- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Tatlım öncelikle merak ettim neden ekmek değil de etimek? Onun yerine tam buğday, çavdar ya da kepek ekmek yiyebilirsin. Öğlen olmamış. Onun yerine doyurucu proteinli bir yemek yiyebilirdin. Bunların dışında menün ve sporun çok güzel. Suyu biraz çoğaltabilirsin 2 lt az olmuş.
Etimek kızarmiş oldugu icin kalori orani daha dusuk tam bugdayli etimegim zaten.çıtır çıtır oldugu icin hosuma gidiyo yemesi normal ekmek yedigim zaman yemek yiyemiyorum çok doyuyorum.
Ögle oglusum rahat durmadigi icin bisi hazirlayamadim bu aralar biraz huysuz huysuzlugu gidince daha cok dikkat edicem cnm .regl donemimdeyim çok siskiknlik yapiyo su kasiklarima baski yaptigi icin 2 lt ictim cnm
Günaydın canım. Konya da da durum aynı. Hava kapalı. Birden bire soğudu hava normalde Eylül de de sıcak oluyordu son bir kaç yıldır. :44:
Bu kış biraz sert gecicek heralde .
Bende ekimde denizliye esimin babannesinegidicem guzel bi elbise aldim bayram icin guzel oldu ama zayiflarsam dha guzel olucak ekime kadar 5 kilo fln veririm heralde dimi[/QUOTE]
aynen bende etimek yiyotum kalorisi daha düşük ayrıda çıtır çıtır daha hoş geliyor yemesi daha doyurucu geliyor banada