Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel bir menü canım. Sporunda aynen öyle :9:

sağol kaptiş

MENÜM

1 fincan şekersiz çay (22:00)

1 fincan şekersiz sütlü nescafe ( 24:00)

Sahur ( 03:00)

3 yumurtadan peynirli omlet ( eşimle birlikte yedik)
Yarım haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:15)

1 kase yayla çorbası
Çok az nohut yemeği
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
1 kk büyüklüğünde pide
Bol salata

Su 2 litre ancak olmuştur. Spor bol ev işi :52:
afiyet olsunnnnnnn :nazar::nazar:

Kızlar bugün Özlem hiç gelmedi galiba. Umarım kötü bişey yoktur. Ayşenur' da öyle. Gerçi o hafta sonu il dışına çıkacağını yazmıştı. Ama Özlem bişey demedi diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum :26:

demedi kaptişşşş :50:

Afiyet olsun canım pide haricinde güzel bir menü. Bugün bende dayanamadım tırtıkladım kenarından :9:
Ah kaptan çok özlemişim tadını :52: Ramazanın bitimine az kaldı inşallah ondan sonra daha iyi olacak rahat rahat istediğimi istediğim yerde yerim huzursuz olmadan :34: öğleyin yemek götürmek için saklama kabı falan aldım :52: Güzel, renkli sefertasları var onlardan mı alsam diyorum. :52:

Son düzenleme:
kaptiş cezamı çektim ben kat kat ya annem 2 tane sütlaç getrmiş ballandıra ballandıra yediler yaaa :50::14:

Kahvaltı :34: (4:30)
2 dilim etimek
3 zeytin
2kk peynir
2 kuru kayısı

Öğle( 14:30)
1 avuç beyaz leblebi (büyükçe bir avuç)

Akşam:(20:30)
menemen
salata
çay
1 kk peynir
küçük bir parça ramazan pidesi :17:

Suyu 1.5 lt içtim ama 2ye tamamlayacağım. :34:

İlerleyen vakitlerde çay içebilirim. :34:

pide dışında güzel canım afiyet bak şeker olsun :52:

Ah kaptan çok özlemişim tadını :52: Ramazanın bitimine az kaldı inşallah ondan sonra daha iyi olacak rahat rahat istediğimi istediğim yerde yerim huzursuz olmadan :34: öğleyin yemek götürmek için saklama kabı falan aldım :52: Güzel, renkli sefertasları var onlardan mı alsam diyorum. :52:
Alabilirsin bence gayet güzel ve eğlenceli olur. :16:Ramazanda bile diyet yapıp kilo verdik yaaa helal bize :46:

kaptiş cezamı çektim ben kat kat ya annem 2 tane sütlaç getrmiş ballandıra ballandıra yediler yaaa :50::14:
Oyyy oyy kıyamam kazan dibi olaydı iyiydi :52:

Slm kızlar kusubakmayın bugün uğrayamadım..:-(
Yarında bütün gün evde değiliz müsait olduğumda yazabilmem için 1 günlük internet yaptım telefonuma.
Son zamanlarda fazla paylaşımda bulunamıyorum.
Sıkıntı oluyorsa söyleyin..:-/
Herkese iyi geceler..

Günaydın arkadaslar piknikteyiz şu anda.herkes denize girdi.bende fırsat bulmuşken bir bakim dedim.minnoşum müsade ederse uğrarım yine.kendinize iyi bakın.:-)

Slm kızlar kusubakmayın bugün uğrayamadım..:-(
Yarında bütün gün evde değiliz müsait olduğumda yazabilmem için 1 günlük internet yaptım telefonuma.
Son zamanlarda fazla paylaşımda bulunamıyorum.
Sıkıntı oluyorsa söyleyin..:-/
Herkese iyi geceler..
Sorun yok canımda hiç uğramayınca merak ettik bişey mi oldu diye. Son zamanlarda dediğin gibi paylaşımların çok azaldı. Mesaj sayılarından da bu belli. Çoğaltmak için biraz daha çaba sarfedersen sevinirim. Büyük ihtimal ramazandan kaynaklı ama biliyorsun ki elimizden geleni yapmalıyız. Aynen senin internet paketi alman gibi.

Günaydın arkadaslar piknikteyiz şu anda.herkes denize girdi.bende fırsat bulmuşken bir bakim dedim.minnoşum müsade ederse uğrarım yine.kendinize iyi bakın.:-)
Günaydın canım. Ohh ne güzel. Eğlenin pikniğin tadını çıkartın ama kaçamaklardan uzak dur lütfen :20:

Sorun yok canımda hiç uğramayınca merak ettik bişey mi oldu diye. Son zamanlarda dediğin gibi paylaşımların çok azaldı. Mesaj sayılarından da bu belli. Çoğaltmak için biraz daha çaba sarfedersen sevinirim. Büyük ihtimal ramazandan kaynaklı ama biliyorsun ki elimizden geleni yapmalıyız. Aynen senin internet paketi alman gibi.

Günaydın canım. Ohh ne güzel. Eğlenin pikniğin tadını çıkartın ama kaçamaklardan uzak dur lütfen :20:
Eşimde evde onunda etkisi vardır işbaşı yapsın daha iyi olur paylasımlarım.:-)

Kaçamak yapamam kaptan.ama akşama iftarda ne olur bilemem.:-D

Son düzenleme:
bilmiyorum canım ben yaklaşık 15 gündür hiç yeşilçay içmedim ve hiç bu kadar düzenli tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum herşeyim aynı sadece yeşilçayı bıraktım da ondan sordum :50:

himmm ilginc ben icer icmez tuvalete cikiyorum ..tabi her bunyede etkisi farkli olabilir ...mesela ben bitek uykusuz kaldigim zaman kabizlik sikayetim oluyor onuda gun icinde rezene, yesil cay kuru kayisi yiyerek hallediyorum

himmm ilginc ben icer icmez tuvalete cikiyorum ..tabi her bunyede etkisi farkli olabilir ...mesela ben bitek uykusuz kaldigim zaman kabizlik sikayetim oluyor onuda gun icinde rezene, yesil cay kuru kayisi yiyerek hallediyorum

uykusuz kaldığımda bendede oluyor canım ve hiç bişi kar etmiyor :50:

Back
X