Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nezamandır kimse ugramamıs, yine nerelere kayboldunuz kızlar? Ben toparladım simdi supurgeyi acıcam... Kızlar bişe sorucam tortilla, yani turkce adıyla lavaş yiyebilirmiyim? Bugun Aldımda gorunce canım istedi, mantar sote yapıp soganlı, lavasla durum yaparım dedim, olur mu sizce?
selam kızlar. ben öğleden sonra sayfaya girmeye çalıştım kaç kez ama bakım varmış sitede o yüzden giremedim. diğerleri de ondan girememiş olabilir. 4te ciktim zaten bugün. iftarda annemlerdeyiz. annem eşime mantı yapmış o yiyecek ben izleyeceğim . cezami silebilirsiniz yani. yeşil mercimek ve kofte patates var. ben mercimek ile kofteden yerim
Benim kayinvalidede saksuka eriste tarhana corbasi yapmis iftara ama yemedim ben rejimde oldugum icin erken yedim tarhana corbasi ictim bide buyuk bir kase salata yapmis bana onu yedim ama nasil icim gitti saksukaya
Arttırmak istiyorum ama bugün berbat olduafiyet olsun güzel menü
afiyet olsun kaptan
suyu arttır ayşenurcum
kaptan sen bu soğuk çaylara alıştın iyice . kalorisi nasılmış?
börek olmuş mu şimdi burcum yaaokadar saat temizlik yapmışsın 2 dilim böreğe feda etmişsin
afiyet olsun süper menü
Kızlar aşağıdaki linkten başlayarak son mesaja kadar okumanızı istiyorum. Lütfen arada ben uyarı yapmadan da paylaşım alanını okuyunuz. Okuduğunuz zaman geri bildirim istiyorum, okuduğunuza dair
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-901.html#post31356175
yine mi börek?sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
6 zeytin
1 kk peynir
el ayam kadar pide
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 dilim ekmek(börek vardı yememek için)
domates
salatalık
5 zeytin
yoğurtlu semiz salatası
şekersiz çay
(komşuda temzlik yapıyordu çağırdı bunları yedik
bende dün yaptığım böreğin kalanını götürdüm)
akşam(19:00)
1 kaseden az mercimek çorba
1 kase yoğurt
3 litre su
bolca ve temizliği
afiyet olsunBugunku menum
SAhur
Salatalık
Peynir
Zeytin
(Gözlemevardı yemedim, kayınvalidem kalan gözlemeleri eve paket yaptı, ama orda yediğmden sonra hiç yemedim)
İftar
2-3 serviskasıgı kabak-kırmızı biber-köy biberi karısık kızartma ( normal kızartma degil tabiki)
2-3 servis kasıgı tavuklu mantar sote
Avuc icikadar lavas
1 yemekkasıgı havuclu bulgur pilavı (tadınabaktım)
Su 2 lt
Spor ev temiZliği
çok karışık ve sağlıksız bir menü olmuş ayşenur. toparlanmalısın artık.pazar sabah ve öğle yemeği yemedim. Akşam:
1 servis kaşığı mantarlı tavuk yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase süt çorbası
1 kase cacık
bir saat sonra bir dilim kavun
çay
Su 1.5 lt
pazartesi
sabah:
2 dilim etimek
2kk peynir
4 tane üzüm
Öğle:
1 incir
akşam ( çok erken saatte)
2 dilim ekmek
2 kk peynir
su yarım litre
Bu akşam diş tedavim yapıldı. Ondan su içemedim akşam. Gündüz de kendi ihmalim.
Cezam nedir??
canım ben 26 yı gönderdiğimi hatırlıyorum da 27 yı göndermişmiyim hatırlamıyorum. 28 i zaten pazar. giremedim hiç. 29 u kime gönderiyoruz.Kızlar 26sı ile 27sinin mesaj sayıları bana gönderilecekti ama çoğu kişinin mesaj sayısı eksik.
çok iyi canım afiyet olsun. akşam yemeğin yanına yoğurt cacık gibi bi ekleme de yapabilirsin belkiGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekliekmek
Domates salatalik biber yesillik
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
Buyuk bir kase salata
sabah 45 dakika yuruyus ogle yarim saat leslie aksam yarim saat leslie 3,5 litre su 50 mekik
afiyet olsun ve kolay gelsin kaptan[ı]günaydın kızlar. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum. Merak etmeyin diye. Bugün çok sık uğrayamayacağım. Akşama iftara davetliyiz. Dünde başka bir arkadaşta iftardaydım. Hiç kaçamaksız gidiyorum maşallah banageçmişi okumadım ama umarım sizlerde öyle gidiyorsunuzdur. Hafta sonu misafir alacağım. Hem de oldukça kalabalık. Dünden beri yavaş yavaş temizlik yapıyorum. Minik prenses az önce uyudu. Bende hemen işlere girişiyorum. Ara ara uğramaya çalışacağım. çıkmadan menümü de yazayım.
Menüm
01:30
1 tane orta boy şeftali
sahur
(03:00)
3 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
azıcık peynir
1 fincan şekersiz çay
(çikolatayı kokladım)
iftar (20:11)
1 kase buğdaylı erzurum yoğurt çorbası (tadı çok güzeldi)
1 tane ızgara tavuk kanat
1 tabak patlıcan yemeği
bol salata
2 yemek kaşığı şekersiz kayısı komposto suyu
1-2 yemek kaşığı yoğurt
pideyi kokladım yine
2 tane minik elma (22:00)
bol su ve çay[/ı]
Kaptan pazar günü kaçamak yapmadım iftar saatinde evdeydik eşim hazır yemek yaptırmak istedi bana ama istemedim kahvaltı yedik..Ne zaman başlıyor işe? . İnşallah iftara yapmazsın demiştim zaten
Bugunku menum
SAhur
Salatalık
Peynir
Zeytin
(Gözlemevardı yemedim, kayınvalidem kalan gözlemeleri eve paket yaptı, ama orda yediğmden sonra hiç yemedim)
İftar
2-3 serviskasıgı kabak-kırmızı biber-köy biberi karısık kızartma ( normal kızartma degil tabiki)
2-3 servis kasıgı tavuklu mantar sote
Avuc icikadar lavas
1 yemekkasıgı havuclu bulgur pilavı (tadınabaktım)
Su 2 lt
Spor ev temiZliği
pazar sabah ve öğle yemeği yemedim. Akşam:
1 servis kaşığı mantarlı tavuk yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase süt çorbası
1 kase cacık
bir saat sonra bir dilim kavun
çay
Su 1.5 lt
pazartesi
sabah:
2 dilim etimek
2kk peynir
4 tane üzüm
Öğle:
1 incir
akşam ( çok erken saatte)
2 dilim ekmek
2 kk peynir
su yarım litre
Bu akşam diş tedavim yapıldı. Ondan su içemedim akşam. Gündüz de kendi ihmalim.
Cezam nedir??
Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekliekmek
Domates salatalik biber yesillik
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sut
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
Buyuk bir kase salata
sabah 45 dakika yuruyus ogle yarim saat leslie aksam yarim saat leslie 3,5 litre su 50 mekik
yine mi börek?
afiyet olsun
çok karışık ve sağlıksız bir menü olmuş ayşenur. toparlanmalısın artık.
canım ben 26 yı gönderdiğimi hatırlıyorum da 27 yı göndermişmiyim hatırlamıyorum. 28 i zaten pazar. giremedim hiç. 29 u kime gönderiyoruz.
çok iyi canım afiyet olsun. akşam yemeğin yanına yoğurt cacık gibi bi ekleme de yapabilirsin belki![]()
günaydın kızlar. dünkü menüm
sahur
1 haşlanmış yumurta
peynir,domates
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ılık süt
iftar
4 tane inegöl köfte
2-3 dilim patlıcan kızartma (teflon tavada çevirmiş annem)
1 kase yoğurt
1 dilim pide
ana yemek mantı olunca biraz aç kaldım . su ile şişirdim kendimi. bolca da yoğurt yedim.
su 2,5 lt olmuştur
yürüyüş :
sabah 15 dk
öğlen 2 km
öğlen yine 2 km
öğleden sonra 3 km
Günaydın kızlar. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum. Merak etmeyin diye. Bugün çok sık uğrayamayacağım. Akşama iftara davetliyiz. Dünde başka bir arkadaşta iftardaydım. Hiç kaçamaksız gidiyorum maşallah banaGeçmişi okumadım ama umarım sizlerde öyle gidiyorsunuzdur. Hafta sonu misafir alacağım. Hem de oldukça kalabalık. Dünden beri yavaş yavaş temizlik yapıyorum. Minik prenses az önce uyudu. Bende hemen işlere girişiyorum. Ara ara uğramaya çalışacağım. Çıkmadan menümü de yazayım.
Menüm
01:30
1 tane orta boy şeftali
Sahur
(03:00)
3 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
1 Fincan şekersiz çay
(Çikolatayı kokladım)
İftar (20:11)
1 kase buğdaylı Erzurum yoğurt çorbası (tadı çok güzeldi)
1 tane ızgara tavuk kanat
1 tabak patlıcan yemeği
Bol salata
2 yemek kaşığı şekersiz kayısı komposto suyu
1-2 yemek kaşığı yoğurt
Pideyi kokladım yine
2 tane minik elma (22:00)
Bol su ve çay