- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Leslie teyze en iyisi canım evde yapılacak sporların. Ama ben sıkılıyorum yapamıyorumBirde ben zumbayı seviyorum. Çok eğlenceli ve oldukça hareketli. Tavsiye ederim.
bakıcam bunlara jillian michaels 30day falan yaptm bir ara ama çok ağır geldi bıraktım . uygun bişey bulabilirsem başlicam. bu arada geçmiş olsun bebişin için okuyunca içim cızz etti hiç dayanamıyorum bebeklere ben ya

HAYIRLI CUMALAR
günaydın güzel grubumun fit bayanları
ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım
bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde
05-09-2013
SAAT : 07 30:1 bardak su
20 dk yürüş(işe geliş)
Kahvaltı:08,40
2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay
ARA 11,00
1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12,30
Fırında Tavuk
salata
cacık
ARA 15,30
2Tane Taze incir
20 dk Yürüş (Eve Dönüş)
AKŞAM 19,30
1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt
ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek
1 Salatalık
1 çeri domates
Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü
valla adaş sen hepimizi geçicen gibi maşallah yani

kızlar yaa cook mutluyum
gecen haftakı kılom: 79.2
bu haftakı kılom: 77.3
verıyorum kıloları olleeyyyy![]()
tebrikler balla çok iyi vermişsin bende daha 500 gram verdim bakalım şimdik yeşil çayımı içiyorum

bu ara yirmilik dişim yeni çıkıyo sanırım eti patalmış çok acıyo hayır diş çıkıcak yerde yok nerden çıkcan bee diş diyorum bilemiyorum geldim 24 yaşına nerdeyse yenimi çıkıyosun yaaaaa:100: