Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yine mi börek?

afiyet olsun

çok karışık ve sağlıksız bir menü olmuş ayşenur. toparlanmalısın artık.

canım ben 26 yı gönderdiğimi hatırlıyorum da 27 yı göndermişmiyim hatırlamıyorum. 28 i zaten pazar. giremedim hiç. 29 u kime gönderiyoruz.

çok iyi canım afiyet olsun. akşam yemeğin yanına yoğurt cacık gibi bi ekleme de yapabilirsin belki :34:
Bir burcu ikisini gönderdi. Sen de 26yı gönderdin 27 yok. Başka kimse göndermedi.
günaydın kızlar. dünkü menüm

sahur
1 haşlanmış yumurta
peynir,domates
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ılık süt

iftar
4 tane inegöl köfte
2-3 dilim patlıcan kızartma (teflon tavada çevirmiş annem)
1 kase yoğurt
1 dilim pide
ana yemek mantı olunca biraz aç kaldım . su ile şişirdim kendimi. bolca da yoğurt yedim.

su 2,5 lt olmuştur
yürüyüş :
sabah 15 dk
öğlen 2 km
öğlen yine 2 km
öğleden sonra 3 km
Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar. Masa üstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum. Merak etmeyin diye. Bugün çok sık uğrayamayacağım. Akşama iftara davetliyiz. Dünde başka bir arkadaşta iftardaydım. Hiç kaçamaksız gidiyorum maşallah bana:nazar:Geçmişi okumadım ama umarım sizlerde öyle gidiyorsunuzdur. Hafta sonu misafir alacağım. Hem de oldukça kalabalık. Dünden beri yavaş yavaş temizlik yapıyorum. Minik prenses az önce uyudu. Bende hemen işlere girişiyorum. Ara ara uğramaya çalışacağım. Çıkmadan menümü de yazayım.

Menüm

01:30

1 tane orta boy şeftali

Sahur
(03:00)

3 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Yarım haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
1 Fincan şekersiz çay
(Çikolatayı kokladım:9:)

İftar (20:11)

1 kase buğdaylı Erzurum yoğurt çorbası (tadı çok güzeldi)
1 tane ızgara tavuk kanat
1 tabak patlıcan yemeği
Bol salata
2 yemek kaşığı şekersiz kayısı komposto suyu
1-2 yemek kaşığı yoğurt

Pideyi kokladım yine :9:

2 tane minik elma (22:00)

Bol su ve çay
Afiyet olsun kaptan
afiyet olsun canım :nazar:

cumaya kadar her gün 3 litre su canım içiosun :50:

afiyet olsun canımmmm :nazar:

hayır böreği yemedim aksine evdeki börek bitsin diye komşuya götrdüm onlar yedilerrrr :52:

afiyet olsun kaptiş maşallah :52::nazar:
Tamam Burcu

28 temmuz menüm

03:00
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli tost
3 siyah zeytin
1 domates
şekersiz çay

20:00
1 dilim karpuz
biraz peynir
4 siyah zeytin
avuç içi büyüklüğünde ekmek
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
(evde yapmıştım nasıl olmuş diye yedim)

2 litre su

15:00
20 dakika voleybol

22:00
40 dakika yürüyüş

29 temmuz menüm

gece kalkamadım

20:00
tavuk tantuni
soğan salatası
600ml ayran
2 parça kebap ekmeği

21:00
1 sade soda

22:00
3 çay bardağı şekersiz çay

2 litre su

dün akşam görümcemlerdeydik.uzun zamandan sonra ilk defa yürüyüşe çıkamadık eşim futbol oynamaya gitti.bizde oturduk.:52:

Afiyet olsun canım

merhaba guruba geleceğim dedim yine gelemedim.:( ev toplamakla meşgulüm..üstüne yurt dışından yeğenler geldi fırsat buldukça arada da onlara takılıyorum..kısacası bir garip halde dağınık koşturmaca devam..guruba taşınıp yerleşip oradaki düzene bakıp gelebileceğim sanırım...kilom 64.5 :( buradan kaçla ayrıldım onuda hatırlamıyorum..:14:hem yorgun hem gergin hem mutlu hem gezenti hepsi var şu an...eşimi özledim oğlum babasına küstü gitti gideli babasıyla konuşmuyor..:( 3 gün sabah akşam babam bu gün gelecekmi diye sordu baktı gelen giden yok telefonlarda da pas vermiyor ..ev toplayıp koliyi yapaınca babamın yanınamı gideceğiz diye sevindi babasını arattı ara tonuşalım aradım tonuşmadı paşa :50: babasıda üzülüyor :( kısaca ev belli olmadı kura çekilecek o orada biz burada beklemedeyiz.. ara ara gelip yazıp çıkıyorum ya kusura bakmayın yüzümde kalmadı :17: kilo veren herkesi tebrik ediyorum :46: veremeyenlerede yola devam diyorum ..:10:sevgi ve sağlıkla kalın arkadaşlar..:16:

Selam kızlar, bugun dısarılard işim var, annemlere gecicem ordanda.. Fırsat oldukca gelirim, gorusuruuzzz

kızlar merhabalar 14.takımdan eylül ben size çay içmeye geldim şekersiz açık ve limonlu olursa güzel olur dedim.:9::9: umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi saygıyla selamlarım :42::42::42: görüşmek üzere :71::71::71::71::71:

Selam kızlar, bugun dısarılard işim var, annemlere gecicem ordanda.. Fırsat oldukca gelirim, gorusuruuzzz

selam canım kolay gelsin :52:

kızlar merhabalar 14.takımdan eylül ben size çay içmeye geldim şekersiz açık ve limonlu olursa güzel olur dedim.:9::9: umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi saygıyla selamlarım :42::42::42: görüşmek üzere :71::71::71::71::71:

hogeldin canımmmmm genelde çay şekersiz güzeldir zatennnn :16:

Kızlar yaz oldu ben hala dondurma yemedim. Canım çok çekiyor. Yoğurtla dondurma yapsam yesem olur mu??

tabiki olabilir canımmmmmm :52:

ben tatlı yedim kızlar ya her türlü cezaya razıyımmmm gerçekten offfff zaafıma yenildimmmm cnm felaket tatlı çekiyordu meyve filan gideririm dedim teyzemlere geldik yarım dilim kadayıf yedimmmm :50::43::5::14: akşama görüşürüz kızlarrrr :17:

Selam kardeş takımın biricik bayanları. :70:
Ben eda.14 takımın üyesiyim. Daha önce yazmadım ama sayfanızı takip ediyorum.
Ve tebrik etmek istedim sizi. :46:Takımın tamamı istikrarlı görünüyor. Ceza sisteminize de bayıldım. :46::47::46:
Ara sıra kahvenizi içmeye gelirim. Sizi de bekleriz. :17:
Kendinize iyi bakın. :16:
Az kalorili günler :82:

selam 13.takım:3:
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum:40:
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim:34:
kocaman öpüyorum:16::54:

ben tatlı yedim kızlar ya her türlü cezaya razıyımmmm gerçekten offfff zaafıma yenildimmmm cnm felaket tatlı çekiyordu meyve filan gideririm dedim teyzemlere geldik yarım dilim kadayıf yedimmmm :50::43::5::14: akşama görüşürüz kızlarrrr :17:

Yyarim kilomu cok degilmi burcucuk bana kotu ornek oluyosunuz ya

Selam kardeş takımın biricik bayanları. :70:
Ben eda.14 takımın üyesiyim. Daha önce yazmadım ama sayfanızı takip ediyorum.
Ve tebrik etmek istedim sizi. :46:Takımın tamamı istikrarlı görünüyor. Ceza sisteminize de bayıldım. :46::47::46:
Ara sıra kahvenizi içmeye gelirim. Sizi de bekleriz. :17:
Kendinize iyi bakın. :16:
Az kalorili günler :82:

hoşgeldin canım istikrar süper sizde aynı şekildesiniz canım bende sizi takip ediyorum kahve sana gurban olsun :52:

valla maşallah ne güzel oturmuş bir takım var karşımızda:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benm

selam 13.takım:3:
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum:40:
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim:34:
kocaman öpüyorum:16::54:

kaptanımız gelince ilgilencektir canım bende bakıyorum hemen :10:

Yyarim kilomu cok degilmi burcucuk bana kotu ornek oluyosunuz ya

kızlar bugün bende mi ifade bozukluğu var siz mi beni yanlış anlıyorsunuz sabah burcu börek mi yedin dedi şimdi sen yarım kilo mu :52: yarım kilo kadayıf yesem şimdi acilde olurdum canım ben yarım dilim o :52:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım istikrar süper sizde aynı şekildesiniz canım bende sizi takip ediyorum kahve sana gurban olsun :52:

sağol canım benm

kaptanımız gelince ilgilencektir canım bende bakıyorum hemen :10:

kızlar bugün bende mi ifade bozukluğu var siz mi beni yanlış anlıyorsunuz sabah burcu börek mi yedin dedi şimdi sen yarım kilo mu :52: yarım kilo kadayıf yesem şimdi acilde olurdum canım ben yarım dilim o :52:
Pardon canim ya goz yanilmasi:-)

sabah(10:30)
2 dilim tam bugday ekmeğin arasına peynir maydonoz
harcı koyup yumurtaya bulayıp fırınladım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

öğle(13:30)
domates
salatalık
şekersiz çay
yarım haşlanmış patates
:17:
közlenmiş biber
6 zeytin
yarım kk peynir

ara(16:00)
yarım dilim kadayıf

akşam(17:30)
1 tabak kabak yemeği
salata

3.5 litre su
2 maden suyu
30 dk hızlı tempo yürüyüş
:8:

Kızlar bugunde pek uğrayan olmamıs, kaptan gidince takım dagılıyor mu ne:(
Ben de işlerimi hallettim, annemlerde uyumusum bide kızımla.. Yarın abimlere iftara davetliyiz, ertesi gün de ankaraya..

Kızlar bugunde pek uğrayan olmamıs, kaptan gidince takım dagılıyor mu ne:(
Ben de işlerimi hallettim, annemlerde uyumusum bide kızımla.. Yarın abimlere iftara davetliyiz, ertesi gün de ankaraya..

bence çok uyumlu bir grubuz bu nedenle hepimizin işi aynı anda oluyor :52:

Kızlar yaz oldu ben hala dondurma yemedim. Canım çok çekiyor. Yoğurtla dondurma yapsam yesem olur mu??
Bence olur cnm:34:
tv programlarının birinde bir tarif gördüm ama henüz denemedim.
muzu dilipleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorsun donduksan sonra dışarıda 5 dakika bekletip blendırdan geçiriyorsun dondurma oluyor..:56: bunu istediğin mevye ile yapabilirmişsin..:34:
neyseki yarım dilimle yetinmişsin benimde cnm uzun zamandır peynirli künefe çekiyor..:17:

sabah(10:30)
2 dilim tam bugday ekmeğin arasına peynir maydonoz
harcı koyup yumurtaya bulayıp fırınladım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

öğle(13:30)
domates
salatalık
şekersiz çay
yarım haşlanmış patates
közlenmiş biber
6 zeytin
yarım kk peynir

ara(16:00)
yarım dilim kadayıf

akşam(17:30)
1 tabak kabak yemeği
salata

3.5 litre su
2 maden suyu
30 dk hızlı tempo yürüyüş
:8:

Afiyet olsun cnm kadayıf dışında güzel bir menü..yumurtalı fırınlanmış ekmeği çok beğendin sanırım bende bir gün denemek istiyorum.kaç dakika pişiriyorsun fırında:34:

Back
X