Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün geç kalktığım ve günün çoğunu dışarıda geçirdiğim için çok düzenli bir menü olmadı..

12:00

Şekersiz yeşil çay, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 1 dilim salam ve 2 dilim çavdar ekmeği

15:00 civarı

Yağsız sütlü ve şekersiz kahve

17:00 civarı

Bir bardak süt

19:00

Zeytinyağlı taze fasulye, 2 dilim çavdar ekmeği

20:00

Sade soda

1,5lt su içtim. Yatana kadar 2,5 lt yaparımm

Diyetisyene gittiğimde öğün aralarında, süt, meyve (kuru da olabilir) ya da badem ceviz vs. vermişti. Beni de tok tuttuğu için bu şekilde devam ederim diye düşünüyorum..

Merhaba kızlar,

Sanırım ramazan dolayısıyla pek kimse olmuyor bu saatlerde..

Ben de erkenden yatmayı düşünüyorum, yarın işte benim için önemli bir gün, sunum yapacağım..

Hepinize iyi geceler dilerimm..:21:

Bugün geç kalktığım ve günün çoğunu dışarıda geçirdiğim için çok düzenli bir menü olmadı..

Şekersiz yeşil çay, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 1 dilim salam ve 2 dilim çavdar ekmeği

Bir bardak süt

Sade soda

Diyetisyene gittiğimde öğün aralarında, süt, meyve (kuru da olabilir) ya da badem ceviz vs. vermişti. Beni de tok tuttuğu için bu şekilde devam ederim diye düşünüyorum..

afiyet olsun cnm güzel bi menü :nazar:

Dunku menum

Sabah
Azıcık tereyagda yumurta

Oglen
2 tane biber dolma

Aksam
1 ızgara tavuk kanat
3-4 tane ızgara kofte
1 tane kusbası şiş ızgara
Biber

2 dilim baklava:(

Spor
100 ip atlama
200 mekik

Su 2,5 lt
Ceza sistemi şuanda devam ediyor değil mi? Bir ceza gelmeli mi acaba? Bir dilim de değil iki dilim baklava :47:

olmaz yemiceksin :52: babam 47 yaşında canım

ohhhhh hadi gez tbi gez :52:

ohh baklava ve dolma ah tbi ahhhh :47:
Cezamı aldım yani Burcu :1:
Merhaba kizlar dunsaat iki de kalktigim icin kahvaltimyok

Ogle 14.30
1 kasenesfit yagsiz sutle
1 haslanmis yumurta

Ara
1 tane salatalik

Aksam 20.00
1 kase sebze corbasi
1 kucuk kase cacik
2 yk kasigi kuzu guvec(icinde patlican,biber,domates,kuzu eti vardi)

3 litre su spor yok reglimin bitmesini bekliyorum bitince tekrar sporaa basliyacagim
Afiyet olsun canım
Kizlar bu arada sadece
Seyyah 2806
Darki_night
Mesaj sayilarini gondermis bunun disinda kimse gondermemis
2-3 agustos
Unutmuşum hemen sayıp yolluyorum canım :34:
Merhaba kızlar ben yeniyim burada. :1:

Şuan 65 Kiloyum, Hedefim 55-53 arası.

Takım geçmişini okuyorum.

Bugün yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sahurda yazsam daha güzel olacak sanırım. (Şuan oruçlu olduğum için)

Yeniden merhaba kızlar. :3:

Merhaba Burcu ^^ Ben Reyhan aynen bende 21 yaşındayım ve İzmirde hemşirelik okuyorum 3. sınıf. Çok sevindim meslektaşmışız. :1: NErde okuyorsun?

Çok kısa bir sürede baya bir kilo vermişsin ve sözlüymüşsün ikisi içinde tebrik ederim. :1:

Tam başlayamadım ama yine de sahur menümü yazıyım. İftarda arkadaşıma gideceğim o yüzden bende bilmiyorum henüz ne yiyeceğimi.

Sahurda
2 yeşil, 2 siyah zeytin.
İki yumurta
Çok az peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber

Üç bardak yeşilcay (şekersiz)

-
Hoşgeldin Reyhan. Memnun oldum. Ben Ayşenur. Ben de 21 yaşındayım. Elektrik elektronik müh öğrencisiyim. Uzatmalı 4 oldum bu yıl. :37: Bir aydan fazla bir süredir de çalışıyorum. 13. takım olarak burada aile gibiyiz. Umarım sen de yakın zamanda böyle hissedersin. :16::16:
Yeni gelen arkadaslarr hepiniz hosgeldiniz, ben tuba , 26 yasında istanbuldayım, 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında.. En basta 75 kilo ile basladım, suan 67 kiloyum, hedefim 56:) hedefime ulasınca laptop ödülüm var:)
Aynı zamanda marmara ünide öğrenciyim, 3. Sınıf:)
Tuba ben senin öğrenciliği bilmiyordum. Çocuklarla zor olmuyor mu canım?

meraba kızlar:)
ben aranızda yeni olacağım:)şu an 68 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.ayça kayanın ayda sekiz kilo verdiren diyetine bayramdan sonra başlayacağım.ayrıca yürüyüşe ve ender saracın incelten hareketlerine de başlıyorum:)şimdilik ise dikkat etmeye çalışıyorum.ama 12 ağustos start:)
Hoşgeldin canım. İsmin nedir? Kendini ayrıntılı tanıtırsan memnun oluruz. :16:Yukarıda dediğim gibi ben ayşenur. 21 yaşındayım. Öğrenciyim, çalışıyorum. Burası ailem gibi :16::16:
sahur(03:30)
2 dilim tam bugday arasına peynirli tost
domates
salatalık
5 zeytin
1 maden suyu

iftar(20:10)
1 kase yayla çorba
patlıcan salatası
biraz et döner
avuç içi kadar pide(çok güze koktu)

2 litre su
250 ip atlama
50 -100 mekik(daha kararsızım )

:42::42:
Afiyet olsun Burcum.

Bir bardak süt

Sade soda

Afiyet olsun. :34:
Merhaba kızlar,

Sanırım ramazan dolayısıyla pek kimse olmuyor bu saatlerde..

Ben de erkenden yatmayı düşünüyorum, yarın işte benim için önemli bir gün, sunum yapacağım..

Hepinize iyi geceler dilerimm..:21:
İyi geceler canım. :16:

Sahur:
1 kase domates çorbası
börülce yemeği :16:
haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 hurma

İftar:
tavuklu bir çorba adını bilmiyorum annemi kendi haline bıraktım artık :27:
4 tane köfte (aslında 3 yiyecektim ama tadı çok hoşuma gitti tarçın vardı içinde mis gibi kokuyordu)
Salata

Ara:

1 dilim ananas
2 erik

Su 2lt oldu:17:

Slm kızlar. Nihayet atlattım misafir olayını. Çok güzel geçti. Uğrayamadım bugün. Yarında minik prensesi doktora götüreceğim. Aslında yarın bugün oldu :9: Akşama da iftara davetliyiz. Daha valiz hazırlamam lazım. Çok işim var çok. Sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. :47: Bide aklıma gelmişken Tuba nın 2 dilim baklavası için ceza istiyorum. Unutmadan söyleyeyim cezası kalmasın baklavalar.

ben aranızda yeni olacağım:)şu an 68 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.ayça kayanın ayda sekiz kilo verdiren diyetine bayramdan sonra başlayacağım.ayrıca yürüyüşe ve ender saracın incelten hareketlerine de başlıyorum:)şimdilik ise dikkat etmeye çalışıyorum.ama 12 ağustos start:)
merhaba cnm aramıza hoşgeldin kilolarımız birbirine yakın cuma günü 67.5 çıktım.başlangıç kilon güzel.;-) benim vermiş halim bu.
inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu kilolardan.sen yeterki iste ve istikrarlı ol..;-)

Kizlar merhaba, suan disaridayim alisveris kuafor isleri.. Bedeni bana ol kian bir siyah kumas pantolon bulana kadar tam 3 saat dolasmak zorunda kaldim.. 48 beden diye sattiklari pantolona bile giremedigim oldu :( daha da kararliyim ama..
Üzme kendini pantalonun kalıbı dardır.göbiş çevren kaç cm?
Sen kafaya koy her tartıya çıktıgında şok olacaksın yok bu tartı bozuk diyeceksin..;-)çünkü her tartıldıgında eksileri göreceksin..
domates
salatalık
5 zeytin
1 maden suyu

1 kase yayla çorba
patlıcan salatası
biraz et döner

2 litre su
250 ip atlama

Afiyet olsun cnm..;-)

Bir bardak süt

Sade soda

Aman aman göze batan birşey yok menunde.kilo vermeye başladıkça daha iyi olacaktır menün.
Sahur:
1 kase domates çorbası
haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 hurma

İftar:
4 tane köfte (aslında 3 yiyecektim ama tadı çok hoşuma gitti tarçın vardı içinde mis gibi kokuyordu)
Salata

Ara:

1 dilim ananas
2 erik

Afiyet olsun cnm sahurdaki yemekler susatmadımı seni?:-/

Slm kızlar. Nihayet atlattım misafir olayını. Çok güzel geçti. Uğrayamadım bugün. Yarında minik prensesi doktora götüreceğim. Aslında yarın bugün oldu :9: Akşama da iftara davetliyiz. Daha valiz hazırlamam lazım. Çok işim var çok. Sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. :47: Bide aklıma gelmişken Tuba nın 2 dilim baklavası için ceza istiyorum. Unutmadan söyleyeyim cezası kalmasın baklavalar.

Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun diyelim mi sana misafirler için? 30 kişi demiştin yorulmuşsundur..;-)

Bende her kontrole gittiğimizde heyecanlanırdım.:-D

Herkese iyi geceler yarın görüşürüz kızlar.menümude yarın paylaşırım artık telefondan zor oluyor.. ;-))

Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun diyelim mi sana misafirler için? 30 kişi demiştin yorulmuşsundur..;-)

Bende her kontrole gittiğimizde heyecanlanırdım.:-D

Tam 30 olmadı ama oldukça kalabalıktı. Hepsini aynı anda çağırınca kalabalık oluyor böyle. Allaha şükür geçti gitti. Bebekle temizlik çok yordu. Yemeği evde yapmadım. Sadece çorba ve salatayı evde hazırladım. Konya da etli ekmek diyorlar kıymalı pideye. Kalabalık olunca bebekle yemek yetiştiremem diye düşündüm. Etli ekmek ve peynirli pide yaptırdık. Yoksa gerçekten yetiştiremeyecektim. Temizliği zor hallettim. Kontrole de artık korkarak gidiyorum canım çünkü bebişim çok az kilo alıyor. Sanırım bu ay yine az aldı ama her ay yaklaşık aynı alıyor. Daha 500 gramın üstüne çıkamadık :14:Ama allaha şükür sağlığı yerinde. Psiko motor gelişimi güzel. Boyu ve baş çevresi normal. Sadece kilo alamıyoruz. Ama takmamam lazım çünkü her ay aynı oranda alıyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Kaç kilo almış :44:

günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim kusura bakmaın, ev işleriydi misafirlikti derken hiç fırsat bulamadım gece girmeye çalıştım gelince ondada site hata verdi. yarın sabah işe başlayacağım, bayramdan sonrada yıllık izin kullanıp esas eylülde işbaşı yapacağım. sabah erken kalkmam gerekiyor. elimden geldiğince okuyup cevaplamaya çalışacağım.

03.08.2013

sahur;
2 dilim kaşarlı kepekli tost
1 muz
(uyarılarınızı okuduğumda sahırı çoktan yemiştim)
1 bardak süt

iftar;
1 kase şehriye çorbası
6 y.k. kıymalı domatesli soğanlı biberli tava
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 bardak kefir

su;2-3 litre
spor;45dk. yürüyüş

04.08.2013

sahur;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

iftar;
1 kase yoğurt çorbası
6 y.k. kadar etli nohut yemeği
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 şeftali
su;2-3 litre
spor;deşete kapılarak yapılmış ev temizliği :)

1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
5 zeytin
2 yk yoğurt(peynir olmadığı için)
şekersiz çay

1 su bardağı mercimek çorba
1 ızgara gögüs
küçük boy közlenmiş patlıcan(üzerine az zeytinyağı)
1 kase yoğurtlu semiz salata

ara(21:30)
1 şeftali

2.5 litre su

canım çok güzel ve dengeli beslenmişsin
Teşekkür ederim canım. Tabii sen bitirdin temizliği rahatladın.:21: Kızlar bugün benim minik kuşum oruç tutuyor. Hatta bu ramazan 3. orucu oldu. :nazar: Oruç başı 5 lira veriyorum. Hem para kazanıyorum hem sevap kazanıyorum diyor böcek :16:
ooooy kıyamam ben ya kaç yaşından senin 1 numara. Allah kabul etsin kuzucuğumn orucunu.
Ayyyy kızlar kucağımda bebiş size yazıyorum.:9: Önümde kocaman bir temizlik listesi. :52:Yarın akşam iftara yaklaşık 30 kişilik bir davetim var. :30:Tek tek uğraşmayayım diye hepsini bir arada çağırdım. Hem iş yapıyorum hem de arada size bakıyorum. Ayrıca ip atlıyorum ama gördüm ki formdan düşmüşüm. 200 ün hepsini bi arada atlayamadım. Hatta bi ara ipi ters tutmuşum sayı artacağı yerde azaldı. :60::60::60: Sanırım 50 ye yakın fazla atladım. Neyse ben yine işime kaçtım. Ara ara bakarım. :3:

hehehe süpersonik ultrasonic türk kadını :) toplu iyi oluyr haşat oluyosun ama tekrar tekrar ev temizle masa kur uğraşmıyorsun.

Kızlar hepinize merhaba,

Beni hatırlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. Adım Seda, tam bir sene önce bu takımdaydım.. Evlenmeden önce kilo vermek istiyordum. İşimin yoğunluğu düğün telaşı derken pek fazla paylaşım yapamamaya başladım ve ayrıldım..

Tekrar aranıza katılıyorum, hedefimden çok çok çok geriye düşmüş olarak...

26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.. Şu an 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra tam 15 kilo alarak 83 kiloya ulaştım :(

Bu sefer mezun olmadan gitmek yok..:1:
hoşgeldin canım bende nevin 30 yaşındayım ankaradayım.

Ben kaçıyorum şimdilik kızlar. Yarından itibaren Ağustosun 11 ine kadar mesaj saymıyoruz. Ama mümkün olduğunca her fırsatta burda olmanızı istiyorum. Özellikle menülerde yoklama yapacağım. Menüleri her gün eksiksiz istiyorum. Bu arada ben bugün ki 200 ip atlama cezamı tamamladım. Güncel ceza listesi aşağıdaki gibi lütfen cezalarımızı biran önce yapalım.

KALAN CEZALAR
Ayşenur : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 35 dk tempolu yürüyüş

Burcu : 1 gün günde 250 tane ip atlama

Özlem : 2 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Tuba : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Seyyah : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Ebru : 5 gün günlük 200 tane ip atlama + 4 gün 3 mil leslie

Tamamlananlar
Burcu : 250 ip atlama + 50 mekik + 250 ip atlama

Özlem : 250 ip atlama

Ebru : 200 ip atlama

Eki Görüntüle 771276

ayyyyy çok güldüm yaaa hamur mutlu olabilir mi? :60::60:
ayyy henüz bu listede yokum, kaptan memlekete gideceğim bayramda sırf girebilmek için bulabilirsem vınnn götüreceğim.

Hemen bu kadar kilo alma formulumu paylaşıyorum.. Kocama uymak.. Kendisinin 1gr fazlalığı yok ama ağzından abur cubur eksik olmuyor.. Günde en az 2lt kola, bol çikolata, cips, gofret, dondurma.. O yerken ben de yedim, o içince ben de içtim.. Olan bana oldu :50:

Tamamdır, sabah tekrar tartılırımm
o kocadan bendede var bir tane. markette çocuk gibi arkasından dolaşıorum aldıklarını tekrar rafa kaldrıyorum.
banada bu s bol gelio gibi ama pantolonun içine sokunca güzel duruo çok da klasik almayım dedim üstüne giyeceğim başka şeylerde var sırf bluz 7.99 diye aldım pantolonda 17.99 Eki Görüntüle 771476 üşenmedim resim çektim kptişşş
ayyyy ne güzel ya o günleri görebilecekmiyim. bana s bol geliyo diyebilecekmiyim bir gün:31::31::31:
Kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. Ben özel durumumdan dolayı bişey yapamadım ama bol bol dua ediyorum aklıma geldikçe. Allah hepimizin ibadetlerini ve dualarını kabul etsin inşallah.
biraz geç oldu canım seninde mübarek olsun.
kızlar ben cuma günü kendime cicişler aldım bu arada bi tane kumaş kapri pantolon aldım defactodan gri ama 40 beden 38 de çok zorlandım giyerken bide düğmesi kapanmadı :50: bide bluz aldım oda biraz bol kesim sanırım small u tam oldu altınad ya siyah babet yada bordo babetlerimi giycem bluzum lacivert önünde baykuş var bordo beyaz karışık ama çok güzel bulsaydım atcaktım resimlerini ama şimdiye kadar hiç öle pantolonlr almamıştım daha doğrusu alamıyordum çirkin duruyordu şimdi ise fıstık gibiyim iyi ki varsınızzzz :52:
güle güle giyin canım, 40 beden çokmuş harbiden en fazla 38 olur sana bence. (kilona bakarak yapıyorum bu yorumu) birde yukarıda geçen small muhabbetinden dolayı.
SAHUR:
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
1 hurma
yarım kepçe sebze çorbası (içinde bugday da vardı)
1 dilim ekmek
domates salatalık

İFTAR:
yarım kase yoğurt çorbası
taze fasulye
patlıcanlı etli bir fırın yemeği (adını bilmiyorum :1: iftara davetliydik)
salata

Ara:
çay
1 tane kandil simidi

Bugün su pek içemedim 2 lt kadar oldu. :50:
sahurun oldukça yoğun ama en azından protein ağırlıklı. kandil simidi olmamış sanki
Evlendiğiniz zaman oda düzene girer inşallah. Çünkü o zamanlar ipler senin elinde olacak. :34: Bi mesajın içinde amma da farklı konuları konuşmuşuz. :52:Hangisine cevap vereceğimi şaştım :9:

Sen böyle depo felan deyince aklıma geldi. İnşallah en kısa zamanda Ankara' ya gelmeyi düşünüyorum. Kızım Anıtkabir i görmeyi çok istiyor. Aslında alışveriş festivali varken gelmeyi düşünmüştüm ama bebiş henüz çok küçüktü. Ankara ya daha önce gittim ama Anıtkabiri bende görmedim. Bu yaşta görmemiş olmam çok kötü. :47:Ama kızım küçükken görsün oranında başına bi iş gelmeden. Ama hızlı trenle mi gelsek, yoksa arabamızla mı karar veremedim. Sence hangisi daha iyi olur. Tren çok kısa sürede gidiyor ama Ankara içi gezmemiz bebekle zor olur gibi geliyor. Gerçi arabayla gitsek yine bi sürü park sorunu yaşayacağız. :26:
canım bebiş varsa arabayla gel in bin trene bebekle zor olur size. zaten arabaylada gelirseniz dümdüz yol cabucak gelirsiniz.
yeterince kıskanç zaten daha ne kadar kıskanabilir :52: bilmiyorum kaptiş ama gencay evlenmeden zayıflama işi çok zor çünkü evde adam gibi yemek pişmio et ürünlerinin çogu kızartma ve felaket ekmek yiyolar o yüzden çok zor nerdeyse çorba çok nadir oluo onlarda düşün :50: bende istiyorum kaptiş onlardan tatile giderken şöle ucuzlardan alcam 2 tane sahilde giycem akşam filan ohh misss :52: kıyafetleri defactonun deposu var burda mağazada 20 ise depoda 13 15 e bulunuo gencay a 10 liraya çok güzel tişörtler alıyoruz her seferinde yani çok uygun oluyor:52: ip konusunda ben baya iyiyim ipe takılmadan 125 i rahat atlııyorum :52:
canım ankarada neredeymiş bu depo hemen öğrenmeliyim. :52::52::52:
Erkeklerin metabolizması çok hızlı çalışıyor. Yaşı da küçüktür, bi de işi gereği hareket ediyorsa sen ona uymakla büyük hata etmişsin. Önemli olan farkına varıp çabalamak. Olan olmuş artık biran önce kurtulmaya bak bu kilolardan. Düşünsene Seda ben 172 boyla doğuma 83 kiloyla gittim. Sen şuan dokuz aylık bir hamile kadar ağırlık taşıyorsun üstünde. Ben ilk diyete başladığımda da 85,5 kiloydum. Hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük kötülük bu olmuş. Bir daha imkanı yok yapmam öyle bir kötülük.

durumu özetleyen cümle kendime yaptığım en büyük kötülük. bunu çok beğendim.

Merhaba kizlar dunsaat iki de kalktigim icin kahvaltimyok

Ogle 14.30
1 kasenesfit yagsiz sutle
1 haslanmis yumurta

Ara
1 tane salatalik

Aksam 20.00
1 kase sebze corbasi
1 kucuk kase cacik
2 yk kasigi kuzu guvec(icinde patlican,biber,domates,kuzu eti vardi)

3 litre su spor yok reglimin bitmesini bekliyorum bitince tekrar sporaa basliyacagim
canım sabah kahvaltısı vaarmı yada benmi göremedim yoksa eğer kötü olmuş metabolizmanı yavaşlatırsın
Dunku menum

Sabah
Azıcık tereyagda yumurta

Oglen
2 tane biber dolma

Aksam
1 ızgara tavuk kanat
3-4 tane ızgara kofte
1 tane kusbası şiş ızgara
Biber

2 dilim baklava:(

Spor
100 ip atlama
200 mekik

Su 2,5 lt
canm bütün gün ekmek yemeyip akşam baklava yiyerek kaslarını eritmene neden olur.

Selam kızlar
Dün ugrayamadım , ankarada gelinlik yapıyorum:)) bugun istanbula dogru yola cıkıyoruz.. Gecmiş birikmiş , sonra onları da okucam, dün gelip gelip okudum biraz ama yazamadım.. Simdi bavulu hazırlıyorum 1:30 da yolcuyuz
oooov ne zevkli bir iştir değilmi gelinlik. burcunun gelinliği senin eliden çıkar belkide
Yeni gelen arkadaslarr hepiniz hosgeldiniz, ben tuba , 26 yasında istanbuldayım, 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında.. En basta 75 kilo ile basladım, suan 67 kiloyum, hedefim 56:) hedefime ulasınca laptop ödülüm var:)
Aynı zamanda marmara ünide öğrenciyim, 3. Sınıf:)
teşekkür ederim canım hoşbuldum.

Merhaba kızlar ben yeniyim burada. :1:

Şuan 65 Kiloyum, Hedefim 55-53 arası.

Takım geçmişini okuyorum.

Bugün yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sahurda yazsam daha güzel olacak sanırım. (Şuan oruçlu olduğum için)

Yeniden merhaba kızlar. :3:
hoşgeldin canım
canım sende hoşgeldin bende yeniyim buralarda :)

Bir bardak süt

Sade soda

canım bende yei olduğum için henüz menülerim oturtmuş değilim yenilere yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem. o yüzden şimlilik menüne orum yapmamayı doğru buluyorum. :)
domates
salatalık
5 zeytin
1 maden suyu

1 kase yayla çorba
patlıcan salatası
biraz et döner

2 litre su
250 ip atlama

bence güzel menü pide yemişsin ama sonrasında birşey yok

senin boy avantajında varmış canım ben 1.61 im ve düşün 76 kiloyken aynen şu an yaşadıklarını yaşıodum ve bazen 44 bazen 46 giyiyordum ve nedense saçma bi mutluluk vardı ta ki gerçekten gelinlik filan düşnmeye başlayınca ve çok kötüydü aynaya bakamıyordum eziyet etmişim kendime diyordum herkes benle şişmanım diye dalga geçmişti ama şimdi fıstık gibisin diyolar azimli ol bizi bırakma ve çıtırlaşalım çıpçıtır olalım :52:
bende aynen 1.60 boyundayım bildiğin küre gibiydim elipse döndüm bu aralar

Tam 30 olmadı ama oldukça kalabalıktı. Hepsini aynı anda çağırınca kalabalık oluyor böyle. Allaha şükür geçti gitti. Bebekle temizlik çok yordu. Yemeği evde yapmadım. Sadece çorba ve salatayı evde hazırladım. Konya da etli ekmek diyorlar kıymalı pideye. Kalabalık olunca bebekle yemek yetiştiremem diye düşündüm. Etli ekmek ve peynirli pide yaptırdık. Yoksa gerçekten yetiştiremeyecektim. Temizliği zor hallettim. Kontrole de artık korkarak gidiyorum canım çünkü bebişim çok az kilo alıyor. Sanırım bu ay yine az aldı ama her ay yaklaşık aynı alıyor. Daha 500 gramın üstüne çıkamadık :14:Ama allaha şükür sağlığı yerinde. Psiko motor gelişimi güzel. Boyu ve baş çevresi normal. Sadece kilo alamıyoruz. Ama takmamam lazım çünkü her ay aynı oranda alıyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Kaç kilo almış :44:

canım benim kızımdadsa vardı o kilo alamama sıkıntısı 5-9 ay arasında ayda 100 er gram aldık. çıldırmak üzereydim.mama almıyor meme az emiyor biberon almıyor tam işkencydi.ama şimdi düzeldi çok şükür. büyük ihtimallae seninkide gelip geçicidir.
geçmil olsun hem fıstığa hem sana
Sahur:
1 kase domates çorbası
haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 hurma

İftar:
Salata

Ara:

1 dilim ananas
2 erik

canım sanki sahur çok ağır olmuş hem yemek hem kahvaltı gibi olmuş.köftede tarçın ilk defa duydum denesemmi diye düşündüm :)

Hoş geldin canım aramıza. Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Okudum anladım canım (:

Merhaba hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa sürede kurtulacağız kilolardan.;-)

Aynennn :kkk:
MErhaba hoşbulduk :1:
Allah bağışlasın bebişini

Hosgeldin canim ben sevgi urguptr yasiyorum 30 yasindayim 1 yasinda bir kizim var doguma 105 kilo ile girdim buraya katildigimda 89 kiloydum su anda 84 kiloyum takimimi cokkkkkkkk seviyorum

Harikasın , tebrik ederim :emir_bebek: Hoşbulduk , allah bağışlasın bebişini.

Merhaba sen de hoşgeldin, seda ben..
.

Merhaba hoşbulduk canım Reyhan ben :1:

Hoşgeldin Reyhan. Memnun oldum. Ben Ayşenur. Ben de 21 yaşındayım. Elektrik elektronik müh öğrencisiyim. Uzatmalı 4 oldum bu yıl. :37: Bir aydan fazla bir süredir de çalışıyorum. 13. takım olarak burada aile gibiyiz. Umarım sen de yakın zamanda böyle hissedersin. :16::16:

Hoşbulduk Ayşenur (: Gerçekten o aile duygusunu hissediyorum. Umarım sizde beni bu ailede hissedersiniz

MErhaba hoşbulduk

günaydın kızlar. hafta sonu gelip geçmişi okudum. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş :39: fakat cevap yazamadım sanırı internet paketim bitiyor.

bugün ve yarın büroda işler çok yoğun muhtemelen koşturmaktan giremeyeceğim. malum bu iki gün içinde tüm işçilerin maaşlarını yetiştirmemiz gerekıyor.

salı akşamı yola çıkıyoruz akşam valiz hazırlamam lazım. bayramda siteye girmek için internet paketimi yenilemem lazım. tekrar gelmeye çalışaağım ama gelemezsem bu iki gün için anlayış istıyorum kusura bakmayın . öpüldünüzz:38:

merhaba cnm aramıza hoşgeldin kilolarımız birbirine yakın cuma günü 67.5 çıktım.başlangıç kilon güzel.;-) benim vermiş halim bu.
inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu kilolardan.sen yeterki iste ve istikrarlı ol..;-)

Üzme kendini pantalonun kalıbı dardır.göbiş çevren kaç cm?
Sen kafaya koy her tartıya çıktıgında şok olacaksın yok bu tartı bozuk diyeceksin..;-)çünkü her tartıldıgında eksileri göreceksin..

Afiyet olsun cnm..;-)

Aman aman göze batan birşey yok menunde.kilo vermeye başladıkça daha iyi olacaktır menün.

Afiyet olsun cnm sahurdaki yemekler susatmadımı seni?:-/
yok canım niye susatsın ki? Börülce benim için adeta bir ilaç :27:

03.08.2013

sahur;
1 muz
1 bardak süt

iftar;
1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 bardak kefir

su;2-3 litre
spor;45dk. yürüyüş

04.08.2013

sahur;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

iftar;
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 şeftali
su;2-3 litre
canım ekmekler çok olmamış mı?

ooooy kıyamam ben ya kaç yaşından senin 1 numara. Allah kabul etsin kuzucuğumn orucunu.

hehehe süpersonik ultrasonic türk kadını :) toplu iyi oluyr haşat oluyosun ama tekrar tekrar ev temizle masa kur uğraşmıyorsun.

ayyy henüz bu listede yokum, kaptan memlekete gideceğim bayramda sırf girebilmek için bulabilirsem vınnn götüreceğim.

o kocadan bendede var bir tane. markette çocuk gibi arkasından dolaşıorum aldıklarını tekrar rafa kaldrıyorum.

ayyyy ne güzel ya o günleri görebilecekmiyim. bana s bol geliyo diyebilecekmiyim bir gün:31::31::31:

güle güle giyin canım, 40 beden çokmuş harbiden en fazla 38 olur sana bence. (kilona bakarak yapıyorum bu yorumu) birde yukarıda geçen small muhabbetinden dolayı.

sahurun oldukça yoğun ama en azından protein ağırlıklı. kandil simidi olmamış sanki

canım bebiş varsa arabayla gel in bin trene bebekle zor olur size. zaten arabaylada gelirseniz dümdüz yol cabucak gelirsiniz.

Burcu'dan ceza aldım zaten o kandil simidinden dolayı :37:

canım sabah kahvaltısı vaarmı yada benmi göremedim yoksa eğer kötü olmuş metabolizmanı yavaşlatırsın

canm bütün gün ekmek yemeyip akşam baklava yiyerek kaslarını eritmene neden olur.

oooov ne zevkli bir iştir değilmi gelinlik. burcunun gelinliği senin eliden çıkar belkide

hoşgeldin canım

canım bende yei olduğum için henüz menülerim oturtmuş değilim yenilere yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem. o yüzden şimlilik menüne orum yapmamayı doğru buluyorum. :)

canım benim kızımdadsa vardı o kilo alamama sıkıntısı 5-9 ay arasında ayda 100 er gram aldık. çıldırmak üzereydim.mama almıyor meme az emiyor biberon almıyor tam işkencydi.ama şimdi düzeldi çok şükür. büyük ihtimallae seninkide gelip geçicidir.

canım sanki sahur çok ağır olmuş hem yemek hem kahvaltı gibi olmuş.köftede tarçın ilk defa duydum denesemmi diye düşündüm :)
Benim çok hoşuma gitti canım tarçınlı. :56: Canım sahurda daha az yiyince gün içinde kötüleşiyorum. İş yerinde de olmuyor öyle.

Ceza sistemi şuanda devam ediyor değil mi? Bir ceza gelmeli mi acaba? Bir dilim de değil iki dilim baklava :47:

Cezamı aldım yani Burcu :1:

Afiyet olsun canım

Unutmuşum hemen sayıp yolluyorum canım :34:

Tuba ben senin öğrenciliği bilmiyordum. Çocuklarla zor olmuyor mu canım?

Hoşgeldin canım. İsmin nedir? Kendini ayrıntılı tanıtırsan memnun oluruz. :16:Yukarıda dediğim gibi ben ayşenur. 21 yaşındayım. Öğrenciyim, çalışıyorum. Burası ailem gibi :16::16:
Afiyet olsun Burcum.

Afiyet olsun. :34:

İyi geceler canım. :16:

evet canım ceza sistemi devam tubiye de 3 gün 250 ip atlama verdim gitti :52:

Sahur:
1 kase domates çorbası
haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 hurma

İftar:
Salata

Ara:

1 dilim ananas
2 erik

afiyet olsun canm ben bi sakınca görmedim güzel :nazar:

kaptişşş ayşenur a 2 gün 200 ip atlama tubiye 3 gün 250 ip atlama verdim ben haberin ola listeye ekler misin :52: bu arada ben dün 250 daha atladım cezam bitti :52:

günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim kusura bakmaın, ev işleriydi misafirlikti derken hiç fırsat bulamadım gece girmeye çalıştım gelince ondada site hata verdi. yarın sabah işe başlayacağım, bayramdan sonrada yıllık izin kullanıp esas eylülde işbaşı yapacağım. sabah erken kalkmam gerekiyor. elimden geldiğince okuyup cevaplamaya çalışacağım.

nevincim paylaşım önemli ne kadar paylaşım o kadar buraya sadık kalma :52:
03.08.2013

sahur;
1 muz
1 bardak süt

iftar;
1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 bardak kefir

su;2-3 litre
spor;45dk. yürüyüş

04.08.2013

sahur;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

iftar;
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 şeftali
su;2-3 litre

canım kaşar ve muz olmamıi 2. gün menün bence çok daha iyi ama nohut şişirir haberin olsun :52:

sen ankaranın neresindesin canım ben etimesgutta oturyorum ama sözlüm hüseyingazide o nedenle depo 2 tane biri acity de biride pursaklar yunusun yanında. bana acity yakın ama gencay a pursaklar genelde oraya gidiyoruz :52:

hoşgeldin canım

tubi bana gelinlik diksinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52: canım hepimiz öleydik şimdi çıtır olacaz olduk tamam mı bunu hep tekrarla kafandan mesela dün aşam sütlaç vardı bayılırım yememk için devamlı burcu çıtır olcaksın yemeee yemeee onu eritmek için çok spor yapman lazım filan tekrarladım gittim yattım sahurada kalkamadım uyanamamışım :50:

Back
X