Benim de aynı Burcu. Farklı bir bölüm okumazdım ama farklı bir üniversitede olurdum. O günlerde çalışmıyordum ünide de çok farklı değildim hep son anşarda geçmeye yetecek kadar çalışmayla geçti 4 yıl sonuç ne uzadı tabi az dersle. Ama hala çalışma olayını oturtamadım. Kendime kızıyorum ama hala bir şey yapıyor değilim. hiç mi başlamadım? Başladım aslında matematik geometri ve türkçeye başladım ama çok az çalıştım. Ben de senin gibi önce iyi olduklarımı bitireyim de diğerlerini rahat rahat çalışırım diyorum ama çok yavaş gidiyorum.
Hoşgeldin tatlım. Okulun, evin ve yaşamındaki diğer değişiklikler hayırlı olsun. Her şey gönlünce olur inşallah.Ben Ayşenur bu arada
Vuuu kaptan. Yapboz, oyunculuk sürekli yeni şeyler öğreniyoruz hakkında
Memnun oldum Ezgi
İzle tatlımBu arada ben kaçırmış olabilirim hangi bölüme girmek istiyorsun ünide?
Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum.![]()
benm türkçem çok iyi canım temelim çok sağlam her akşam yatmadan 60 soru çözüyorm şimdiye kadar en fazla 5 yanlışım çıktı 60 sorudan. matematikten bi kaç konu eksiğim var. vatandaşlık filan hakgetire ama matematiği hallettim konu eksiğim kapandı artık bol soruya bakıyo herşey