• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarin tarti gunu ve ben bugun regli oldum heryerim sisofff:-(

Bende de sislik vardi canim..

gunaydın kızlar

başlangıç 89
geçen hafta 80.5
bu hafta 79.8 : (
fark 700 gr

dün regli oldum sanırım ondan kaynaklı bu hafta az kilo verdim...ama geçen ay da regli olduğumda 1. 3 kg vermiştim çok canım sıkıldı o kadar dikkat ettim hiç fire vermedim ama neyse belki reglim bitince daha güzel bir sonuç olur....

Tebrik ederim canim harikasin, uzulme haftaya daha da guzel olur

dünkü menüm

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 has.yumurta
3 zeytin peynir
domates salatalık yeşillik
1 fincan yeşil cay

ara 8-10 tane beyaz leblebi

öğle 14.30
1 kase nesfit

akşam 18.00
1 büyük kase peynirli salata

3.5 litre su ,2 bardak biberiye çayı 30 dakika leslie

Biberiye cayini duymamistim canimguzel mi

mavera87;31720612]Boy 169 cm

Baslangıc 72 kg
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr

Tebrik ederim canimm

boy 165
kilo 63.3
başlangıç kilosu 63.6
fark 300gr

Tebrikler canim

geldım geldım :52:
ben 170 boyumdayım
79.2 kılom maalesef

hedefım 65 daha 3 gun oldu baslayalı dıyete :32::32:
inş. hedefımıze ulasırız :46: hep bırlıkte :34:

Seda' cım nerde kaldın merak ettim seni. Saat 11:30 u geçince. Hadi bakalım güzel bir rakam bekliyorum senden de. :34:

maalse21291]Memnun oldum Ayşenur' cum. Yaşın henüz çok küçük eminim en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ve çıtır bir hamile olacaksın. Bu arada ben 85,5 kiloyken bebek isnum olmamasına rağmen i bir tane çocuğum vardı hamilel kalamıyordum. Bence kilo hamile kalmaktaki en büyük etkenlerden. Zayıfladığın zaman kendiliğinden oluyorbir kaç haftat önce bir arkadyenrikler canommaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı takımdan. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsan senin ve bebiş için o kadar iyi olur. Bu a
Tebrik ederim Seda' cım. Keşke bu hafta sende Sevgi gibi 7 li rakamları görebilseydin. :26:[/QUOTE]

evet uzun zamandan sonra plates yaptım bugun ılk defa yoruldum ama yılmak yok yola devammm :32::32:

çizelgende gordum topraks masallah :nazar: hedefıne ulaşmana 1 kılo kalmış ne guzel yaaaa :40:

çok teşekkür ederim canım bir sendir uğraşıyorum artık sona yaklaştım ama bu son sanırım asıl bir başlangıç olacak bu şekilde koruyup devam edebilmek için:)))

çok teşekkür ederim canım bir sendir uğraşıyorum artık sona yaklaştım ama bu son sanırım asıl bir başlangıç olacak bu şekilde koruyup devam edebilmek için:)))

tabı dogru soyluyosun ben ramazandan once 74 oldum dıkkat etmedım ramazanda hepsını gerı aldım verıpte korumak onemlı ben bunu anladım :40: ınsallah bıdaha almazsın :40:

bende gelebilir miyim???bi tatile çıktım o çıkış :( sonrası malum :(:17::17:
şimdi tekrar başlamak istiyorum ama biraz rahatsızım önce diyetle başlayıp sonra sporuma devam edicem bi aksilik olmazsa

kabul edılırsın sanırım :26: hosgeldın aramıza bende bugun katıldımm :46: inş. hep bırlıkte zayıflariz sen kac kılosun

arkadaslar sizin zayıfladıgınızı gordukce ayrı bı heves gelıyor bana ayrı bı heyecan inş. bende sizler gibi basarırımmm:40::40:

Kizlar merhaba,

Apartopar memlekete yola ciktik biz. Kayinvalidemi birakmaya. Pazara kadar kaliriz herhalde
Telefondan girecegimm

Kızlar saat 18:00 de akşam yemeğini yiyip yürüyüşe çıkacağım. Eve geldikten sonra duş alıp hazırlanıp dışarıya çıkacağım. Akşam gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. :16:Takımımızı da boş bırakmayın lütfen. :34:

Sedacim canim iyi yolculuklar dliyorum:) 300gr cok dusuk farkindayim ama tebrik ettigin icin cok sagol resmen moral oldu bana:)

Kaptancim sana da iyi egkenceler:)

12.00 kahvalti: tereyaginda yumurta bir ksc dilim oeynir,yagsiz ve tuzsuz cokelek 2 dilimkadar ekmek 3 adet zeytin ve 2 dilim kadar ekmek
15.00 ara ogun : bir kase yogurt

18.00 guvecte turlu cacik 4 kasik kadsr bulgur pilavi

20.00 2 adet seftali

Telefobdan yazuyorum ondan duzensiz oldu biraz yazim,kusuruma bakmayin cicisler:)

12.00 kahvalti: tereyaginda yumurta bir ksc dilim oeynir,yagsiz ve tuzsuz cokelek 2 dilimkadar ekmek 3 adet zeytin ve 2 dilim kadar ekmek
15.00 ara ogun : bir kase yogurt

18.00 guvecte turlu cacik 4 kasik kadsr bulgur pilavi

20.00 2 adet seftali

Telefobdan yazuyorum ondan duzensiz oldu biraz yazim,kusuruma bakmayin cicisler:)

ooo menun cook guzel :46:

benımde bugunum:

kahvaltı 11:00- peynırlı tost yaklasık 2 dılım kepek ekmegı ile
yeşilçay
3 zeytın
yarım domates, salatalık
ara öğün: 1 elma
öğlen 03:00: 4 tavuk köftesi
1 salatalık turşusu
limonlu soda
akşam 18:00: 1 közlenmiş patlıcan
3 közlenmiş biber ve meyvesuyu

yemekten sonra yeşilçay
ve 2,5 litre su 46 dk plates bu kadar bugunluk
yarın umarım daha verimli olur
BU FORUMDA VERDİĞİM CEVAP SAYISIDA: 26 yarın görüşürüz iyi akşamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili melike, nur ve aysenur sizler de hos geldiniz:)
hoşbuldumm :)
Not aldım canım bilgilerini. Kendini tanıtır mısın biraz? İsim nedir? Nerde yaşıyorsun gibi?

Bence şimdi başla canım. Yarın sabahı bekleme. Şuandan itibaren :34:

tanıtıyım kendimi adım melike istanbulda yaşıyorum 18 yaşındayım staj yaptığım şirkette üniversite başlayana kadar içerik üretim bölümünde çalışıyorum Yeditepe Üniversitesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini kazandım bu yıl hazırlıktayım işte daha bir şey merak eden arkadaşlar olursa sorsun lütfen :):16::16:

hoşbuldumm :)

tanıtıyım kendimi adım melike istanbulda yaşıyorum 18 yaşındayım staj yaptığım şirkette üniversite başlayana kadar içerik üretim bölümünde çalışıyorum Yeditepe Üniversitesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini kazandım bu yıl hazırlıktayım işte daha bir şey merak eden arkadaşlar olursa sorsun lütfen :):16::16:

Sanırım üniversiteyi bu yıl kazanmışsın, tebrik ederim canım. :) Bu arada benim adım da Buse:)

Back
X