Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilk bildirimi ben yapıyorum sanırım.
bu hafta: 60,4
geçen hafta :60,1
fark : +300 gr.

çok üzgünüm :14: :14: :14:

ahh tatlım yaaaaa :50:

Günaydın kızlar herkese...

Kilom 81.4..

82.5 ile başlamıştım.

Eki Görüntüle 779702

tebrikler canım :52:

***13. TAKIM 321. ETAP ***

akashha (68.1///%) 268. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 53 e bölündü.
burcugncy (61.4///%)
dark_night (68///%) 10. takımdan transfer oldu.
elifimsuyum (84.1///%)
LAydLiNe (68.2///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
mavera87 (67///%)
0zlem (67.5///%)
seyyah2806 (60.1//%)
VasthaNerada (70.5///%)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

tamam kaptişşş :54:

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Burcu cum yukardaki liste üstünden devam et canım. Çünkü Seda izne ayrıldığı için durumu çok vahim. :19: Ben bu hafta izin yazdım kendime ama kurallara göre iki hafta listeye giremeyeceğim. Burda çok dikkat etmeme rağmen çok zorlama oluyor. Diyete devam edeceğim ama listeyi kötü etkilememek için izin yazdım kendime. İnşallah çarşamba ya da perşembe döneceğiz eve. Seda cım tam takip edemedim menülerini ama paylaşımlarını gördüm. Bu kez kararlı olduğuna inanıyorum ve seni bekletmeden listeye alıyorum. Nevin cim diyelim :9:seni mecburen listeye almam gerekiyordu çünkü transfer oldun. Ama lütfen menülere ve paylaşımlara dikkat edin. Şanssızlık ki bu hafta sizlerle olamadım. İnşallah takımın durumu çok kötü değildir.

kaptişşşş yaaaa keşke ayrılma şimdi 2 hafta olmıcan bence ayrılmaaa :50::14:

Baslangıc kilom : 72
En sson kilo bildirimim : 67
Bu hafta : 67
Fark : 0

tubi en azından + değilsin :52:

başlangıç: 76 kg

geçen hafta : 61.4 kg

bu hafta: 60.2 kg

fark: 1.2 kg

yüzde : %1.95

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum bildirim yapmak için tekrar geleceğim. Umarım 11 e kadar herkes bildirim yapar. Seda cım tebrik ederim canım. Listedeki rakama göre kendine ne kadar kötülük yaptığının farkında mısın :20: Burcu' cum ( Seyyah) listede istemediğim tek şey + kilo. Gerçekten çok kötü olmuş. Keşke sabit kalsaydın ama kilon çok az olduğu için ortalamayı seni + - lerin çok etkiliyor. Lütfen bi daha + olmasın. Çok dikkat et. Ben tatilde bile kendimi parçaladım + çıkmamak için. Herkesten de aynı performansı bekliyorum. :34:

ben de parçaladım. tatil diye önüme geleni hüpletmedim ki. hala da dikkat ediyorum. ama olmayınca olmuyor. ya milim milim veriyorum yada hiç verememiyorum. yapamıyorum demekki :50:

akashha (68.1/82.5/-14.4/%-0.40) 268. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 53 e bölündü.
burcugncy (61.4/60.2/1.2/%1.95)
elifimsuyum (84.1///%)
mavera87 (67/67/0/%0)
0zlem (67.5///%)
seyyah2806 (60.1/60.4/-0.3/%-0.50)
VasthaNerada (70.5///%)

liste şimdilik böle kızlar bi tek sedanın yüzdesinden emin değilim onuda kaptan gelince bakar düzeltir diye umuyorum olmazsa ararım zaten :44:

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Burcu cum yukardaki liste üstünden devam et canım. Çünkü Seda izne ayrıldığı için durumu çok vahim. :19: Ben bu hafta izin yazdım kendime ama kurallara göre iki hafta listeye giremeyeceğim. Burda çok dikkat etmeme rağmen çok zorlama oluyor. Diyete devam edeceğim ama listeyi kötü etkilememek için izin yazdım kendime. İnşallah çarşamba ya da perşembe döneceğiz eve. Seda cım tam takip edemedim menülerini ama paylaşımlarını gördüm. Bu kez kararlı olduğuna inanıyorum ve seni bekletmeden listeye alıyorum. Nevin cim diyelim :9:seni mecburen listeye almam gerekiyordu çünkü transfer oldun. Ama lütfen menülere ve paylaşımlara dikkat edin. Şanssızlık ki bu hafta sizlerle olamadım. İnşallah takımın durumu çok kötü değildir.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum bildirim yapmak için tekrar geleceğim. Umarım 11 e kadar herkes bildirim yapar. Seda cım tebrik ederim canım. Listedeki rakama göre kendine ne kadar kötülük yaptığının farkında mısın :20: Burcu' cum ( Seyyah) listede istemediğim tek şey + kilo. Gerçekten çok kötü olmuş. Keşke sabit kalsaydın ama kilon çok az olduğu için ortalamayı seni + - lerin çok etkiliyor. Lütfen bi daha + olmasın. Çok dikkat et. Ben tatilde bile kendimi parçaladım + çıkmamak için. Herkesten de aynı performansı bekliyorum. :34:

liste şimdilik böle kızlar bi tek sedanın yüzdesinden emin değilim onuda kaptan gelince bakar düzeltir diye umuyorum olmazsa ararım zaten :44:

Ya canım evet bu sefer çok kararlıyım, ve çok pişmanım kendimi bu kadar saldığım için..

Ama ben çok üzüldüm şimdi.. Ben eski kiloma dönene kadar takım yüzdesini hep eksi mi etkiliycem :5:??

Ya canım evet bu sefer çok kararlıyım, ve çok pişmanım kendimi bu kadar saldığım için..

Ama ben çok üzüldüm şimdi.. Ben eski kiloma dönene kadar takım yüzdesini hep eksi mi etkiliycem :5:??

hayır tatlım sadece bu hafta böle ondan sonra normal olarak devam etceksin

akashha (68.1/82.5/-0.27/%-0.40) 268. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 53 e bölündü.
elifimsuyum (84.1/81.6/2.5/%2.97)
mavera87 (67/67/0/%0)
0zlem (67.5///%)
VasthaNerada (70.5///%)

akashha (68.1/81.4/-0.25/%-0.37) 268. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 53 e bölündü.
LAydLiNe (68.2/67.7/0.5/%0.73) Geri dönmek üzere ayrıldı.
mavera87 (67/67/0/%0) Kilosu aynı
0zlem (67.5///%)
VasthaNerada (70.5///%)

ben de parçaladım. tatil diye önüme geleni hüpletmedim ki. hala da dikkat ediyorum. ama olmayınca olmuyor. ya milim milim veriyorum yada hiç verememiyorum. yapamıyorum demekki :50:
Burcu cum alınma hemen canım. Verememenin bi sebebi olmalı mutlaka. Ya ideal kilondasın ya da başka bir sorun var. Eve gittiğimde bu konuyu konuşalım seninle. Yazdıklarımı çok acele yazdığım için duygu ve düşüncelerimi doğru ifade edememiş olabilirim. Dediğim gibi kötü anlamda konuşmadım. :34:

akashha (68.1/81.4/-0.25/%-0.37) 268. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 53 e bölündü.
LAydLiNe (68.2/67.7/0.5/%0.73) Geri dönmek üzere ayrıldı.
mavera87 (67/67/0/%0) Kilosu aynı
0zlem (67.5///%)
VasthaNerada (70.5///%)

doğru yapmışım ama yanlış kiloyu almışım sağol kaptişimmmmm :54:

Kaptan yardımcısı Burcu cum en son listemden devam et canım olur mu? Seda nın ortalamayı sen yanlış çıkarmışsın. Benim en son listemde doğru. Ayrıca benim yüzdem de var. İzin konusuna gelince izne ayrılmak istiyorum çünkü İzmir de yemek istediğim Konya da bulamadığım diyete aykırı yiyecekler var. İzne ayrılmazsam eğer yiyemiyorum vicdan azabından. Yine diyete devam edeceğim ama arada kaçamak yapacağım. O nedenle izin alıyorum. :17:

Kaptan yardımcısı Burcu cum en son listemden devam et canım olur mu? Seda nın ortalamayı sen yanlış çıkarmışsın. Benim en son listemde doğru. Ayrıca benim yüzdem de var. İzin konusuna gelince izne ayrılmak istiyorum çünkü İzmir de yemek istediğim Konya da bulamadığım diyete aykırı yiyecekler var. İzne ayrılmazsam eğer yiyemiyorum vicdan azabından. Yine diyete devam edeceğim ama arada kaçamak yapacağım. O nedenle izin alıyorum. :17:

tamam kaptişim gördüm son listeyi ben kiloyu yanlış almışım sadece ama 2 hafta olmıcaksın listede üzüldüm :14:

Sevgi cim kocaman tebrik ediyorum seni. Çok güzel gidiyorsun maşallah sana. Burcu cum ben şimdi çıkıyorum yine. Ben gelmeden listeyi paylaşma sakın. En son kontrolü ben yapayım. Bide kardeş takımlar liste kontrolü için gelecekler buralarda olmaya çalışırsan eğer yardımcı olursun onlara. :16:

Kızlar bu arada ben bu hafta 500 gr değilde 1500 gr verdim. Çünkü geçen hafta cuma günü 69,2 kiloydum. Ramazanın son haftası misafir ağırladığım zamanlar bayramda dahil hiç dikkat edemedim. Ama sonrasında çok pişman oldum. Demek ki dikkat etseydim şuan bir kilo daha aşağıda olacaktım.:14:

Sevgi cim kocaman tebrik ediyorum seni. Çok güzel gidiyorsun maşallah sana. Burcu cum ben şimdi çıkıyorum yine. Ben gelmeden listeyi paylaşma sakın. En son kontrolü ben yapayım. Bide kardeş takımlar liste kontrolü için gelecekler buralarda olmaya çalışırsan eğer yardımcı olursun onlara. :16:

Kızlar bu arada ben bu hafta 500 gr değilde 1500 gr verdim. Çünkü geçen hafta cuma günü 69,2 kiloydum. Ramazanın son haftası misafir ağırladığım zamanlar bayramda dahil hiç dikkat edemedim. Ama sonrasında çok pişman oldum. Demek ki dikkat etseydim şuan bir kilo daha aşağıda olacaktım.:14:

buralardayım kaptiş bi ara kuaföre gidip gelcem ama onlar gelene kadar gider gelirim :52:

Slm kızlar kusurabakmayın 2 gündür uğrayamadım.Bu hafta kilom sabit.bugün sabah 5'te falan uyuduk.ister istemez birşeyler içtim.su soda falan.bu yüzdendir.

kızlar zaman zaman bir kaçgün uğrayamadığım günler oluyor.kusurabakmayın.:19:

eğer bu şekilde olmaz diyorsanız ayrılabilirim.Diğer arkadaşlara haksızlık etmek istemem.:43:

Kızlar dün regl oldum. Ondan tartı sonucum kötü. Günlerdir giremiyorum nete. Artık menülerimi unuttum. Saçma sapan olarak sadece bir gece ekmeğin köşesini kopartıp peynir ve közlenmiş biberle yemem oldu. Bol bol yürüyüş yaptım. Mekik cezamın bir kısmını yaptım ama daha bitmedi. Diğer cezalarım duruyor. Bir de su cezalarım bitti. Bayram tatili tüm düzenimi bozdu. Yaşıyor muyum ne yapıyorum hiç bir fikrim yok. Sabah oluyor kalkıyorum bakmışım akşam olmuş.

Önceki kilo: 70.5
Şimdiki kilo: 69.4
Fark:1.1
Yüzde: % 1.56

Back
X