- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
byy kaptaannBen kaçıyorum kızlar şimdilik. Cepten girerim arada fırsat bulursam. Öpüyorum kocaman hepinizi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
byy kaptaannBen kaçıyorum kızlar şimdilik. Cepten girerim arada fırsat bulursam. Öpüyorum kocaman hepinizi.![]()
Yarin tarti gunu ve ben bugun regli oldum heryerim sisofff:-(
gunaydın kızlar
başlangıç 89
geçen hafta 80.5
bu hafta 79.8 : (
fark 700 gr
dün regli oldum sanırım ondan kaynaklı bu hafta az kilo verdim...ama geçen ay da regli olduğumda 1. 3 kg vermiştim çok canım sıkıldı o kadar dikkat ettim hiç fire vermedim ama neyse belki reglim bitince daha güzel bir sonuç olur....
dünkü menüm
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 has.yumurta
3 zeytin peynir
domates salatalık yeşillik
1 fincan yeşil cay
ara 8-10 tane beyaz leblebi
öğle 14.30
1 kase nesfit
akşam 18.00
1 büyük kase peynirli salata
3.5 litre su ,2 bardak biberiye çayı 30 dakika leslie
mavera87;31720612]Boy 169 cm
Baslangıc 72 kg
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr
boy 165
kilo 63.3
başlangıç kilosu 63.6
fark 300gr
geldım geldım
ben 170 boyumdayım
79.2 kılom maalesef
hedefım 65 daha 3 gun oldu baslayalı dıyete
inş. hedefımıze ulasırızhep bırlıkte
![]()
Seda' cım nerde kaldın merak ettim seni. Saat 11:30 u geçince. Hadi bakalım güzel bir rakam bekliyorum senden de.![]()
evet uzun zamandan sonra plates yaptım bugun ılk defa yoruldum ama yılmak yok yola devammm![]()
gruba katildigimdan bu yana en dusuk kiloyu verdim ve birinci olduk komik gercekten
Tatlım sadece rapunzelin ortalaması 0,27 ye yuvarlanacak onun haricinde liste ve sonuç doğru. Tebrik ederim kilo veren herkesi.
İyi yolculuklar canım. Umarım önemli bir sorun yoktur apar topar çıkmışsınız. Merakta bırakma bizi sık sık gel olur mu? Dikkat et diyetine de.
teşekkür ederim canım![]()
çizelgende gordum topraks masallahhedefıne ulaşmana 1 kılo kalmış ne guzel yaaaa
![]()
çok teşekkür ederim canım bir sendir uğraşıyorum artık sona yaklaştım ama bu son sanırım asıl bir başlangıç olacak bu şekilde koruyup devam edebilmek için:)))
Kızlar şaka gibi yaaaaa. 0,59 ortalamayla sanırım birinci olduk. Sevgi, Seda ve Tuba bu üçünüzün başarısı tebrik ediyorum hepinizi.![]()
bende gelebilir miyim???bi tatile çıktım o çıkışsonrası malum
şimdi tekrar başlamak istiyorum ama biraz rahatsızım önce diyetle başlayıp sonra sporuma devam edicem bi aksilik olmazsa
Kizlar merhaba,
Apartopar memlekete yola ciktik biz. Kayinvalidemi birakmaya. Pazara kadar kaliriz herhalde
Telefondan girecegimm
Kızlar saat 18:00 de akşam yemeğini yiyip yürüyüşe çıkacağım. Eve geldikten sonra duş alıp hazırlanıp dışarıya çıkacağım. Akşam gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin.Takımımızı da boş bırakmayın lütfen.
![]()
Sevgili melike, nur ve aysenur sizler de hos geldiniz:)
12.00 kahvalti: tereyaginda yumurta bir ksc dilim oeynir,yagsiz ve tuzsuz cokelek 2 dilimkadar ekmek 3 adet zeytin ve 2 dilim kadar ekmek
15.00 ara ogun : bir kase yogurt
18.00 guvecte turlu cacik 4 kasik kadsr bulgur pilavi
20.00 2 adet seftali
Telefobdan yazuyorum ondan duzensiz oldu biraz yazim,kusuruma bakmayin cicisler:)
hoşbuldumm :)Sevgili melike, nur ve aysenur sizler de hos geldiniz:)
Not aldım canım bilgilerini. Kendini tanıtır mısın biraz? İsim nedir? Nerde yaşıyorsun gibi?
Bence şimdi başla canım. Yarın sabahı bekleme. Şuandan itibaren![]()
hoşbuldumm :)
tanıtıyım kendimi adım melike istanbulda yaşıyorum 18 yaşındayım staj yaptığım şirkette üniversite başlayana kadar içerik üretim bölümünde çalışıyorum Yeditepe Üniversitesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini kazandım bu yıl hazırlıktayım işte daha bir şey merak eden arkadaşlar olursa sorsun lütfen :)![]()