herkese günaydııııııııııııııııııııııın!!!!!
kahvaltı sandığımdan daha da önemli.resmen açlık krzine girip elme ne geçerse onu yiyorum
(((((((((((((((((

harika!!!!!!

evet.sanırım hatam doğru düzgün bir kahvaltı yapmamak.canan bugünden itibaren menünü düzeltsen yine kar ama bu menü hiç mi hiç olmamış pilav simit bide şehriye çorba olmamış şehriye çorba masum görünür ama makarna gibi lütfen toparlan hafta sonunda kötüydü sanırım![]()
kahvaltı sandığımdan daha da önemli.resmen açlık krzine girip elme ne geçerse onu yiyorum

[COLOR=#EE82EE [COLOR=#EE82EE]Pilav, simit ve makarna olmamış canım. Su çok az olmuş mutlaka tamamla en az 2 litreye. Böyle gidersen bu hafta kilo veremeyebilirsin haberin olsun. Eğer + çıkarsan da cezalardan ceza beğen.
[/COLOR]

cok güzel menüherkese merhaba...
sabah
08.00
bır kase sutlu nesfıt
ara
10.00
ıkı bardak sekersız cay
oğle
12.45
börülce salatası,biraz yogurt,1 sade turk kahvesi
ara
15.10
bir mandalin
bir bardak sekersiz cay
aksam
18.00
bir dlim kepek ekmegi,bir porsiyon ıspanak yemegi
su şimdilik 1.5 lt
40 dk acıkhava tempolu yürüyüş
20 dk bel ve bacak egzersizleri

arkadaslar bugun alısverıse cıktım.uzunca bır suredır kendıme bır sey almamıstım.neyse reyondan 40 beden ve sadece meraktan 38 beden pantolonu alıp kabıne gırdım.
veee sonuc :
38 beden pantolon oldu fakat sanırım 2-3 kılo verısem daha ıyı olur,cunku dar bır ustle gıyersem göbek tarafımda katlanma olacaktı.
bu sebeple 40 bedenı aldım.
daha bir hırslandım.gelecek ay ben o 38 beden pantolonu alıcam,ıste o kadar![]()
harika!!!!!!