Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar
Cocuklarım sırayla hasta oluuyorlar, kucugu atlattı simdi buyugı hasta iki gundur.. Az önce kustu.. Gül gibi soluyorlar birden yaa:(

Ben tartıda 67 goruyorum hala.. Alıcam diye cok korkuyorum, benim fr motivasyonum dustu, eski aktifliğimize geri donelim kızlar, olmuyor boyle.. Okul baslamadan bir kac kilo daha verseydim..

Selam kızlar
Cocuklarım sırayla hasta oluuyorlar, kucugu atlattı simdi buyugı hasta iki gundur.. Az önce kustu.. Gül gibi soluyorlar birden yaa:(

Ben tartıda 67 goruyorum hala.. Alıcam diye cok korkuyorum, benim fr motivasyonum dustu, eski aktifliğimize geri donelim kızlar, olmuyor boyle.. Okul baslamadan bir kac kilo daha verseydim..

sabitsin yani kuzucum inş almazsın yavrum ya gerçekten kimsede + görmek istemiyorum bu hafta:kkk: kendim dahil

geçmiş olsun kuzucum çocuktur hastlanır ama anne yüreği işte dayanmıyor hiç

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...

converse en yanlış yürüyüş ayakkabısıdır canım çnkü düz tabandır bu nedenle ağrı yapmıştır

Bugün spor ayakkabı giydim bir de bunları deneyeyim..

ben temizlik yapmaya gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr :52:

Kolay gelsin canımm

Selam kızlar

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirler bir an önce..

Ben de önceden daha aktif hatırlıyorum burayı. Geçmişi okumak çok vaktimi alırdı şimdi hemen bitiyor. Bayram/ramazan zamanına denk geldim diye herhalde..

Merhaba kızlar...

Bugün spor ayakkabı giydim bir de bunları deneyeyim..

Kolay gelsin canımm

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirler bir an önce..

Ben de önceden daha aktif hatırlıyorum burayı. Geçmişi okumak çok vaktimi alırdı şimdi hemen bitiyor. Bayram/ramazan zamanına denk geldim diye herhalde..

aynen canım bide izindekiler filan dönse var ya evlere şenlik bi vaziyette oluyor ama şimdi kimse yok :14::43::50:

Yabancı diyetler

Türk halkı kendi mutfağıyla değil yabancı mutfaklarla yani tercüme diyetlerle zayıflamaya çalışıyor. Az az, sık sık yiyerek zayıflamaya çalışıyor. Oysa sık sık yemek sürekli insülin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve farkında olmadan yağları eriten leptin hormonunun salgılanmasına engel oluyor.

Benim gittiğim diyetisyen de dahil olmak üzere hepsi aç kalmamalısın ki vucut yediklerini depolamasın diyor..

Karatay'ın dediklerini uygulayanların da memnun kaldığını duyuyorum.

Acaba hangisine uymalı..Uzun vadeli kilo vermek için sık sık yemek bana daha mantıklı geliyor. Bizim günlük hayatımızdaysa ana öğünler kuvvetli..

Yabancı diyetler

Türk halkı kendi mutfağıyla değil yabancı mutfaklarla yani tercüme diyetlerle zayıflamaya çalışıyor. Az az, sık sık yiyerek zayıflamaya çalışıyor. Oysa sık sık yemek sürekli insülin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve farkında olmadan yağları eriten leptin hormonunun salgılanmasına engel oluyor.

Benim gittiğim diyetisyen de dahil olmak üzere hepsi aç kalmamalısın ki vucut yediklerini depolamasın diyor..

Karatay'ın dediklerini uygulayanların da memnun kaldığını duyuyorum.

Acaba hangisine uymalı..Uzun vadeli kilo vermek için sık sık yemek bana daha mantıklı geliyor. Bizim günlük hayatımızdaysa ana öğünler kuvvetli..

tatlım ben bir nevi karatay yapıyorum 3 öğün çok nadir ara öğün yaparım başından beri bu sayede kilo verdim leptin hormonu var vücutta yağ yakmak için onunda aktif olması için en az 4 saat açlık gerekiyor diyo karatay bence çok haklı

sabah(10:30)
peynirli yumurta
1 dlim çavdar ekmeği
domates
salatalık
biber
5 zeytin
şekersiz çay

öğle(14:45)
4 parça nugget
salata
3 el ayası kadar karpuz

akşam(18:15)
4 parça nugget
yarım kase yoğurt
yarım dilim çavdar

3.5 litre su
spor ev temizliği

Menüm:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost

Öğlen
Az mercimek çorbası, 1 ince dilim rosto, 2-3yk zeytinyağlı börülce

Ara
1şeftali, 1 küçük kutu süt

Akşam
Haşlanmış tavuk, 2-3yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

2,5lt su, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak sade filtre kahve

Menüm:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost

Öğlen
Az mercimek çorbası, 1 ince dilim rosto, 2-3yk zeytinyağlı börülce

Ara
1şeftali, 1 küçük kutu süt

Akşam
Haşlanmış tavuk, 2-3yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

2,5lt su, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak sade filtre kahve

afiyet olsun canım güzel ve sağlıklı bir menü :nazar: yalnız blgura dikkat et yarında yeme cumaya istediğin sonucu alamazsın şişkinlik yapar

kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı :((( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse :(((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum :((

Back
X