Çok kalamayacaksın o zaman. Ama düğünde dikkat et kendine nazara gelme sakın.
vala düğünden çok korkuyorum kaptiş gencay ik defa bu kadar kalabalığa gircek benm tarafımdan biri kesin bi kenafir kenafir bakar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kalamayacaksın o zaman. Ama düğünde dikkat et kendine nazara gelme sakın.
Selam kızlar. Takım çok ama çok kötü durumda. Biran önce toparlanıp kendimize gelelim lütfen. Yeni üye çağırmamız lazım. Ben olayım olmayayım katılmak isteyenler topiği için hepinize yetki veriyorum. Kimi görürseniz çağırın. Biran önce kalabalıklaşalım yeniden. Her şeye yeniden başlıyorum bugünden itibaren. Bütün cezalar iptal. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugünden itibaren başlıyoruz yeniden. Yoksa kendimizi zor toparlayacağız. Allahtan bu haftaki ortalamamız % 0,30 un üstünde yoksa sarı kart yiyecektik. Haftaya listede 4 kişi var ben ve burcu listeye giremiyoruz. Yeni gelecek olanlarında deneme süresi olacak. Listede olanlardan büyük özveri bekliyorum.
Korkma canım inşallah güzel geçer düğün. Kenafir ne demek ti?vala düğünden çok korkuyorum kaptiş gencay ik defa bu kadar kalabalığa gircek benm tarafımdan biri kesin bi kenafir kenafir bakar
Haftaya en az iki kilo vermeliyim o zaman sabah erken kalkip yuruyusde yapmaliyim
sabah(11:30)
2 yumurtadan peynirli omlet
domates
biber
6 zeytin
2 dilim tam bugday
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon nohut yemeği
salata
1 dilim tam bugday
akşam(19:00)
1 kase yoğurt
salata
3.3 litre su
1 sade türk kahvesi
Korkma canım inşallah güzel geçer düğün. Kenafir ne demek ti?
İnşallah Sevgi cim ben güveniyorum sana sen istersen yapabilirsin. Yürüyüş yaparsan daha da süper olur.
Süper bir menü canım. Ama akşamı çok hafif tutmuşun.
Davet edildim burdayım bende artık. Kurallarını öğrenebilirmiyim yeni takımımın :)
tatlım öncelike hoşgeldin ben burcu kaptan yardımcısıyım hemşireik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm seneye inş. düğünüm var13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim şu an izinliyim salı memleketime gidicem 10 gün yokum sen az çok kuralları biliyosundur zaten kaptanımız senine bunları paylaşcaktır
tekrar ailemize aramıza hoşgeldinnn
Teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah. Bende 16 kilo verdim tabi uzun süre korudum ama yaz ve Ramazan dolayısıyla işi de bırakıp saldım kendimi tekrar bu gücü bulmusken deneyeyim dedim![]()
kaç kilo fazlan var canım bu arada kendini tanıtır mısın isim iş güç filan
Ben 66dan 49a düştüm. Şuan 55 kiloyum 46 yada 45e düşmek istiyorum 9 10 kilo kadar fazlam var. Azimliyim kural çiğnemek bana göre değil.
23 olucam eylül de. 2 yıl halkla ilişkiler ve Tanıtım bitirdim. Son sınıf açık öğretim öğrencisiyim. 1.55 boyum kısa. Çizelge hazirlayayim daha iyi olur heralde![]()
ismin nedir tatlım kural çiğnemiosan tam yerindesin diyebilirim beende 2 yaş büyükmüşsün
Ismim büşra memnun oldum ben:13:
Güzel bir menü olmuş canım. :)sabah(11:30)
2 yumurtadan peynirli omlet
domates
biber
6 zeytin
2 dilim tam bugday
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon nohut yemeği
salata
1 dilim tam bugday
akşam(19:00)
1 kase yoğurt
salata
3.3 litre su
1 sade türk kahvesi
11.30 1 yumurta (haşlama) biraz peynir, birkaç zeytin ve yeşillik
15.00 4 kaşık kadar bulgur pilavı ızgara dana kuşbaşı salata
ara öğün: 1 kase yoğurt
19.00 salata 6 parça et ( öğlenden o kadar kalmıştı :) bir porsiyon meyve
Bu arada kızlar bugün istediğim gibi egzersiz yapabildim. Yaklaşık 1 saat 15dk falan yürüdüm öğleden sonra. Koşa koşa gelip kendimi banyoya attım:) Birazdan da 15dk filan popo, bacak çalışmayı düşünüyorum ( pilates egzersizleriyle)
Geçenlerde favorilerime iğneli epilasyon yaptırdım, yüzüm gözüm açıldı resmen kızlar :) Şimdi de ufak ufak diyet ve spor düzenli hale gelmeye başladı. Böyle kendime yatırım yapınca bakınca yani çok mutlu oluyorum, resmen daha iyi hissediyorum....:))
Merhaba Büşracığım. Buse ben. 23 yaşındayım. Ankarada edebiyat okuyorum. Hoş geldin:) (((gerçi ben de yeniyim daha :))