Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım. Bir iki aydır görmediğim insanlar Ayşenur zayıflamışsın dediler mutlu oldum. Ama aslında hiç öyleymiş gibi gelmiyor. Tartıda 75'i görmüştüm bir kez ama her zaman tartıldığım tartı olmadığı için suçu tartıya atmıştım. Sanırım bir ara gerçekten 75 olmuşum. :26:Eve döndüğümde 73 küsürdum onu biliyorum bir tek.

tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor :52:

tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor :52:

40lara düşersem ancak o zaman kilo vermişim gibi gelecek herhalde :1:

Bende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi.:50: Ama görenler vermişsin diyor.:52: dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..:52::52::52:

bir tane beyaz pantolum var görümcem nişanlıyken dikmişti o zamanlar bol bile geliyordu.(6 yıl önce belki daha fazla)
1 defa giyindim bol geldiği için giyenemedim sonra olmadı zaten.:50:Keşke yaz bitmeden onun içine girebilsem.:16:

Son düzenleme:
Bende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi.:50: Ama görenler vermişsin diyor.:52: dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..:52::52::52:

bir tane beyaz pantolum var görümcem nişanlıyken dikmişti o zamanlar bol bile geliyordu.(6 yıl önce belki daha fazla)
1 defa giyindim bol geldiği için giyenemedim sonra olmadı zaten.:50:Keşke yaz bitmeden onun içine girebilsem.:16:

o zaman hop bir iki üç özlem o pantolon giyilecek :52:

inşallah burcu inşallah:16::16: metreyi bulamadım ölçecektim pantolonu:52:

Bir zamanlar 50 kilo bile değildim.:50:

Ayu o önceden anca olan pantolonların belden düşmesi zaten harika bi duygu özlem yaaa dimiii:))
Eveeetttt

Girersin canım. O kilolar gidecek :16:

Evet canım güzelmiş yani öyle sanırım :52: Bir kez daha bu tip şeylere uzak olduğumu anladım. :37:

Sevgi
26 temmuz :1 mesaj
27 temmuz:7 mesaj
Teşekkürler canım.
Kaptan sevginin mesaj sayısıyla yeniden yazmama gerek yok değil mi?

biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Canım her şey yoluna girecek. Vereceksin o kiloları. Yüreğini ferah tut.

Girersin canım. O kilolar gidecek :16:

Evet canım güzelmiş yani öyle sanırım :52: Bir kez daha bu tip şeylere uzak olduğumu anladım. :37:

Teşekkürler canım.
Kaptan sevginin mesaj sayısıyla yeniden yazmama gerek yok değil mi?

Canım her şey yoluna girecek. Vereceksin o kiloları. Yüreğini ferah tut.

inan bende çok uzaktım bebegim ya tüm arkadaşlarım ayyy gelinliğe bak filan derdi düğüne giderdik kıyafet eleştirirlerdi filannnn ama hiç alakam olmazdı ama şimdi ben tamda öleyim :52:

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Yagsiz sut 1 kase nesfit

1 tane elma 1 tane salatalik

Aksam 20.00
1 corba (icinede nohut,kiyma.bulgur vardi ismini bilmiyorun)
2 yk cacik
2 yk firinda karnibahar

3,5 litre su ogle 30 dakika leslie spor dun az oldu ama kizim cok huysuzdu dun hic firsat bulamadim
süper gidiyorsun sevgicim maşallah:nazar:
30 Temmuz Salı

Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 hurma
2 kk peynir
2 dilim ekmek :47:
salatalık

Akşam:
2 incir
yarım kase tarhana çorbası (börülceli)
4 kaşık yahni
salata ve salata :37:

1 bardak çay

Su 3 lt (Burcu dünkü su cezamı gerçekleştirdim. :34: Cumaya kadar 3lt demiştin cuma hariç mi canım? Bir de geçen haftadan kalma 3.5 lt su cezam var bir tane.)

Kızlar bayramda memlekete gideriz diye düşünüyordum ama gitmeyecekmişiz sanırım. Bunu o hafta spora başlayarak değerlendirmeyi düşünüyorum. :1: Spor cezalarımı o hafta tamamlarım kızlar. :34:
Ayrıca kızlar bayramda dikkat etmemiz çok önemli. Her taraftan tehlikeye açık olacağız. Sürekli etrafımızda tatlılar, misafirler, misafirlikler olacak derken kilo almayalım. :27:
gayet güzel afiyet olsun

evet çok beğendim

muhabbetiniz bol olsun kızlar. ben çoookkk yoğunum. ay sonu sendromu yaşıyorum. tam maaşları yatırdım gerizekalı adamın biri temmuz ayına ait rapor gönderdi. çıldırmaya az kaldı yanii :36:

ayşenura 27 temmuz msj sayısını göndereceğim 29-30-31 kime gönderiliyor. 3 gündür msj sayıları gönderemiyorum

kızlar çıkmam lazım. msj sayılarımı bu seferlik buraya yazıyorum.

29 temmuz..........13
30 temmuz...........4
31 temmuz...........7

yarın görüşmek üzere

Back
X