sihhatler olsun canim.
yeni resimlerini koyunca bizde görürüz artik :26:
aslinda en güzeli boyamamak, ben saclarimin rengiyle cok oynadim. hep uzun sac biraktim ama boyatmadigim renk kalmadi.
sürekli degisiklik yapiyordum. sanirim 1 senedir boyatmiyorum. kendi dogal rengime dönmek istiyorum. suan boyali kisimlar degisik renk ve kendi saclarimin rengide eskisine göre daha acik renk cikiyor, yada bana öyle geliyor.
ve saclarim cok döküldü bunuda o boyalardan diye düsünüyorum.
bazilari okudugum icindir diyor, genelde okuyanlar kelli felli gözlüklülerya
yok canim ayni renge girmez. burcunun saclari siyahti hatirladigim kadariyla ve boya aktikca altindan kendi sac rengi belirecek.
yalniz dipler genelde daha acik düsüyor belki orasi zamanla koyulasir. ama suan ayni rengi tutturmak icin altlarin dedigi gibi tekrar boyanmasi lazim. eger düzgün yapilirsa okadar cabuk yanmaz saclar.
ben neler yaptirdimda bisey olmadi.
en son baska bir kuaförde sac kestirdim ne olduysa o sac kestirmeden sonra oldu saclarim catallasti hemde 3 disli catal gibi.
eski kuaförüme kestirince gecti neyseki.
yani eger dogru kuaföre yaptirilirsa sorun olmaz.
ben 2 sene önce boyamıştım bi kere ama saç dökülmesinin onunla alakası yok canım bence şu an benm kel kalacak kadar dökülüyo desem yeridir sıkıntı stres dedi cildiye. tekrar boyamam lazım uçlarını canım işte haftaya boyucam uçlarını bayramdan 2 hafta sonra filanda dipten tekrar boyarım o zamn oturur hemen resim koyayım du