Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menum

9.30
1 dilim kepekli ekmek
Peynir 3 zeytin
Domates salatalik yesillik
1 haslan. Yumurta
1 fincan yesilcay

Ogle 14.00
Nesfit 1 kase

Aksam 18.00
Buyuk bir kase tavuklu salata

3 litre su

Yine harika bir menü olmuş canım afiyet olsun maşallah :nazar: Bu aralar işlerin yoğun galiba Sevgi' cim çok sık göremiyorum seni.

Geçmiş olsun canım. Umarım iyileşmişsindir. Dikkat et kendine.

Menün harika olmuş Sevgi' cim. Süper gidiyorsun maşallah.

Geçmiş olsun Tuba' cım umarım büyük değildir kesi. Ben bulgurla yapılanı sevmiyorum ama diyette de pirinçli olmuyor. Hatta bu ikisinin karışımını bile yememen lazım. Ama sen götürmüşsün maşallah :52:

İyi yolculuklar canım. Yerin çok belli olacak. Çok özleneceksin. Bu arada menün harika olmuş. İnşallah tatilde de devam edersin.

Bizde aynen seni dönüşte bomba gibi görmek istiyoruz. Sende kendine çok iyi bak canım.
:16:

Aynen canım şimdiden kara kara onu düşünüyorum. Kreşe bırakmam gerekecek. Başka çaremde yok mecburum yani. İlk günler çok zor geçecek eminim ama zamanla alışacağımı da biliyorum çünkü büyük kızımı 3,5 aylıkken bırakmıştım. Gülce Su hiç olmazsa 5. ayını bitirmiş olacak. :14:
Çubuk kraker haricinde süper bir menü. O da abartı değil ama o olmasaymış harika bir menü olacakmış. Su ve sporda harika. Nerde yürüdün?

Bu ayrılık seni çok üzdü anlaşılan ilk defa ayrı kalıyorsun evinden ve eşinden. Gerçi ben hiç ayrı kalmadım eminim kötü bir durumdur. :26:

Dolmalar haricinde çok güzel bir menü canım. Süper olmuş ama keşke o dolmaları da yemeseydin.

Uğradım canım uğradım da yukarda anlattığım gibi oldu bugün. Yoksa sabah mutlaka ilk iş buraya bakıyorum. Buralar boş ama pes etmek yok eski günlerimize döneceğimize inanıyorum ben yeter ki hep birlikte uğraşalım bunun için. :34:

Benimde temizlik yapmam gerekiyor ama minik cadıyla çok zor. Şimdi çalışmıyorum bakalım işe başlayınca nasıl olacak. Durum çok vahim anlaşılan. Bu arada dünde benim misafirim geldi. Ani oldu biraz telefon açtı evde misin sana uğrayacağım diye. Akşama kalması içinde ben ısrar ettim. Sağ olsun yemeği felan kendi yaptı, akşama eşlerimizde geldi. Güzel bir gündü. O nedenle dünde uğrayamadım.
Kaptan ben seni taktir ediyorum vallahi bebegin var buyuk bir kizinda var burasi evin isleri cocuklar heryere yetisiyorsun masallahhh ben cok bunaliyorum bazen tek cocuk olmasina ragmne

Kaptan ben seni taktir ediyorum vallahi bebegin var buyuk bir kizinda var burasi evin isleri cocuklar heryere yetisiyorsun masallahhh ben cok bunaliyorum bazen tek cocuk olmasina ragmne
Sorma canım sorma artık yetişemez oldum ama bugün yine silkelendim kalktım ayağa. Tek çocuğun kıymetini bil vallahi iki tane olunca daha bi başka oluyor. Ne sen sor ne ben anlatayım ama kör topal ilerliyoruz allaha şükür. O nedenle diyorum ki olduğun anın tadını çıkart. Gün geliyor o anları bile özlüyorsun. :16:Ama zaman çabuk geçiyor güzel güzel yaşamak lazım. :34:

Islerde yogun kaptan kizda beni cok yoruyorsurekli arkasinDayim herseyi kesfetmeye calisiyor

Kaç yaşındaydı canım? İsmi ne bu arada? Benim ufaklık bile şimdiden her şeyi ellemeye çalışıyor. Bu arada emeklemeye başladı. Yaklaşık 1 mt gidebiliyor ama kafasını yere sürttüğü için burnu acıyor büyük ihtimal bi süre sonra gidemeyince basıyor çığlığı. Senin de maşallahın var canım benden pek bir eksiğin yok. :9:

Kaç yaşındaydı canım? İsmi ne bu arada? Benim ufaklık bile şimdiden her şeyi ellemeye çalışıyor. Bu arada emeklemeye başladı. Yaklaşık 1 mt gidebiliyor ama kafasını yere sürttüğü için burnu acıyor büyük ihtimal bi süre sonra gidemeyince basıyor çığlığı. Senin de maşallahın var canım benden pek bir eksiğin yok. :9:

Masallah erken baslamis emeklemeye benim ki 14 aylik ismi elifsu cok hareketli bircbircocuk

Masallah erken baslamis emeklemeye benim ki 14 aylik ismi elifsu cok hareketli bircbircocuk

Aynen canım maşallahı var gerçekten çok erken başladı emeklemeye. Büyük ihtimalde erken yürüyecek. Benimkisinin de ismi Gülce Su :) Seninkisine de maşallah hareketli olması iyidir:16:

Kaptancım bulgur olsa da mı yemeyeyim dolmayı? Ben cok severim de..:)

Yarın da kızımı goz doktoruna goturucem arkadaslar, yarın yorucu bir gun olucak otobuslerle onca yolu git gel... Bakalım

Kaptancım bulgur olsa da mı yemeyeyim dolmayı? Ben cok severim de..:)

Yarın da kızımı goz doktoruna goturucem arkadaslar, yarın yorucu bir gun olucak otobuslerle onca yolu git gel... Bakalım

Diyetteyken sadece bulgurla yapılmışsa ye ama oda güzel olmuyor zaten. Sen bulgur ve pirinçle yaptım dediğin için yeme dedim. Bende çok severim dolmayı, sarmayı. Pirinçten uzak durmamız gerektiğini biliyorsun. Diyetten sonra yersin biran önce ideal kilona ulaş ve dolmaları götür slogan bu :52::9: Geçmiş olsun canım kızının önemli bir sorunu yoktur inşallah. Büyüğümü küçüğümü götüreceksin? Bu arada senin kızların ismi neydi? Sakıncası yoksa tabii ki :26:

Kizlar biraz once bizimkiler pizza siparisi verip bi guzeloturup yediler3 kisi 2 buyuk boy 2 ortaboy pizza yedi ben sadece baktim bir dilim bile yemedim cok israrci olmalarina ragmen ton balikli salatami yedim:-(

Kaptan biz light urunleri yemiyoruz biliyorum ama ben light ton baligi yedim digeri cok yagli geliyor bana

sağol canım umarım daha ilerlemeden geçer. ağustosta aile boyu hasta olduk.
ben de çok sevmem meyve suyunu zaten . hazır olanları tabi.
öğle yemeklerini genelde dışarda yıyınce ızgara köfteye tavuğa doydum hatta bıktım. dışarda ev yemeği yersem daha çok seviniyorum ama orda da hep etlı yemekler çıkıyor.
bu hafta eşim evdeydi akşamları. o oğlumla ilgienirken ben rahattım. yoksa bir dk yanlız bırakma lüksüm yok . bu arada bu hafta akşamları nesfit yemeğe başlıyrum bakalım cuma günü sonuç ne olacak.

Ah şu çocuklar yoklar mı:) Hem bütün hayatını meşgul ediyorlar, seni tepeden tırnağa yoruyorlar hem de en sevdiğimiz canlılar haline dönüşüyorlar. Allah kolaylık versin tatlı ne diyeyim. Eğer nesfit olumlu sonuç verirse ben de deneyebilirim. Zira okul başlayınca pratik yemek çözümleri bulmam gerekecek benim de.

Kizlar biraz once bizimkiler pizza siparisi verip bi guzeloturup yediler3 kisi 2 buyuk boy 2 ortaboy pizza yedi ben sadece baktim bir dilim bile yemedim cok israrci olmalarina ragmen ton balikli salatami yedim:-(
Harikasın Sevgi' cim seni kocaman kocaman alkışlıyorum :nazar: :46:

Kaptan biz light urunleri yemiyoruz biliyorum ama ben light ton baligi yedim digeri cok yagli geliyor bana
O kadardan bişey olmaz canım. Afiyet olsun. Biz özellikle light olanları tercih etmiyoruz. Ama arada bir yenilmesinde bence bir sakınca yok.

Ah şu çocuklar yoklar mı:) Hem bütün hayatını meşgul ediyorlar, seni tepeden tırnağa yoruyorlar hem de en sevdiğimiz canlılar haline dönüşüyorlar. Allah kolaylık versin tatlı ne diyeyim. Eğer nesfit olumlu sonuç verirse ben de deneyebilirim. Zira okul başlayınca pratik yemek çözümleri bulmam gerekecek benim de.

Nerelerdeydin Buse' cim yoktun uzun zamandır?

Burcu dünden beri hiç uğramamış. Hastaydı. Umarım önemli bişey yoktur. :26:

Diyetteyken sadece bulgurla yapılmışsa ye ama oda güzel olmuyor zaten. Sen bulgur ve pirinçle yaptım dediğin için yeme dedim. Bende çok severim dolmayı, sarmayı. Pirinçten uzak durmamız gerektiğini biliyorsun. Diyetten sonra yersin biran önce ideal kilona ulaş ve dolmaları götür slogan bu :52::9: Geçmiş olsun canım kızının önemli bir sorunu yoktur inşallah. Büyüğümü küçüğümü götüreceksin? Bu arada senin kızların ismi neydi? Sakıncası yoksa tabii ki :26:

Tamam slogan ideal kiloya ulas,dolmaları götür!:)

Benim kızlarımın buyugu Asude, küçüğü Erva:)
Asudeyyi kontrole goturuyorum sadece

Harika bir irade supersin:))

Merhaba kizlar, sonunda istanbula geldim. Eve dogru yoldayim. Coook yorgunummm
Gözün aydın canım, çok sevindim senin adına :16:

Tamam slogan ideal kiloya ulas,dolmaları götür!:)

Benim kızlarımın buyugu Asude, küçüğü Erva:)
Asudeyyi kontrole goturuyorum sadece

Harika bir irade supersin:))
Maşallah çok güzelmiş isimleri. Hele Asude yi çok sevdim. Erva ne demek?

Back
X