evet ayran diyeti gerçekten güzel kilo verdiriyor..Ayran diiyeti galiba fediğin deryacım, ben onu uygulamıstım 1,5 kg vermiştim:) o da cok iyi bence
hemen hemen aynı durumdayız desen canım..:)memnun oldum deryaa :) ben de eski mezunlardanim. simdi aldigin kilolari vermeye calisiyorum tekrar :)
bitter çiko yenilebiliyor ama tabi 1-2 dilimi..kızlar benim diyetisyenim çikolata veriyordu ban ameyve yerine 10 gr bitter çikolata iki kare çikolata yapıyor odaa...
eti karam mın bittereri 580 kakolu arada bir tercih edebilirisniz bencee
yasmein sana bir kaç önerid ebulanayım cnm çok bilmişlik degil yanlış anlama
biliyorum bunları ama uygulama sıfır bendede son 6 aydır.
kuru kayısı varya gün kurusu olana batır azcık kakoya oh mis gibi çiko oluyor
yogur tiçine serptigin tarçında regli kerizni alır canım
birde bol yeşil çay iç limonl özelikkle sogutup içersen iştah filan kalmıyor
tarçın şeker krizini önlyor özellikle regl öncei haftanızda içtiğiniz suya kabuk tarçın atın ve gün içinde yudum yudum içmeyi deneyin..
teşekkürler..kolay gelsin sizede..ay yukardaki alinti cok tuhaf olmus ama benim sucum degil![]()
kizlar bugun annemle disarda olcaz. tasinacagimiz eve bir seyler bakicaz. pek gelemeyebilirim. herkese kacamaksiz hafta sonlari :))
içemiyorsan deneme canım..Anladim canim :)
Ama sirke icemem ben ya denemistimde olmamisti![]()
hedefine sabır ve irade ile ulaşacağına eminim..eskiden menülerim hep böyleydi ebrucum ama bi dagıldım haizranda pir dagıldım .
çok içeirm ben 4 lt kadar içerim yelşil çayıd aşöle yaptım
büyük bi kupam va rofiste 400 cc onun içine yeşil çayı attım birazd alimon sogutup hepsini bridne içtim freş freşş
iyi oluyor öle ödem söküyor birdebu şekilde ....
ilk hedefim 12.2 kiloyu verip 60 olmak![]()

yasemincim bende snein yatarken içtigin süte takıldım
onu içmesen çokmu acıkıyorsun?
yada lıgyt iç yag yakımı olur gece..
yatmadan içilen süt ertesi sabaha daha tok uyanmamıza sebep olur..kahvaltıya saldırmadan yiyebilirz..