tsk ederim canim
tebrik ederim canim verilen her kram kardir, daha iyide yapabilecegini hepimiz biliyoruz

masallah canim tebrik ederim
tebrik ederim canim ayni kilo vermisiz
hadi bakalim kacamak yapmasan haftaya 0 700gr ve belkide daha fazlasi gitmis olacak
canim tek aksam ev yemegi yiyebiliyorum, o da annem ne yaptiysa onu yiyorum bazen sebze bazen balik bazen bakla gillerden, hafta boyu güzel dengeli oluyor.
tebrik ederim daha fazlada verebilirsin inan bana. bende az verdgm zamanlar oldu ama hatalarim olmus simdi anliyorum artik daha dikkatliyim.
tsk ederim canim
kaptancim yaparsin sen haftaya istedgn kiloda olabilirsin mesela

bendede mutsuzluk yapiyor hede cok fena, haftaya güzel veirsin insallah.
bakacagim mutlaka bir ara. tskler canim
ismimi gördüm

kaptancim ben en son listede oldugum zaman kilom 72.3kg'di.
gecen haftaki (listede olmadigim hafta)kilom 70.2kg'di.
simdide 69.2kg. bilmedigim icin yaziorum oraya en son listede oldugum kilo yazmasi gerekmiyormu kaptancim.:44:
sonra 2ye mi ne bölünecekti.
kurallari bilmiyorum ama yanlis olmasin diye tekrar yinede yazayim dedim her ihtimale karsi
vayyy emos gelmis. hosgeldin canim.
derslerinde Allah yardimcin olursun.
gelip görüsen mesajimi en son mezun oldugunda kac kiloydun? simdi 57-58missin kilo almadin sanirim tebrik ederim seni.
hadi bakalim canim 38de olacak yakinda insallah

uzun deyince ben uzun elbise sana uzun geldi sandim meger kisa elbisenin boyu kisaymis. ama dogru kisa elbiselerdeki boy daha önemli yoksa bacaklari cok iri gösterebiliyor. begendim sanada gzl yakismis, kaptancimin dedigi gibi kollarin masallah cok düzgün ama basenlerde bi cok türk bayanin gibi sendede verilmesi gereken kilolar var ama eski fotolarin aklima gelince woow diyorum tebrik ederim seni.
bu banada motive olsun, benimde kalcalarim öyle. demekki istesem 36 olurum