Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar,
Menum
Sabah-oglen
Peynir, domates, salatalik, 2dilim tam bugday, 1 yumurta kadar omlet
Ara
3 dilim kavun, 1kutu ayran
Aksam
Lahana yemegu, az taze fasulye, 1dilim tam bugday
2,5lt su
Günaydın canımHerkese günaydınnnnn![]()
günaydın arkadaşlar. dün bildirim yapamadığım için herkesten özür diliyorum. dün resmi tatil olduğu için evdeydim ve evde internetim yok biliyorsunuz. telefondakı paketde iptal oldu. o yuzden gelemedim malesef. tekrar özür dilerim.
Günaydın canım
Günaydın canım merak ettik seni kaç gündür. En son hastaydın sonrasında işler yoğun dedin. Dünde gelmeyince ben artık gelmeyeceğini sandım. Keşke bir yerlerden girebilseydin. Hiç mi etrafta internet yok tu? Dün için senden haber alamayınca izinli yazdım haftaya ne olacağını bilmediğim için. :26:
yeni arkadaşlar gelmiş. Hoşgeldiniz arkadaşlar. Ben burcu eskişehirde yaşıyorum 1 oğlum var. Temmuz başından beri gruptayım. Aslında çok güzel başladık ama bayramdan beri malesef kılo veremıyorum. Neden böyle oluyor anlamıyoruminşallah sizlerle birlikte grubumuza taze kan gelir ben de silkinirim. Aslında kaçamak da yapmıyorum , silkelenmem gerekmıyor ama kılolarım da gitmiyor işte .
evet kaç gündür gelemıyorum. dün resmi tatildi bugun cumartesi olunca ay sonu işlemleri geçen haftaya sıkıştı. hala hastayım boğazlarım fena.
malesef girebileceğim hiçbiryer yoktu kaptan biz marumıyet bölgesinde oturuyoruz internet cafe olsaydı 5 dk oğlumla girer çıkardım ama yok. kardeşim de tatilde bilgisayarını yanında götürmüş. yoksa gelirdim mutlaka biliyorsun.
hosbulduk burcu benımde adım aysenur. Istanbulda yasıyorum 1 senelık evlıyım. Ama yınede bayagı kılo vermışsin. Bende vermek istiyorum. Az önce 1 kaç sene öncekı fotolarıma baktım ıyıce hırslandım ya offfKendımı tanıyamadım resmen
Inş. Hep birlıkte verecegızz sabırsızlıkla beklıyorum o gunu
![]()
[ı]canım mümkünse o fotoğraflardan birini her zaman görebileceğin bir yere as. Ben yatak odamda ki aynaya yapıştırmıştım. çok işe yarıyor.
[/ı]
Tamam canım ben dün seni izinli yazdım zaten. Bildirim yapsan çok güzel olurdu ama geçti artık. Normalde kesinlikle bildirim yapmayan birini prensip olarak izinli yazmam. Çünkü bu benim için çok önemli ve diskalifiye sebebi. Ama seni bildiğim kadarıyla gelebileceğini düşünüp izinli gösterdim. Bu haftayla beraber iki hafta listeye giremeyeceksin ama bildirim yapmadığın için listeye girdiğin ilk hafta kilon 4 e bölünecek. Bu nedenle kendini izinli olarak görme bu iki haftada daha iyi kilo vermeye çalış.
tamam oyle yaparrım kaptan inanabiliyomusun az önce tartıya cıktım 78.7 cıktı oleyyyyy sadece 3 gunde basarıyorum galıbaa![]()
Öncelikle şunu unutma eğer gerçekten istersen başaramayacağın hiç bişey yok. Yeter ki iste ve başaracağına inan. Ben şuan 5aylık yeni bir anneyim ve görüntüm hiç öyle göstermiyor. Düşünsene denizde bikini giydimVe biliyorum ki en kısa zamanda hedefime ulaşacağım
tamam oyle yaparrım kaptan inanabiliyomusun az önce tartıya cıktım 78.7 cıktı oleyyyyy sadece 3 gunde basarıyorum galıbaa![]()