Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydı kızlar bugün bayram temizliği yapcam çok yoğunum:52:

kaptiş okudum paylaşım alanını ve kararlar çok doğru ve destekliyorum
:52:

Teşekkürler canım okuduğun için, arada yeni mesaj gördüğünüz zaman okursanız sevinirim. Aslında buraya kopy yapacaktım o mesajı ama sizlerde yerinde okuyun ve orayı takibe alışın diye özellikle söyledim okuyun diye. Evet yaaaa ben düşünmemiştim Tuba nın tartı meselesini. Çok dikkatlisin maşallah. Tuba ne zaman gidiyordun Ankara' ya?

Bu persembe gidiyorum kaptan, ayın 1'inde

bende bayramdan 1 hafta yd 2 hafta sonra izne ayrılcam burdan nası uzak kalcam bilmiyorum ya :50::43:

slm slm slm :)) nasılsınız ben kaçakk :17: ramazan geldiğinden beri doğru dürüst giremiyorum spor da yapamıyorum kilom hemen hemen aynı bugün karar aldım yeniden spora başlıyom :52:

Verdiğin linki okudum kaptan, cok iyi olmus bayramda bildirim olmaması., yalnız benim durumum yine aynı olucak herhalde, cunku ben bu persembe gidiyorum, carsamba gitmeden kilo bildiririmimi yapıp gidince ordada tartılıcaktım, yine öyle dimi? Ven bayramdan önce dönücem zaten

kaptiişşşşş bu arada camlar bittiiiiiiii şimdi normal temizliğe geçiyorum :52:

yani az derken protein aaz biraz geldi bş ağrın bundandır bide bırakıp başlayınca insan sersem oluyor :50:
hım anladım canım.
bende bayramdan 1 hafta yd 2 hafta sonra izne ayrılcam burdan nası uzak kalcam bilmiyorum ya :50::43:
neden ki :44:
slm slm slm :)) nasılsınız ben kaçakk :17: ramazan geldiğinden beri doğru dürüst giremiyorum spor da yapamıyorum kilom hemen hemen aynı bugün karar aldım yeniden spora başlıyom :52:

hoşgeldin canım .

evet kaptan hedefim 55 zaten. ozmana kadar yemıyeceğim tabiki. hem bu sıcakta künefe mı yenirmiş hıhhh :37:

kaptan ben akşamları erken uyuyorum oğlan uyuduktan sonra ben de yatıyorum acaba oyuzden mı kilo gitmıyor.
mesela geçen hafta tuba ve ayşenurun menüleri de pek iç açıcı değildi o onlar kılo verdi maşallah:nazar: bense 100 gr bile veremedim. tuvalet sorunum da var tabi. cuma çıktım en son.
bakalım bu hafta ne olacak
Sanmam canım. Çünkü kilo verme döneminde düzenli uykuda çok önemli. Uykusuz kalırsan eğer kilo veremezsin. Bence senin ekstradan spor yapman lazım. Gün içinde çok hareket ediyorsun ama vücut alışmış buna. Ama inşallah bu hafta çok güzel kilo vereceksin. Geçen haftada ben öyle olmuştum hatırlasana sadece 100 gr gitmişti. Bu hafta 2 kilo gitti.

tuba ne zaman gidecek bilmıyorum da biz maraşa 6sı akşam gideceğiz. 7sinde ordayız inşallah. dönüşte de 9unda bineriz diyor eşim. cumartesi evimde olurum inşallah.
Bizde 6 sı akşam çıkıyoruz canım. İzmir' e gidiyoruz. Eşim İzmir' li ailesi orda yaşıyor. Sanırım en az 2 hafta kalacağız. Küçük bebekle zor olacak ama bakalım hayırlısı. Bu arada trenle gideceğiz iyi bir macera olacak.

bu arada bayramda şöyle bir güzellik olacak. maraşta bayramlarda tatlı ikram etmiyorlar. çörek dedikleri hazır kurabıyemsi bişey var onlardan veriyorlar. tadı da hiç güzel değil. böylece tatlı görmeyen gözüm tatlı istemeyecek. ama maraş dondurması yerim :56:
Sanırım bayram kömbesinden bahsediyorsun sanırım:9:Gerçi Osmaniye' liler kömbe diyor siz çörek mi diyor sunuz? Ben uzun süre Adana' da yaşadım ve bir sürü maraşlı arkadaşım var. Neresinden sin? Kardeşimde Ekinözünde yaptı askerliğini. Bende geldim maraşa. Hatta yaşar pastanesinde maraş dondurması yedik o gün bugündür yediğim hiç bir dondurmadan tat almıyorum. Benim yerime de ye mutlaka. Ama sonra erit o dondurmaları :9:

Bu persembe gidiyorum kaptan, ayın 1'inde
Verdiğin linki okudum kaptan, cok iyi olmus bayramda bildirim olmaması., yalnız benim durumum yine aynı olucak herhalde, cunku ben bu persembe gidiyorum, carsamba gitmeden kilo bildiririmimi yapıp gidince ordada tartılıcaktım, yine öyle dimi? Ven bayramdan önce dönücem zaten
Canım sen çarşamba giderken tartıl bildirimini yap. Artık bi gün zararlı olacağız ama sonraki haftaya kalır oda. O zaman bu hafta daha dikkatli ol çünkü az kaldı bildirimine. Ayrıca orda tartılmana gerek yok. Anlatabildim dimi?

günaydı kızlar bugün bayram temizliği yapcam çok yoğunum:52:

kaptiş okudum paylaşım alanını ve kararlar çok doğru ve destekliyorum
:52:
Kolay gelsin canım sana. Benim cezada cuk oturdu yani sana :9:

hım anladım canım.

neden ki :44:

hoşgeldin canım .

tatile gitcez canım memlekete ve orda net yok o nedenle izne ayrılcam :50:

Vaaay burcu hızlısın, bahaneyle evler de temizleniyor:)

aynen tubi ya çok iyi oldu cam silmicektim sırf ceza diye sildim :52:

Sanmam canım. Çünkü kilo verme döneminde düzenli uykuda çok önemli. Uykusuz kalırsan eğer kilo veremezsin. Bence senin ekstradan spor yapman lazım. Gün içinde çok hareket ediyorsun ama vücut alışmış buna. Ama inşallah bu hafta çok güzel kilo vereceksin. Geçen haftada ben öyle olmuştum hatırlasana sadece 100 gr gitmişti. Bu hafta 2 kilo gitti.

Bizde 6 sı akşam çıkıyoruz canım. İzmir' e gidiyoruz. Eşim İzmir' li ailesi orda yaşıyor. Sanırım en az 2 hafta kalacağız. Küçük bebekle zor olacak ama bakalım hayırlısı. Bu arada trenle gideceğiz iyi bir macera olacak.

Sanırım bayram kömbesinden bahsediyorsun sanırım:9:Gerçi Osmaniye' liler kömbe diyor siz çörek mi diyor sunuz? Ben uzun süre Adana' da yaşadım ve bir sürü maraşlı arkadaşım var. Neresinden sin? Kardeşimde Ekinözünde yaptı askerliğini. Bende geldim maraşa. Hatta yaşar pastanesinde maraş dondurması yedik o gün bugündür yediğim hiç bir dondurmadan tat almıyorum. Benim yerime de ye mutlaka. Ama sonra erit o dondurmaları :9:

Canım sen çarşamba giderken tartıl bildirimini yap. Artık bi gün zararlı olacağız ama sonraki haftaya kalır oda. O zaman bu hafta daha dikkatli ol çünkü az kaldı bildirimine. Ayrıca orda tartılmana gerek yok. Anlatabildim dimi?

aynen kaptişşşşş :15:

Tamam canım sildim cezanı. Tuba sen ne alemdesin? Okudun dimi sana verdiğim cezayı?

Anladım kaptan carsamba yaparım bildirimimi.. Bu arada cezamı biliyorum yapıcam bugun

Burcucugum lesli cezalarimi silebilirsin su an itibariyle bitti 1000 mekigin 500 tanesini tamamladim bu hafta ger kalan 500 tanesinide bitiririm galiba

Ay nezamandır kimse ugramamıs, yine nerelere kayboldunuz kızlar? Ben toparladım simdi supurgeyi acıcam... Kızlar bişe sorucam tortilla, yani turkce adıyla lavaş yiyebilirmiyim? Bugun Aldımda gorunce canım istedi, mantar sote yapıp soganlı, lavasla durum yaparım dedim, olur mu sizce?

Ay nezamandır kimse ugramamıs, yine nerelere kayboldunuz kızlar? Ben toparladım simdi supurgeyi acıcam... Kızlar bişe sorucam tortilla, yani turkce adıyla lavaş yiyebilirmiyim? Bugun Aldımda gorunce canım istedi, mantar sote yapıp soganlı, lavasla durum yaparım dedim, olur mu sizce?
Tatlım zaten bu hafta yeterince kaçamak oldu. Ayrıca çarşamba tartılacaksın. Bence yeme. Sonuçta karbonhidrat. :20:

Back
X