Teşekkür ederim canımmmvalla cok begendım cok guzel bir menü..
Canım bence hayatını olduğundan daha kötü görüyorsun. Bu anlattığın olay dünyaya lanet edecek, tuvaletlerde ağlanacak bir olay değil. Senin için çok dolmuş, kendi kendini moda sokmuşsun. Bu çok tehlikeli bir şey. Kendi kendini mutsuzluğa ve çaresizliğe sürüklediğini ne kadar söyleseler kabul etmezsin. İnsan böyledir. Ancak zaman geçince kendin gördüğünde durumu tam olarak anlarsın. Şuan sende gördüğüm durumu iyi tanıyorum, aldığım akademik psikoloji derslerinden de yola çıkarak yorumluyorum. Başından ne geçmiş olursa olsun, nefes alıyorsun. Can parçan yavrun nefes alıyor. Hayatında mutlu olacağın şeyleri görmüyor gibi yazmışsın buraya. Hayatta yalnız kalan bilir, ben neler yaşıyorum vs ifadelerin çok yanlış aslında. En yakın arkadaşımın annesi 20 yıldır 3 çocuğuna tek başına bakıyor ve mutlu çünkü neyi önemseyip neyi önemsemeyeceğini sadece maneviyatla mutlu olmayı öğrenmiş. 2 yıldır fareli bir bodrum katında yaşıyorlardı. Fakat gece uyumaktan korktuğum halde o eve gitmeyi severdim, çünkü ailenin enerjisi o kadar tatlıydı ki onlarla olmayı seviyordum, eğleniyordum. Şimdi o kötü günler bitti mesela çok güzel bir eve taşındılar. Çok uzattım sanırım ama için cız etti yazdıklarını okuyunca. Senden ricam zaman bulduğunda seni seven insanları, sevdiğin insanları, hayatında şükretmen gereken şeyleri, karakterinde beğendiğin şeyleri, karakterinde düzeltmen gereken şeyleri, seni huzursuz eden fakat düzelebilecek durumları listeler misin? Bir deftere yaz hepsini. Bu listeleri kafana estikçe değiştir, ve zaman buldukça oku. Daha gerçekçi olmanı sağlar. Sevgilerbugün moralim çok bozukkendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
Canım bu menü çok kötü. Çok az ve yüksek kalorili yemişsin. Bu metobalizmanı yavaşlatır ve kilo verişini engeller bencekahvaltı
eti form
öğle
yemeyecektim ama arkadaşların zoruyla
1 tabak saç kavurma(okulda veliler için yapıldı)
akşam
2 kaşık makarna
onu da zoraki yedim.
ebrucum inan az yemek için yapmıyorum içim almıyor. güçlü olmaktan güçlü görünmekten ailenin reisi olmaktan stresli işimden bıktım.

Ay İstanbul'da böyle hiç sevmiyorum bu havaları. Şimdi yeni yeni soğudu diye hoşuma gidiyor ama sonra depresyona sokacakgünaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne![]()