Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım Sevgi haricinde herkes cezalı. Benim daha 4 gün 3 mil lesli cezam varahahahahah cezalar takımı olduk![]()
İyi geceler canım görüşmek üzere.kaptişim ben kaçar yarın okul var çok öptüm seni iyi gecelerrrrrrrrr![]()
Menülerin güzel gidiyor burcucumsabah(11:15)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay
1.5 dilim ekmek
öğle(15:00)
patlıcan salatası
6 zeytin
1 kase yoğurt
akşam(20:00)
1 ızgara göğüs
fırında domatesli patlıcan biber
salata
yarım dilim ekmek
3.5 litre su
1 maden suyu
Künefenin peynirsizimi var ki Özlem peynirli diyosun. Hastasıyım ben künefenin. Zaten nerden bulaştıysam Antakya yaAdamlardaki damak tadı başka hiç bir memlekette yok.
Ama sen künefe felan yeme yoksa çok büyük cezalar gelir ona göre.
Kola ve hamburger ekmeği olmamış canım. Kola için sana da ip atlama cezası veriyorum. 3 gün 250 ip atlama.
Afiyet olsun kaptan aman aman göze batan bişey yok bence.o zararlı olanlar 1 ısırıksa problem yok..Gelelim benim menülerime. Dünü pek hatırlamıyorum ama cezalık olan kısmı iyi hatırlıyorum. Misafirlikteydik. İftarı hatırladığım kadarıyla yazayım.
2 servis kaşığı yoğurtlu çorba
Sayısını bilmiyorum ama kıymalı yaprak sarma ( pirinç çok azdı)
Yine sayısını hatırlamıyorum köfte
Yoğurt, şalgam
Çok ısrar ettiler. Bende dayanamadım. Konya nın su böreği meşhurdur. Sadece bir ısırık aldım geri kalanı eşim yedi.
Aynen bir ısırıkta kaymaklı ekmek kadayıfından aldım.
Her türlü cezaya razıyım.
Bugün ki menüm
Sahur
Peynirli omlet
Domates, salatalık
Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tane nugget
1 çay kaşığı çikolata
saat 16:00 gibi
1 minik elma
Yarım şeftali
İftar
6-7 tane bulgurlu gül dolması, sarmısaklı yoğurt vardı üstünde
Tavada domatesli ve biberli sosun üstüne yoğurt döküp yedim
1 kase mercimek çorbası
Bol su.
Evet bakalım geçen günde bir cezam vardı ama ne olduğunu kimse söylemedi. Tulumba tatlıları için. Ceza bekliyorum. A
Evet güzel olur bencede. Bir çoğumuz başka şehirlerde olacak zaten..Paylaşımlar için demiştim canım. O zaman ben şöyle bir teklif sunuyorum. İtirazı olan yazabilir. Yeni bir fikri olan varsa eğer söyleyebilir. Değerlendiririz hep birlikte.
Arife günü dahil bayram boyunca paylaşım yapmamıza gerek yok. Ama herkes günlük mutlaka menüsünü yazmak zorunda. Menüleri özellikle takip edeceğim. Bayramda İzmir' de olacağım inşallah ama mutlaka ve mutlaka takip yapacağım. İpin ucunu bırakırsak eğer toparlayamayacağız.
Künefe başka bişey canım ve eşi benzeri olmayan enfes bir tatlı. Ben Antakya ya gittiğim zaman nereye misafirliğe gitsek yaparlardı. Maşallah pek hamaratlardı. Misafirliğe giderken kadayıfı ve peynirini alıp gidiyorlar hemencecik kadınlar yapıyor künefeyi. Ben demiştim dimi kendime künefe ödülü vereceğim diye.Cevizlisi falanda var ya gerçi ona kadayıf diyorlardıharika birşey dimi kaptan evde yapmak istemiyorum.zaten yapsam bile ustalar gibi olmuyor
Geçen künefecinin önünden geçtik gece 1 o saate geçip yemeye üşendik hemde çok kalabalıktı..
Birde cnm ne çekiyor biliyormusun? lokmaaBelki evde yaparım internetten tarifine bakiyorum.
ip almam gerekecek sanırım.Başka türlü nasıl atlarım ki?:44::44:
Afiyet olsun kaptan aman aman göze batan bişey yok bence.o zararlı olanlar 1 ısırıksa problem yok..
Evet güzel olur bencede. Bir çoğumuz başka şehirlerde olacak zaten..
mutlu akşamlar kızlar....
ebrucum merhaba cnm....küçük bir sorunla geldim yine ziyaretinize....
28/07/2013 tarihinde yazılan bir mesaj cnm.....
'' kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
dün akşam gece geldim davetteydim bu yüzden yazamadım. valla ben diyeti bıraktım kızlar. yarışma olduğu günün ertesi 56.6 idim 55.90e inmişimdir herhalde bırakıyorum bu kg bana yeter.
cunki yüzüm cok çekildi yanaklarım içeri göçüyor. ama güzel günler geçirdik. ramazanda kg alırsam tekrar verebilirim belki ama inanılmaz midem kuculmuş ya. deldim galiba mideyi cok kotuyum ve dün akşam onca et mönüsünün içinden doğru duzgun yiyemedim. arkadaşımda''sen oksijenle besleniyorsun maşallah.
bidaha bi yere gidince ben sana rezerve yaptırmayayım yanımda kuş getirdim diyeyimdiyor.''
takımdaki üyemin son yazdığı mesaj bu bir daha kk ' ya da girmemiş....bu durumda bildirimini nasıl yapmam gerekiyor....:26::44:
Bugünkü menüm
02:00
bir kaç tane sigara böreği
(tavayı fırcaylayla az yağlayıp alt üst ettim)
domates
şekersiz çay
19:50
2 parça kemikli ızgara tavuk
1 dilim ızgara domates
2 ızgara biber
2 kaşık soğan salatası
2 parça avuç içi büyüklüğünde ince kebap ekmeği
3 yudum kola
bir kaç tane sigara böreği
21:00
1 fincan sade türk kahvesi
2,5 litre su
Egzersizler
1 saat 20 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Ne güzel bir duygu dimi. Hele hedefe yaklaştığındaki tepkileri düşün bir. Süper ötesi. Etrafımda ki herkes hayran hayran bakmıştı bana. Bir çok insana örnek oldum. Hala da olmaya devam ediyorum. Ama dikkat et nazarları değiyor.Kızlar akşam yemeğinden sonra kaynanama gittik.Kayınbabam aferin bak göbeğin gitmiş.kalk bakim ayağa dedi.Gitmiş gitmiş diyor.
Ramazandan sonra yürüyüşlerine devam et diyor.Bak faydasını görmüşsün diyor.. Tek olmadığım için hızlı tempoda koşar gibi olmuyor yürüyüşlerim ama olsun hiç olmamasından iyidir.
İnsanı mutlu ediyor böyle şeyler duyunca.Ama hiç reklam yapmıyorum şu kadar verdim diye.Sorarlarla kilomu söylüyorum şaşırıyorlar.en yakınımdakiler bile..![]()
Özlem Özlem ÖzlemHiç olmuş mu o sigara börekleri
Hadi kola 3 yudum ama o sigara börekleri hiç ama hiç olmamış.
Cezana ceza eklemek lazım. Günlük 50 tanede mekik ekliyorum senin cezana. Yani 3 gün 250 tane ip, 50 tane mekik oluyor. Toplamda 750 ip atlama, 150 tanede mekik. Senin şu karışık kızartma cezan noldu? Sanırım henüz yapmadın? Yada ben kaçırdım?
Ne güzel bir duygu dimi. Hele hedefe yaklaştığındaki tepkileri düşün bir. Süper ötesi. Etrafımda ki herkes hayran hayran bakmıştı bana. Bir çok insana örnek oldum. Hala da olmaya devam ediyorum. Ama dikkat et nazarları değiyor.Öncesi sonrası resim eklesene Özlem merak ettim şimdi.
Resimleri yüzün görünmeyecek şekilde ayarlayıp ekleyebilirsin sadece aradaki farkı görmek için istedim. Bu arada sen başka bir takımdan transfer gelmiştin sanırım. Tickera göre 15 kilo vermişin. Yarışmaya başladığında 85 kilo muydun? Bu arada boyun kaçtı canım. Ne çok soru sordum bugün.Normalde resim ekleme taraftarı değilim ama uygun bir zamanda resim ayarlayıp eklemeye çalışırım kaptan..
Paylaşım konusunda haklısın bende farkındayım ve zaten seninle paylaşmıştım bu durumu.Hiç umursamamak bana göre değil zaten.
Eşim evde bu aralar o kullanıyor bilgisayarı kullanıldığı kadar çünkü zaten ahı gitmiş vahı kalmış notbook'un pili ölmüş,fişe takmadan kullanamıyoruz, donuyor ne ararsan var.hiç giremediğim zamanlar oldu o iyi olmadı bence
Ben ilk diyete başladığımda da insanlar yapamayacağımı düşünmüştü ama kendim dahil herkesi yanıltarak başardım. Ve öğrendim ki hayatta isteyipte başaramayacağım hiç bir şey yok.Ama azıcık yedim ekmek yerine
Kızartmayı ramazandan sonra yapmayı düşünüyorum.şimdi yaparsam ve yemezsem eşim olmaz der. Bilmiyor burada takıldığımı..
Sinirleniyordu benim takıntılarıma.Senden bir cacık olmaz diyordu.Biliyorum gaza getirmek için diyordu ama nafile
Ama o da farketmiş asrtık değişikliği.Pazar günü piknikte herkes hazır yemek(dürüm) yedi ben hariç.İftarda ne istiyorsun yaptirim sana dedi.Yok dedim cnm bişey istemiyor.Sende ciddi ciddi bir değişiklik var diyor yoksa benim bildiğim sen bir sürü yemek saymıştın diyor.haklı adam..
biraz karpuz ve kahvaltılık yedim o gün
![]()
Ne güzel bir duygu dimi. Hele hedefe yaklaştığındaki tepkileri düşün bir. Süper ötesi. Etrafımda ki herkes hayran hayran bakmıştı bana. Bir çok insana örnek oldum. Hala da olmaya devam ediyorum. Ama dikkat et nazarları değiyor.Öncesi sonrası resim eklesene Özlem merak ettim şimdi.
Resimleri yüzün görünmeyecek şekilde ayarlayıp ekleyebilirsin sadece aradaki farkı görmek için istedim. Bu arada sen başka bir takımdan transfer gelmiştin sanırım. Tickera göre 15 kilo vermişin. Yarışmaya başladığında 85 kilo muydun? Bu arada boyun kaçtı canım. Ne çok soru sordum bugün.Paylaşım konusunda senin azmini ve istediğini bildiğim için özel olarak uyarmadım zaten. Ama düzeltirsen hem senin açından hem takım açısından çok iyi olur.
Ben ilk diyete başladığımda da insanlar yapamayacağımı düşünmüştü ama kendim dahil herkesi yanıltarak başardım. Ve öğrendim ki hayatta isteyipte başaramayacağım hiç bir şey yok.
Bence uzun olmadı gayet güzel oldu anlatman ama kilo verme sürecin oldukça uzun. Ama pes etmeyip başardığın içinde tebrikler. Keşke en başta hırs yapsaydın şimdiye hedef kilona çoktan ulaşmıştın. Eğer bu şekilde devam eder menüleri daha dikkatli düzenlersen çok kısa zamanda hedefe ulaşacaksın. Ufak tefek kaçamakları yapmasan eğer o spora çok güzel kilolar verirsin.
Hemen dolabın üzerindeki notuma ve ajandama baktım geldim.Ben en iyisi herşeyi anlatim biraz karışık olacak ama olsun..
12 nisan 2012 83.200 spor salonu başladığım gün.
1 ay haftada 3 gün gittim ve 13 mayıs 2012 82.600.Zaten devam etmedim.
Eşimde bana koşu bandı almış.haziran ayında jilliana başladım.(10 gün yaptım bıraktım).Hergün koşu bandı,bisiklet kullanıyorum.yediklerime azda olsa dikkat ediyorum derken 1 ayda 6 kilo kadar verdim.sonra sıcaklar bastırınca bıraktım.yani 13 temmuz 2012'te 77.200 düm.
18.eylül.2012 diyetisyene gittim 77.400(dediği hiç birşeyi uygulamadım)
Derken öyle böyle zaman geçti.2013 yılına çoktan girmişiz bile..Ara arada koşu bandımı kullanıyordum.Bir ara 1 ay kadar pilates yaptım.Ama rutini yakalayamıyordum bir türlü.
Takip ediyordum buraları ama kararsız kalıyordum başvurmak konusunda.Bence sorumluluk gerektiren bir yer çünkü.7.takıma başlamadan önce dikkat etmeye başlamıştım yediklerime.jilliana'da başlamıştım 7 mayısta.bir kaç kiloda gitmişti öyle.
7.takıma başlağım gün 25 Mayıs sabahı 75.200 gösterdi tartım.
Mayıs ayının başından beri rutini kaybetmedim çok şükür.
Sadece haziran aynın ortasında eşim izine ayrılmıştı 1 hafta her gün sağlıksız beslendim.dönerler,pastalar,kolalar derken 1 hafta kilom sabit gibi kaldı.1 haftada +1 çıktım. 2 haftam boşa gitmeseydi şimdi 65'in altını görmüş olurdum!!!
Bu arada boyum 1.65
Çok uzun oldu sanırım
Ben atıyorum canım hemenKızlar 29-30 Temmuz mesaj sayılarınızı bekliyorum.Kimsecikler yollamamış.Hatırlatmak istedim.
Herkese iyi gecelerrr
![]()
Bence uzun olmadı gayet güzel oldu anlatman ama kilo verme sürecin oldukça uzun. Ama pes etmeyip başardığın içinde tebrikler. Keşke en başta hırs yapsaydın şimdiye hedef kilona çoktan ulaşmıştın. Eğer bu şekilde devam eder menüleri daha dikkatli düzenlersen çok kısa zamanda hedefe ulaşacaksın. Ufak tefek kaçamakları yapmasan eğer o spora çok güzel kilolar verirsin.
Ben atıyorum canım hemenSana da iyi geceler. Ben oruç tutmayacağım ama eşim için bekliyorum sahuru.