 50 min class - basic level - YouTube
bi kaç temel zumba videosu buldum kaptiş bi bakıver bide sende paylşcaktın bi tane bekliyorum![]()
Bunlar çok güzel terletiyor Burcu öyle uzun uzun yapmana gerek yok yorulana kadar başa sar sar yap hem dansı öğrenmiş oluyorsun çok zevkli oluyor.ama ben uzun istiyorum kaptiş ya![]()
Bunlar çok güzel terletiyor Burcu öyle uzun uzun yapmana gerek yok yorulana kadar başa sar sar yap hem dansı öğrenmiş oluyorsun çok zevkli oluyor.
sabah(11:30)
1 tatlı kaşığı tereyag ile 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates
salatalık
2 dilim kızarmış tam bugday
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon kuru fsulye
domates
yeşil soğan
akşam(19:00)
1 kase mercimek çorba
salata
3.5 litre su
30 dk ankara oyun havası oynadım spor niyetine
Zonguldak kaptan biraz iş biraz da arkadaş ziyaretiMenülerin tek öğüne göre çok ama çok güzel sadece ilk gün meyveler biraz fazla olmuş biliyorsun onun fazlası da zarar. İnşallah haftaya senden güzel bir sonuç bekliyorum lütfen aklından çıkarma bunu
İp atlarken leslie yapamamda sadece ip atlarım. Hadi bakalım ne kadar atlayayım? Verin cezamı
İyi yolculuklar canım inşallah güzel geçer hafta sonun. Nereye gidecektin ? Çok meraklıyım yaaa
Allah kolaylık versin canım sana. Zor vallahi işin. Bu arada keşke daha önce tanışmış olsaydık Ürgüp e geldiğimde görüşürdük. Bu arada Ürgüp te bir butik otelde çalışan arkadaşım var. Büyük ihtimal biliyorsundur. İsmini özelden yazarım. Şimdi internetten aratınca çıkmasın burda
Aynen canım hiç ama hiç olmadı. Dedim yaaa tamamen eşimin komplosu.Bundan sonra asla yemeyeceğim.
Menün ve sporun gayet güzel olmuş. Ama senin bünye böyle yürümeye alışmış. İşi bıraktığın zamanda böyle yürümeye devam etmen lazım yoksa hiç bişey yemesen bile kilo alırsın.
Kaptan ve yardımcısı çok kötü örnek oldu takıma.Naptık biz Burcu
Evettt ben Burcu' nun cezasını veriyorum. Bu arada kızlar isteyen kaçamak yapan kişiye istediği cezayı verebilir. Mesela ben Burcu ya ceza veriyorum, sizde verebilirsiniz. Böylelikle kaçamaklar daha caydırıcı olacaktır eminim. Burcu yarın eve en sevdiğin tatlıyı alıyorsun annen ve baban yerken onları seyrediyorsun oldu mu canım? Bu arada böyle cezalarda fotoğraf istiyorum kızlar. Haberiniz ola
![]()
Afiyet olsun canımGunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates,salatalik, bol yesillik
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut
Aksam 20.00
1 kase tavuk corbasi yagsiz
4 yemek kasigi taze fasulye
1 kucuk kase cacik
Gece musteriye sahur hhazirlarken yumurtayi soyamadim kabuklarinda kaldi geri kalaninida ben indirdim mideye 1 dilimde peynir yedim usustune
3,5 litre su 2 tanede yesil cay ictim
Kazandibi de nasıl istiyordu canım. Ay babamlar da tatlı delisii oldular bu hafta acı çektiriyorlar bana
valla kaptiş ben o cezayı her akşam çekiyorum annem her akşm babama çalıştığı yerden sütlaç getirio babamda götürüo valla söliimde bu akşam kazandibi getrsin en büyük ceza olsun
afiyet olsun canım gece dışında iyi hoş gecede protein bişi olmz diye umuyorum![]()
Afiyet olsun canımsabah(11:30)
1 tatlı kaşığı tereyag ile 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates
salatalık
2 dilim kızarmış tam bugday
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon kuru fsulye
domates
yeşil soğan
akşam(19:00)
1 kase mercimek çorba
salata
3.5 litre su
30 dk ankara oyun havası oynadım spor niyetine
Afiyet olsun kaptanMENÜM
1 fincan şekersiz çay (22:00)
1 fincan şekersiz sütlü nescafe ( 24:00)
Sahur ( 03:00)
3 yumurtadan peynirli omlet ( eşimle birlikte yedik)
Yarım haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:15)
1 kase yayla çorbası
Çok az nohut yemeği
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
1 kk büyüklüğünde pide
Bol salata
Su 2 litre ancak olmuştur. Spor bol ev işi![]()
Kaptan ancak gelebildim gündüz çalışıyorduk. Arkadaşımla da yemek filan yiyince bu saate kısmet oldu gelmekKızlar bugün Özlem hiç gelmedi galiba. Umarım kötü bişey yoktur. Ayşenur' da öyle. Gerçi o hafta sonu il dışına çıkacağını yazmıştı. Ama Özlem bişey demedi diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum :26:
Kahvaltı(4:30)
2 dilim etimek
3 zeytin
2kk peynir
2 kuru kayısı
Öğle( 14:30)
1 avuç beyaz leblebi (büyükçe bir avuç)
Akşam20:30)
menemen
salata
çay
1 kk peynir
küçük bir parça ramazan pidesi
Suyu 1.5 lt içtim ama 2ye tamamlayacağım.
İlerleyen vakitlerde çay içebilirim.![]()