- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
basaramiyacak bisey yok tatlim dogru seyleri yiyip bol su iceceksin ve haftada en az 4 gun spor yapicaksin .....ve kilo verdigin her hafta daha da motive olucaksin .....
evet ya sımdıden motıve oldum bıle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basaramiyacak bisey yok tatlim dogru seyleri yiyip bol su iceceksin ve haftada en az 4 gun spor yapicaksin .....ve kilo verdigin her hafta daha da motive olucaksin .....
MAŞALLAHHİNŞALLAH HEDEFINE ULASIRSIN KAPTAN
![]()
Gunaydin citirlarrrrrr
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Peynir 3 zeytin
Haslan.yumurta
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
Ara 8,10 leblebi
Ogle14.30
1 kase nesfit
Ara
1 tane armut
Aksam 18.00
1 kase salata
Yarim haslanmis tavuk gosu
2 kasik cacik
3,5 litre su 2 fincan biberiye cayi
menun ccook guzelmıs tebrıklergunaydin citirlarrrrrr
dunku menum
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
peynir 3 zeytin
haslan.yumurta
domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
ara 8,10 leblebi
ogle14.30
1 kase nesfit
ara
1 tane armut
aksam 18.00
1 kase salata
yarim haslanmis tavuk gosu
2 kasik cacik
3,5 litre su 2 fincan biberiye cayi
Kahvaltımı yaptım nihayet. Bizim minik prenses uyur uyumaz iş yapmaya başlıyorum allaha şükür bugün normal bir şekilde kahvaltı yapabildim. Uyanık olduğu zaman ne yediğimi anlamıyorum.![]()
evet bu yıl kazandım çok teşekkür ederimm :)Sanırım üniversiteyi bu yıl kazanmışsın, tebrik ederim canım. :) Bu arada benim adım da Buse:)
Günaydın kaptanım sanada sağlıklı kaçamaksız hafta sonları:)Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum
Eki Görüntüle 790481
yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgeldiniz arkadaşlar. ben burcu eskişehirde yaşıyorum 1 oğlum var. temmuz başından beri gruptayım. aslında çok güzel başladık ama bayramdan beri malesef kılo veremıyorum. neden böyle oluyor anlamıyoruminşallah sizlerle birlikte grubumuza taze kan gelir ben de silkinirim. aslında kaçamak da yapmıyorum , silkelenmem gerekmıyor ama kılolarım da gitmiyor işte .
günaydın kızlar mutlu hafta sonları![]()
gunaydın melıke ben aysenur yenı katıldım bende nasıl gıdıyo dıyet ha bu arada yaşıtız galıba
Amin canım çok teşekkürler.Zor oluyor ama onlar olmadan da bir hayat düşünemiyorum. Allah isteyen herkese versin aratmasın inşallah.ZOR OLUR HERALDE BENIMKIM YOK AMA OLUNCA NE YAPARIMBEBİŞİNİ ALLAH HAYIRLI ETSIN İNŞ. KAPTAN
Günaydın Melike' cim hoş geldingünaydın kızlar mutlu hafta sonları![]()
O zaman zarardan çok yararı var kahvenin ama gün içinde mümkün olduğunca az içmeye çalış.günaydınn memnun oldum 18 yaşındayım ben güzel gidiyor gibi bugün sıkı bir başlangıç yaptım kahvemi içtim şuan kahvede benim zaaf noktamdır allahtan filtre şeklinde şekersiz süt tozu olmadan içebiliyorum :)
günaydınn memnun oldum 18 yaşındayım ben güzel gidiyor gibi bugün sıkı bir başlangıç yaptım kahvemi içtim şuan kahvede benim zaaf noktamdır allahtan filtre şeklinde şekersiz süt tozu olmadan içebiliyorum :)
evet önceden çok fazla içiyordum ama şimdi kendimi az içmeye alıştırdım benim canım sürekli yemek değilde bir şeyler içmek istiyor kahve çay gibi bende kahveden çok yeşilçaya falan yönelmeye çalışıyorum:)Amin canım çok teşekkürler.Zor oluyor ama onlar olmadan da bir hayat düşünemiyorum. Allah isteyen herkese versin aratmasın inşallah.
Günaydın Melike' cim hoş geldin
O zaman zarardan çok yararı var kahvenin ama gün içinde mümkün olduğunca az içmeye çalış.![]()
afıyet olsun cnm hem kahve uzun sure tok tutabılıyor :)
evet önceden çok fazla içiyordum ama şimdi kendimi az içmeye alıştırdım benim canım sürekli yemek değilde bir şeyler içmek istiyor kahve çay gibi bende kahveden çok yeşilçaya falan yönelmeye çalışıyorum:)
benimde zaten o yüzden kalmış bir alışkanlık sabah okula çok erken giderdim lisedeyken kahvaltı yapınca midem falan bulanırdı dinç olmak hemde biraz tokluk sağlaması için kahve içerdim kaldı o şekilde bu alışkanlıkta :)
bendede bu sorun var sureklı dondurma yemek ve içecek içmek istiyorum.. önceden boyle degıldim evlendıkten sonra boyle oldum evde tekım canım sıkıldıkca dolabın agzını acıyordum ondan boyle kılo aldım![]()
Tebrik ediyorum Tuba' cım süper bir sonuç. Kolay gelsin bu arada. Misafir geliyor diye kaçamak yapma sakın. Dikkat etGunaydın hanımlar
Sabah kalktıgımdan beri temizlik ve hazırlık yapıyorum, misafirim var ankaradan daha gelmediler ama..
Bugun tartıda suppperrrr bir rakam gordum yaaaaa
65.6
Allahıııımmmm, ikinci hedefime 600 gr kaldıııı:) ilk hedefim 69 du
İkincisi 65
Ucuncusu 59
Ve son 56
:) veeeeee ödül laptop :))
Ben eskiden günde 4-5 kupa 3 u 1 arada içerdim. Büyük ihtimal aldığım kiloların sebeplerinden biri buydu. Takıma geldiğimde menü yazarken utandığımdan bıraktım nescafeyi. İdeal kiloma ulaşınca sütlü ve şekersiz içmeye başladım. Şimdi akşamları arada bir içiyorum. Böyle daha sağlıklı oldu.evet önceden çok fazla içiyordum ama şimdi kendimi az içmeye alıştırdım benim canım sürekli yemek değilde bir şeyler içmek istiyor kahve çay gibi bende kahveden çok yeşilçaya falan yönelmeye çalışıyorum:)
benimde zaten o yüzden kalmış bir alışkanlık sabah okula çok erken giderdim lisedeyken kahvaltı yapınca midem falan bulanırdı dinç olmak hemde biraz tokluk sağlaması için kahve içerdim kaldı o şekilde bu alışkanlıkta :)
bendede bu sorun var sureklı dondurma yemek ve içecek içmek istiyorum.. önceden boyle degıldim evlendıkten sonra boyle oldum evde tekım canım sıkıldıkca dolabın agzını acıyordum ondan boyle kılo aldım![]()