- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
Haklısın canım işe yarayabilir çünkü ben bu aralar yeşil çay içmiyorum hiç. Biran önce başlamam lazım.
Gayet güzel bir menü olmuş Tuba' cım afiyet olsun. Senin menüler düzelmeye başladı iyice. Aferin
Ay canım benim teşekkürlerÖdem konusun da haklısın çünkü ben dün nohut ve bulgur pilavı yediğimi unutmuşum :26: Sanırım o nedenle çok fazla çıktı kilom.
Siz söyleyince aklıma geldi. Teşekkürler yoksa kendimi paralamıştım bugün yediklerime çok dikkat ettiğim halde neden kilo veremiyorum diye.
Karar senin canım ama biliyorsun ki burdan her uzak kalmanda kilo vermek yerine alıyorsun. İnşallah kilo vermiş bir şekilde dönersin aramıza. Ama izinlilik durumunu çok uzattığın zaman diskalifiye olabilirsin haberin olsun.
Önemli olan verdiğin kiloyu koruyabilmek bence. Yoksa bir şekilde herkes kilo verebiliyor ama sonrasında fazlasıyla geri alan bir sürü insan var. Bunun nedeni sağlıklı beslenmeyi öğrenememiş olmak bence. Burda diyet yapmıyoruz diye daha önce söylemişimdir. Yaptığımız şey sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Eğer öğrenebilirsek ömür boyu işimize yarayacak.
Haklısın canım burası oldukça boş kalıyor. Hele ben uğrayamadığım zamanlar daha bir beter oluyor. Şimdiden düşünmeye başladım ben nasıl mezun olacağım diye. Mezun olmadan önce yerime kaptan bulmam gerekiyor ama ben burdan uzaklaşınca herkes uzaklaşıyor. Nasıl olcak acaba, takımın dağılmasını asla ama asla istemem![]()
Senin hedef kilon kac Ebru'cum? Ben tickerları goremiyorum da telefondan...
Bu arada ya gecen ay anlamadıgım bi şekilde bitti interntim , hiç boyle olmamıstı, garipti yani, genelde bitmiyor yetiyor internet, onun için bırakmam insallah
Ama vize final donemlerimde pek ugrayamicam maalesef..
Bu arada kaptancım yaa, bennim uuppuzuuunnn mesjıma sen hiç bişe yazmadın

:)