ahahah süpermiş burcuuuuudemek ki 1 kg bile olsa dambell im yine kas olcam. benim dambeller 1,5 kg. en iyisi 0,5 lt su şişesiyle yapmak bu jillian ı
bi de kol hareketlerini videodakinin yarısını yaparsak tamamdır
süper koruma menüsü olmuşkendine nasıl dur dedin yahu, 3 elma dilim patates ne ki, ben bi yesem 15 tane yerim bravoo
hoşgeldin sedoş![]()
bencede küçük şişeyle yap canım kaslanma eritmesi zor oluyo duruyo hala bende

Menumu paylasayim hemen gecmise bakayim sonra :)
Sabah : 1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Ogle : yagsiz kepek ekmegine tost yaptim sandvic ekmegiydi ( onuda geri cikarttim bu arada midemden )
1 bardak cay
Aksam : Sicah sehriye corbasi ictim hafif acili ve limonlu
3 kasik menemen
Ders calidirken 2 kupa cay ictim
1 maden suyu ictim
su 2 ltre
Spor 1 saat aerobik ( cardio ) baya terledim ama :)
hastasın ve spor çok süperrrrr

Menün gayet güzel olmuş. Bende hamsi yediğim gün kaçırdım sanırım sayarsam doymayacakmışım gibi hissediyorumMeyveleri en geç 15:00 ten önce yiyoruz unutma. Sporun gayet güzel.
Bence o kadarcık yağdan bişey olmaz. Menümü beğenmene de sevindim.
Normalde simit yemiyoruz ama ben ilk diyet yaptığım dönem uzunca bir süre sabah kahvaltıda yarım simit yedim. Yanında peynirle. Her haftada en az 1 kg ya yakın verdim. Mümkün olduğunca yememeye çalışın ama böyle çok zor durumda kaldığınız zaman yarım simitten fazlasını da yemeyin derim. Bugün ki menün genel anlamda çok güzel. Tebrik ederim.
Menü güzel ama sağlıksız. Daha çok dikkat etmen lazım Burcu.Ama akşamı erken kapatman güzel olmuş.
Ben o başarı öykülerini okuya okuya bu hallere geldim. Boş kaldığınızda mutlaka öyküleri ve resimleri inceleyin. Çok işe yarıyor. Mezuniyetimden sonra inşallah bende başarı hikayemi yazacağım resimlerle birlikte.
olsun kaptiş biraz yiyim yaa dikkat ederek evdeyken böle oluyo

Bugunku menum
sabah 9:15
1 haslanms yumurta
biraz beyaz peynşr
biraz.eski kaşar
2 tatlı kasıgı kahvaltılıksos
11:30
oglen avuc içi kadar kıynalı pide
17:00
1 kase tarhana corbası
18:30 aksam
1 servis kasıgı ekşili pırasa
1 avuc içi kada r kıymalı pide ( kayınvalidenler yaptırdılar, baska bişe yoktu., ufff)
2 kasık yogurt
Spor
karın , bel, simit. Hareketleri
ip atlama
Su 1,5 lt
ne desem bilemedim karar veremedim :44:
kızlaaarrr
hepinize günaydııınn
sabah tartıldım. 54.7 çıktımsonunda 54 leri tekrar gördüm.
hesapladım haftada 1 kg dan, bi aksilik çıkmazsa ocakta diyeminin kilo verme kısmı bitecek. dukan güçlendirme evresine geçeceğim. ve o evre de temmuz da bitecek. yani önümüzdeki yaza bir daha kiloları geri almamak üzere gireceğiiimmm![]()
günaydın kuzummmmmm bende başlıcamda okul başlasın biiii