Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burcucum peki ilaç mı kullanması gerekiyor? bunun tedavi yöntemi çözümü nedir?

canım eğer kötüyse dışkı yumuşatıcı ilaç verir önce onunla biraz çocuk hani aa korkcak bişi yok acımadı da diyerek cesaretlenmesi sağlanır ondan sonra günde 2 defa 15 er dakika tuvalette oturması ve yediklerine dikkat etmesi sağlanır. tiroid içinde eğer ilaç seviyesndeyse ilç ama ben çocuklarda pek ilaç görmedim büyüme çağı sonuçta ama geç kalmadan götür doktora

saçların için cildiyeye git tatlım o bütün olasılıklara bakıyor zaten. aynen canım bugünden başladım dikkat etmeye zaten :52: listeyi püsküüt hazırlamış canım :16:

Geçen yıl Dahiliye doktoru İnsülin direnci var ilaç kullanman lazım dedi.emziriyorum diye yazmadı zaten..:44::44:

canım eğer kötüyse dışkı yumuşatıcı ilaç verir önce onunla biraz çocuk hani aa korkcak bişi yok acımadı da diyerek cesaretlenmesi sağlanır ondan sonra günde 2 defa 15 er dakika tuvalette oturması ve yediklerine dikkat etmesi sağlanır. tiroid içinde eğer ilaç seviyesndeyse ilç ama ben çocuklarda pek ilaç görmedim büyüme çağı sonuçta ama geç kalmadan götür doktora

anladım canım iyi bir doktor araştırıyorum. çok sağol

Geçen yıl Dahiliye doktoru İnsülin direnci var ilaç kullanman lazım dedi.emziriyorum diye yazmadı zaten..:44::44:

insüln direnci kötüdür ya ne yersen ye hep aç gibi hissedersin kendini o çok kötü bi durum ben bende de var sanıyodum ama ben bildign pis bogazmışım :9:senin un şeker tuz ve yagdan gerçekten uzak durman lazım ilaca gerek yok böle tedvi edebilirsin kendini canım bence

insüln direnci kötüdür ya ne yersen ye hep aç gibi hissedersin kendini o çok kötü bi durum ben bende de var sanıyodum ama ben bildign pis bogazmışım :9:senin un şeker tuz ve yagdan gerçekten uzak durman lazım ilaca gerek yok böle tedvi edebilirsin kendini canım bence

Bende yarım saattir sayfayı yenileyip duruyorum.Yeni sayfaya geçmiş şimdi farkettim..:9::9:

Sütten kestikten sonra gel dedi gitmedim.Evet o açlık hissi çok fena.tıkabasa ye yine boğazımda açlık hissi oluyor.karnım patlayacak kadar şişse yine aynı.

Tabi az yemeye alıştım.az yiyiyorum doyuyorum.doygunlık hissi var karnım şiş.Ama boğazımdaki o his çok farklı.:50:
o hisse o kapılıp herzaman çok yesem 100kiloyu geçerim.:52:

Kızlar :36::36:

Diz üstü abiye elbisenin altına giyinmek için yok gibi olan,baktığımızda anlaşılmayan önerebileceğiniz bildiğiniz bir çorap varmı?

Birde spreyler varmış sanırım..:44:

Bende yarım saattir sayfayı yenileyip duruyorum.Yeni sayfaya geçmiş şimdi farkettim..:9::9:

Sütten kestikten sonra gel dedi gitmedim.Evet o açlık hissi çok fena.tıkabasa ye yine boğazımda açlık hissi oluyor.karnım patlayacak kadar şişse yine aynı.

Tabi az yemeye alıştım.az yiyiyorum doyuyorum.doygunlık hissi var karnım şiş.Ama boğazımdaki o his çok farklı.:50:
o hisse o kapılıp herzaman çok yesem 100kiloyu geçerim.:52:

alemsin özlem yaaaa aynen ya 100 kilo olsaydın Allah korusun :30:

biz aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz cnm.Haberler sende:34: şimdi zaman hiç geçmiyecekmiş gibi gelir sana koskocaman 9 ay ama bir bakmışsın kaç 9 ay geçmiş olacak Allah'ın izniyle.:16:
Allah'ım sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip eder inşallah o günleri.:16::16:

saol cnm , evet yaa, zaman geçmiyor, 12 hafta bi geçse, cinsiyeti bi belli olsa falan diye diye geziniyorum ortalarda :52::52:
inşallah atlatalım bakalım da, o zaman da ay gazı çıktı mı ay emdi mi,yaptı mı derdine düşelim :52::52:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31482019

kızlar buda aylık kilo listesi genel olarak sıralamanıza bakabilirsiniz kaptiş 11. ben 12. olmuşum :52:

wuhuuuu, yıldızlar yine parlamış :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar :36::36:

Diz üstü abiye elbisenin altına giyinmek için yok gibi olan,baktığımızda anlaşılmayan önerebileceğiniz bildiğiniz bir çorap varmı?

Birde spreyler varmış sanırım..:44:

canım korayda öle çoraplar var bildiğim kadarıyla yada penti ama sprey daha güzel oluyor

alemsin özlem yaaaa aynen ya 100 kilo olsaydın Allah korusun :30:

baksana ticker'e son 83.200 az kalmıştı 100'e..:52::52:

canım korayda öle çoraplar var bildiğim kadarıyla yada penti ama sprey daha güzel oluyor

Hani böyle hiç yokmuş gibi duranlar varya ondan istiyorum.

kızlar bildiğiniz marka,model,numara varsa söyleyin.:16:

spreyler 50 tl sanırım.:52:kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr.:16:

arkadaşlar ben memlketteyim fazla giremiyorum, fırsatım olmuyor. gece girebiliyorum ondada uyuyup kalıyorum yorgunluktan. ilk fırsatta girmeye çalışacağım. görüşmek üzere kib.

sabah(11:00)
2 yumurtadan omlet
1.5 dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
3 zeytin
yarım kk peynir

öğle(15:00)
yarım kase yoğurt
salata
3 incir
3 avuç ayası kadar karpuz

akşam(19:30)
1 su bardağı kadar tarhana
2 yk nohut
patlıcan biber fırında çok az
salata
el ayası kadar zeytinyağlı ekmek
3 lt su
1 maden suyu

:42::42:

Selam kızlar,

Akşam yemeğini yer yemez temizliğe daldım.. Birazdan ütüye başlıyorum.. En nefret ettiğim ev işi, hele yazları hiç çekilmiyor :50:

tubi dikkatimi çektide biz seninle aynı anda takıma girmişiz hemde aynı gün ama 5 kilo vermişsin kuzucum az değil mi uzun bi dönem mi ayrılmıştın izne?

Evet burcum, ben cok az vermişim.. İzne nezaman ayrılıpnezanan döndüm hatırlamıyorum ama 1 aydan fazlaydı.. Birde ben bundan önce 4. Tskımdaydım ama baska bir nickle.. Sonra birsure giremedim mi ne oldu şifremi unuttum, o oyle kaldı yeniden uye oldum bende. Ona basladıgımda 75 kiloydum, 3 kilo vermiştim..

Yani ben burda verdiğim 5 kiloyuda su son 1ayda verdim.. Aktif olabildiğim için.. Okyullar varken dogru durust veremedim kendimi buraya..

09.08.2013
sabah;
yarım kase yoğurt zencefil tarçın karıştırıldı
1 bardak ılık su
1 yumurta
2 dilim light peynir
bol domates
5 zeytin
1 dilim kadar beyaz ekmek

öğlen;
8 y.k. domates biberli menemen
1 kase yoğurt