Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen tatlım bayram dönüşü bakalım kim dayanamayıp götürmüş dolmaları tatlıları :52:

Dolma yemedim ama 2 dilim peynir tatlısı 5,6 tane çikolata yedim. Misafirlikte olduğumdan yemek ayıramadım bir şekilde dengelemişim kilo almadan atlattım en azından .cumaya kadar 1 kilo verirsem tamamdır bu iş :9:

Dolma yemedim ama 2 dilim peynir tatlısı 5,6 tane çikolata yedim. Misafirlikte olduğumdan yemek ayıramadım bir şekilde dengelemişim kilo almadan atlattım en azından .cumaya kadar 1 kilo verirsem tamamdır bu iş :9:

bende çok bişi yemedim hatta 700 gr vermiştim ama bu hafta bünyem bi tuhaf şişio inio filan bazen hiç bişi yemesem bile sanki biri içimde balon şişiriyor gibi hissediyorum :52: şiş abla şiş şiş sanırım hücrelerim diyet işinden sıkıldı :52:

bende çok bişi yemedim hatta 700 gr vermiştim ama bu hafta bünyem bi tuhaf şişio inio filan bazen hiç bişi yemesem bile sanki biri içimde balon şişiriyor gibi hissediyorum :52: şiş abla şiş şiş sanırım hücrelerim diyet işinden sıkıldı :52:

Ödemdir. Hastalığımdan ötürü (beyinde ödem oluşuyor) doktor bana bol bol nescafe iç demişti ödem için . Şekersiz sütlü hazır olmayan cinsinden her gün ara öğün bir bardak içersen sende faydasını görebilirsin belki. doktor boşuna söylemez herhalde. Kalorisi de az. :34:

Ödemdir. Hastalığımdan ötürü (beyinde ödem oluşuyor) doktor bana bol bol nescafe iç demişti ödem için . Şekersiz sütlü hazır olmayan cinsinden her gün ara öğün bir bardak içersen sende faydasını görebilirsin belki. doktor boşuna söylemez herhalde. Kalorisi de az. :34:

ben kahve sevmem canım ya bu arada ne hastalığın var beyin ödemi çok tehlikelidir geçmiş olsun :50: bizim evde kahve bulunmaz hatta çünkü olunca dibine vuruyorlar çarpıntı yapıo bizimkilere :52: bende okulda çay yoksa içerim filan spora başlasam kıymetlimi kaldırıp sorun kalmıcak :52:

en baştan kendimi tanıtmam gerekirse ismim rumeysa 18 yaşındayım şu anda denizlideyim ama evde son günlerim istanbula üniversiteye gidiyorum :34: siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyacağım ama önce hazırlık var :110: boyum 170 ve boyumu sevmiyorum :19: artık 67,3 kiloyum :34: hedefim 55.

Merhaba hoşgeldin, Seda ben. Fazla bir kilon yok aslında, inşallah bir an önce hedefine ulaşırsın.

Merhaba kizlar
Ben bugun tartildim gecen hafta 84.1 dim bu hafta 82.3 ciktim yani 1 kilo 800 gr vermisim
Dunku menum
Sabah 10.00
Domates salatalikbiber maydonoz
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit

Ara
2 yk patlican yemegi

Aksam 18.30
1 buyuk kase peynirli salata
3,5 litre suhickacamak yok annemin sarmalarindan bile yemedim bayramsekeride yemedim

Tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin

insüln direnci kötüdür ya ne yersen ye hep aç gibi hissedersin kendini o çok kötü bi durum ben bende de var sanıyodum ama ben bildign pis bogazmışım :9:senin un şeker tuz ve yagdan gerçekten uzak durman lazım ilaca gerek yok böle tedvi edebilirsin kendini canım bence

Bende de aynı şey var aslında. Kan tahlili yaptırmak istiyorum ama benimki de muhtelemen pis boğazlık. Gerçi dikkat ettiğimden beri azalmaya başladı.

Dünkü menüm

09:00
2 bardak sade türk kahvesi
4 küçük tutku büskivi

14:00
1,5 kase nesfit+süt

19:15
sucuklu yumurta
biraz peynir
2 siyah zeytin
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

kızlar akşamda keşkül yedim..:17:

3 litre su
2 şişe sade soda

Pek olmamış sankii.. Biskuvi ve keşkül

Gunaydin kizlar
Dunku menum

Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik maydonoz biber
2 zeytin peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit sutle

Aksam 18.00
1 buyuk kase salata
3 tane tavuk kanat

3 litre su

Afiyet olsun, bence çok güzel bir menü

günaydın kızlar. dün hiç iyi geçmedi malesef çok ekmek yedim :(( bayram psikolojısınden çıkmam lazım biran önce

sabah(7.45)
peynir
domates
salatalık
1parça yufka ekmek
1 bardak çay

öğle(12.30)
1 tabak tavuklu,bezelyeli bir yemek adını bilmiyorum
2 dilim beyaz ekmek

akşam(17.30)
1 fincan şekersiz nescafe birkaç tane 9 kat gofret :18:

akşam (21.00)
2 dilim karpuz

akşam yemeği yok. oğlanla erkenden uyuduk eşim yoktu.

su 2,5 lt
yürüyüş: 1 kere bankalara çıktım

çok sağlıksız bir menü oldu

Gerçekten sağlıksız olmuş, kendini aç bırakmanda yemen kadar zararlı diye biliyorum.. Akşam yemeği yerine gofret ve karpuz yemişsin

ben oğlumu doktora götürüp geleceğim kızlar. kan alacaklar yavrumdan çok ağlayacak :((

Geçmiş olsun canım şimdiden

simit hiç mi hiç olmamış oturup ekmek yeseydin keşke :47: akşamda süt içme canım laktoz parçalanması zordur direk yağ olarak depolanır
Bilmiyordum süt olayını...

Akşam yemeğinden sonra sizce bir şey yenmemeli mi? Normalde 12 gibi yatıyorum ben. Akşam yemeğinden sonra vücuda çok açlık hissettirmemek için bir şey yemek ya da içmek lazım sanırım...??

Son düzenleme:
ben kahve sevmem canım ya bu arada ne hastalığın var beyin ödemi çok tehlikelidir geçmiş olsun :50: bizim evde kahve bulunmaz hatta çünkü olunca dibine vuruyorlar çarpıntı yapıo bizimkilere :52: bende okulda çay yoksa içerim filan spora başlasam kıymetlimi kaldırıp sorun kalmıcak :52:

Vücudum beynimde ödem varmış gibi tepki veriyor beyinde göz arkasında sıvı toplanıyor. Bu da gözümü bozuyor.
Sebebi bulunamadı. Şuan bir ilaç tedavisi yok. Aslında bir tedavi var ama yıllarca sürüyor ve işin kötü yanı maalesef ilaç beni iyileştirmiyor etki etmiyor.
Artık hastalığı stres ve kiloya bağladılar. Kilolu insanlarda bu hastalığın ortaya çıkması yüksek bir ihtimalmiş sebebi bulunamıyorsa. Endokrinoloji bölümüne yönlendirdiler. Kilo verdiğimde hastalığım geçeceğini umuyor doktorlar.
Ödem için günde 2,3 bardak kahve iç diyor doktorlar. Şükür kahve seviyorum. Selülitleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama sindirim sistemimi düzenledi çok enteresan 
Bende değerli bir yanımı daha çok kaldırsam daha iyi olacak  İnş vereceğiz kiloları...

Aşırı kilolu arkadaşlar benden ders alsın. Hasta olmamak için acil kilo vermek lazım. Ne zaman hasta olacağımızı bilemeyiz...

Merhaba hoşgeldin, Seda ben. Fazla bir kilon yok aslında, inşallah bir an önce hedefine ulaşırsın.

Tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin

Bende de aynı şey var aslında. Kan tahlili yaptırmak istiyorum ama benimki de muhtelemen pis boğazlık. Gerçi dikkat ettiğimden beri azalmaya başladı.

Pek olmamış sankii.. Biskuvi ve keşkül

Afiyet olsun, bence çok güzel bir menü

Gerçekten sağlıksız olmuş, kendini aç bırakmanda yemen kadar zararlı diye biliyorum.. Akşam yemeği yerine gofret ve karpuz yemişsin

Geçmiş olsun canım şimdiden

Bilmiyordum süt olayını...

Akşam yemeğinden sonra sizce bir şey yenmemeli mi? Normalde 12 gibi yatıyorum ben. Akşam yemeğinden sonra vücuda çok açlık hissettirmemek için bir şey yemek ya da içmek lazım sanırım...??

canım ben bu aralar hariç en son 6 da yemek yiyorum okul zamnı çok sorun olmuo çünkü erken yatıyorum ama tatilde geç yattığım için acıkıyorum 1 kase yoğurt yiyorum ha dersen ki süt yoğurt aynı değil mi değil sütte laktoz var ama yoğurtta yok çünkü yoğurt bakteri tarafından değiştirilmiş bi ürün o yüzden yoğurt olabilir salatalık yiyebilrisin hemde kocaman çünkü yüzde 80 i su kocaman bi bardak yeşilçay içebilirsin . istersen cacık yap ye ama süt ve meyve yeme en büyük yanlış bunlarmış ben canan karatay ın dediklerini uyguluyorum genelde araştırmanı tavsiye ederim

Vücudum beynimde ödem varmış gibi tepki veriyor beyinde göz arkasında sıvı toplanıyor. Bu da gözümü bozuyor.
Sebebi bulunamadı. Şuan bir ilaç tedavisi yok. Aslında bir tedavi var ama yıllarca sürüyor ve işin kötü yanı maalesef ilaç beni iyileştirmiyor etki etmiyor.
Artık hastalığı stres ve kiloya bağladılar. Kilolu insanlarda bu hastalığın ortaya çıkması yüksek bir ihtimalmiş sebebi bulunamıyorsa. Endokrinoloji bölümüne yönlendirdiler. Kilo verdiğimde hastalığım geçeceğini umuyor doktorlar.
Ödem için günde 2,3 bardak kahve iç diyor doktorlar. Şükür kahve seviyorum. Selülitleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama sindirim sistemimi düzenledi çok enteresan 
Bende değerli bir yanımı daha çok kaldırsam daha iyi olacak  İnş vereceğiz kiloları...

Aşırı kilolu arkadaşlar benden ders alsın. Hasta olmamak için acil kilo vermek lazım. Ne zaman hasta olacağımızı bilemeyiz...

çok geçmiş olsun canım bende hemşirelik okuyorum geçen sene nöroloji stajımda öle bi hastam vardı kadın 120 kiloymuş aynı şekilde beyinde ödem olup görme srunu yaşıyormuş ben staja çıktığımda 80 kiloydu ve azaldığını sölemişti yani dosyasında öle yazıyordu gerçekten kilo hep dert bendede ritim bozukluğu vardı mesela kiloyu verince hepsi geçti en sağlıklı şey zayıf olmak daha doğrusu ideal kiloyu bulup sağlıklı beslenmek mesela ben çok baklava sevmem ama bayramda gittiğim yerde silip süpürürdüm ama bu sene hep koktu bana tatlılar :52: çok geçmiş olsun kuzum bir an önce ver kiloları :52:

Kızlar ben bu hafta çok gelemeyeceğim. Yani eve gidene kadar. Buradaki internet kotalı Kotası dolmak üzere. Arada bir gelip bakıyorum ama geçmiş okuyamıyorum. Cuma günü mutlaka gelmeye çalışacağım. Eğer gelemezsem liste işini birinizin halletmesi lazım. Perşembe akşamı mutlaka uğrarım. Unutmayın sakın kimseden + kilo istemiyorum herkes ona göre çeki düzen versin kendine. Burcu cum geçmiş olsun canım. TSH lar için. Dikkat et kendine. Kocaman öpüyorum hepinizi :16:

Kızlar ben bu hafta çok gelemeyeceğim. Yani eve gidene kadar. Buradaki internet kotalı Kotası dolmak üzere. Arada bir gelip bakıyorum ama geçmiş okuyamıyorum. Cuma günü mutlaka gelmeye çalışacağım. Eğer gelemezsem liste işini birinizin halletmesi lazım. Perşembe akşamı mutlaka uğrarım. Unutmayın sakın kimseden + kilo istemiyorum herkes ona göre çeki düzen versin kendine. Burcu cum geçmiş olsun canım. TSH lar için. Dikkat et kendine. Kocaman öpüyorum hepinizi :16:

kaptişim cuma şu an bi işim yok buralardayım ben hallederim yani sen sıkıntı yapma olmadı telefonla filan bi şekilde hallederiz durumları. ay evine geleydin bi valla özledim he :52:

ben kendi adımı göremedim :44:

kesinlikle çok stresli ve zor. senın kızın kaç yaşında?

canım kızım 2 yaşında çok yaramaz bişey
12.08.2013

Sabah 9:30
Peynir
Domates
Salatalık
1 tereyaglı yumurta
4 zeytin

Oglen 15:15
Yarım simit
Peynir
Zeytin

Aksam 18;30
3 tane kofte
Yogurt
Salata

Saat 21:15
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
1 yemek kasıgı yogurt
( kızıma.yaptım yemedi hasta oldugu için)

Su 3-3,5 lt
Spor toplam 50 dk tempolu yuruyus

canım akşamki bulgur pilavı dışında gayet iyi bir menün var
Anca toparladım işleri kızlar..

Bugünkü menüm:

Sabah: yarım simit, yeşil çay

Öğlen : ezogelin çorba, 4 köfte, yoğurt

Ara : sütlü şekersiz kahve, 1 şeftali

Akşam : tarhana çorbası, yine 4 köfte, ayran

Akşam : 1 bardak süt

Su 2,t lt

Bugün gittiğim müşterimiz evime yakındı, yürüyerek gidip geldim, 25 + 25 dk, pek spordan sayılmaz ama :51:

Hepinize iyi geceler...
proteine fazla yüklenmişsin canım öğlen et yerine sebze tüketsen bence daha iyi olurdu
Dünkü menüm

09:00
2 bardak sade türk kahvesi
4 küçük tutku büskivi

14:00
1,5 kase nesfit+süt

19:15
sucuklu yumurta
biraz peynir
2 siyah zeytin
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

kızlar akşamda keşkül yedim..:17:

3 litre su
2 şişe sade soda

canım keşkül hiç olmamış zaten ancak sabah kahvaltında kötü yapmışsın.

günaydın kızlar. dün hiç iyi geçmedi malesef çok ekmek yedim :(( bayram psikolojısınden çıkmam lazım biran önce

sabah(7.45)
peynir
domates
salatalık
1parça yufka ekmek
1 bardak çay

öğle(12.30)
1 tabak tavuklu,bezelyeli bir yemek adını bilmiyorum
2 dilim beyaz ekmek

akşam(17.30)
1 fincan şekersiz nescafe birkaç tane 9 kat gofret :18:

akşam (21.00)
2 dilim karpuz

akşam yemeği yok. oğlanla erkenden uyuduk eşim yoktu.

su 2,5 lt
yürüyüş: 1 kere bankalara çıktım

çok sağlıksız bir menü oldu
caanım akşam yemeğin yok keşke olsaymış daha iyi olurmuş sanırım gofret seni tıkanmana neden oldu
Gunaydin kizlar
Dunku menum

Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik maydonoz biber
2 zeytin peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase nesfit sutle

Aksam 18.00
1 buyuk kase salata
3 tane tavuk kanat

3 litre su
bence süper menü
kolay gelsin kaptan.

canım çok gemmiş olsun rabbim şifasını versin
canım cumaya kadar nasıl verilir 1 kilo yani nasıl vermeyi planlıyorsun ö<ekl yaptığın birşey varmı. uygulayabileceğim birşeyse bende yapayım diyorum.

caanım akşam yemeğin yok keşke olsaymış daha iyi olurmuş sanırım gofret seni tıkanmana neden oldu

bence süper menü

kolay gelsin kaptan.

canım çok gemmiş olsun rabbim şifasını versin

canım cumaya kadar nasıl verilir 1 kilo yani nasıl vermeyi planlıyorsun ö<ekl yaptığın birşey varmı. uygulayabileceğim birşeyse bende yapayım diyorum.

bi haftada bi kilo vermek için protein ağırlıklı ve günde 1 saat spor tatlım işte o zman 1 kilo çok rahat gider :34:

Herkese günaydın kızlar,

Bu sabah kocam da ben de uyuyakalmışız, iş yerinden hemen azarı işittim :5: Güne pek iyi bir başlangıç olmadı yani.. Bayramda güya dinlenir insan ama evlenince öyle olmuyormuş demekki..
malesef aileler işin içine girince dinlenmek yalan oluyor. kadrolu bulaşıkçı oldum ben bu bayram

olsun kaptan hallederiz.

oğlumda ciddi bir kabızlık sorunu çıktı. makatında yırtık varmış. tahlil yaptılar. troidlerine de bakacaklar. 3de alacağım. sonra da ona göre ilaç vereckler. ama en önemlisi diyetmiş. patates, makarna,pirinç pilavı,muz,havuç,ekmek kabuksuz elma yasak.
zeytin yağız kayısı mermelatı ve suyu içireceğiz sabahları.

oğlumda ciddi bir kabızlık sorunu çıktı. makatında yırtık varmış. tahlil yaptılar. troidlerine de bakacaklar. 3de alacağım. sonra da ona göre ilaç vereckler. ama en önemlisi diyetmiş. patates, makarna,pirinç pilavı,muz,havuç,ekmek kabuksuz elma yasak.zeytin yağız kayısı mermelatı ve suyu içireceğiz sabahları.
canım çok geçmiş olsun umrım hemen düzelir ufaklık senle birlikte diyet yapar işte

canım çok geçmiş olsun umrım hemen düzelir ufaklık senle birlikte diyet yapar işte

hahha çok şişko zaten azcık zayıflasın :) 12 kilo geldi kilosu ortalamada. o yasaklardan sadece patates ve makarnayı sever. o da ev makarnasını. bulgur pilavını çok sever. hamur işi severdi ben diyette olduğumdan beri yapmıyorum zaten :D off inşallah ilaçlar etki eder hemeroide kadar uzanmadan geçer.

hahha çok şişko zaten azcık zayıflasın :) 12 kilo geldi kilosu ortalamada. o yasaklardan sadece patates ve makarnayı sever. o da ev makarnasını. bulgur pilavını çok sever. hamur işi severdi ben diyette olduğumdan beri yapmıyorum zaten :D off inşallah ilaçlar etki eder hemeroide kadar uzanmadan geçer.

uzamaz canım merak etme

çok geçmiş olsun canım bende hemşirelik okuyorum geçen sene nöroloji stajımda öle bi hastam vardı kadın 120 kiloymuş aynı şekilde beyinde ödem olup görme srunu yaşıyormuş ben staja çıktığımda 80 kiloydu ve azaldığını sölemişti yani dosyasında öle yazıyordu gerçekten kilo hep dert bendede ritim bozukluğu vardı mesela kiloyu verince hepsi geçti en sağlıklı şey zayıf olmak daha doğrusu ideal kiloyu bulup sağlıklı beslenmek mesela ben çok baklava sevmem ama bayramda gittiğim yerde silip süpürürdüm ama bu sene hep koktu bana tatlılar :52: çok geçmiş olsun kuzum bir an önce ver kiloları :52:

Aynen bende sanırım o hastalardanım. Psedötümör serebri :43: Bakalım bana ne olacak. :17:
Diyet yaparken tatlı çok zorluyor. Baklava çok kalorili.

Canım takım olarak kalori hesabı yapıyoruz biz. Günlük alman gereken kalori miktarını kilona göre hesaplıyorsun. Ben kendimden örnek vereyim.
2230 kalori almam gerekiyor günlük. (bu kalori miktarını aşmadıkça kilo almayacağım anlamına geliyor) Ben ortalama 1000 1100 kalori alıyorum. Günlük eksik aldığım 1000 küsür kalori kalıyor. Üstüne birde 1 saat yürüyüş egzersiz yaptığında 200-300 kaloride öyle yakılıyor. Yani ben 1000-1300 kaloriyi yediklerimden değil birikimlerinden yakıyorum. 7000-8000 kalori 1 kiloya denk geliyor. Yani 7 günde 1000'er kalori eksik alarak 1 kilo vermeyi garantiliyorum. Benim kilom fazla olduğundan yaptığım spor süresi arttıkça daha fazla kalori harcatıyor bana. Bu şekilde günde 200-300 gr tartıda gittiğini bizzat gözümle şahit oluyorum.
Kalori hesabının en güzel yanı;kaçamak yapma girişiminde alacak kalorinin bize nasıl kilo olarak geri geleceğini çok iyi biliyoruz. Artık markete gittiğimde herşeyin etiketine bakıyorum kaç kalori. Yemeden önce iki kere düşünüyorsun. Biz takım olarak günlük menümüzün altına günlük aldığımız kalori miktarınıda ekliyoruz ki yasaklı bir şey yemezsek bile abarttığımızda kendimizi frenliyoruz. Hem diyete daha bağlı kalıyoruz. :34:

Back
X