kizlar 2 gündür gelemedim.
dün davetliydim bugünden itibarende haftasonlari yardim etmeye söz verdim birine.
bu arada bu aksamda davetliydim.
menülerim sabah kahvaltimi cok düzgün yaptim aksam davetleri oldgu icinde gün icinde baska birsey yemedim.
davetli oldugum yerde diyetimi uygun yemeye gayret ettim ama istedigim gibi olmadi,
cünkü bilirsiniz misafirlikte davetlerde her zaman agir yemekler yapiliyor..
bu arada ev sahibine diyette oldugumu söyledim kendi tabagimi kendim doldurdum.
baya kalabaliktik ve benim tabagim digerinkilerden daha farkli olunca
biraz tuhaf oldu sanki birsey biliyorumki öteki yiyeceklerden almiyorum gibi

sacma ama öyle oldu, baska kimseyede söylemek istemedim acikcasi diyetteyim diye.
dünden bugüne tartida 400gr arti gördüm sanirim cok gec yedigimiz ve yiyeceklerin ne kadar dikkat ederek alsamda agir oldugu icindi.
hafta icinde bunu mutlaka telafi edecegim, zaten bunun kalici kilo oldugunu sanmiyorum, dünden bugüne cokta bisey anlasilmaz.
bu arada beni daha önce taniyanlar kilo vermissin dedi, farkettiler bu cok hosuma gitti.
hedefim cuma günü 6li sayilari sebitlemek ve dönmemek üzere bir daha 7lere elveda demek.
insallah ulasirim hedefime haydi bismillah..
yatayim artik gec oldu, herkese simdiden hayirli sabahlar.

sizleri cok seviyorum iyi ki varsiniz kizlar, her birinize ayri tesekkür ediyorum.

grupta sizin ve sizin gibilerin sayesinde hayatimda ilk kez bu derece ciddi kilo verdim!
burada 10-15-20-30 kilo veren insanlari görmesem sanirim bu kadar cesaret alamazdim.