tamam 55 iyi 50 çok zayıf gerçekten..Diyetisyenim bana 55 olup birakmami soyledi canim sagligim acisindan 55 iyiymis.
Benim daha cok sıkılasmaya ihtiyqcim var :)
Ama once 55 olmam gerek bu cenaze haftasi bana cok kilo aldirdi . Gece felan yendi yemek hep bide saat araligida coktu nerdeyse 12-14 saatte bi yemek yitoduk oda tabi kilo yapti bide saat farki cok olunca kurt gibi acikiyo insan.
Simdi gecen gun tartildim 57.5 olmusum bakalim yarin kac olucam dikkat ettim ama bu hafta is isten gecti pazartesi sıkı tutucam kendimi bu hafta aldim kilo evet ama buna uzulmuyorum kilodan daha muhim sıkıntılm vardi....Ama tabiki bu bi bahane olamaz.
1.59 canim boyum diyetisyenim bana 55 ol sinra saglikli beslen demisti 55 ideal senin icin demisti sagligim acisindan ben kendim koymustum 50 hedefi ama herkes cok solgunsun felan diyo spora agirlik ver sıkılas diyolar ?
54 felan oluyp boraksam mi ki ?
Spor hocamda sıkılasmaya bak bu saatten sonra diyo ama bilemedim ben ?
ayarlardan düzenledinse arkadaşın olmayan bakamaz..Kızlar arkadaşım olmayan biri fotolara bakabilirmi görünüyormu die özeli işaretledim ama belli olmaz emin olmak istiyorum yüzüm ortada çünkü![]()

sporla kilo verirsen sarkmazsın..mutlaka yürüyüş yapmaya çalış canım..şu an en ideal sporun bu çünkü..Teşekkür ederim en azından kendimi kandırmamışım göstermiyorum diyerek fikirleriniz önemli sağlama yapmış oldum :)BEn funda canım
70e inince sarkabilirim ama çok genleşmişim çünkü:)İnşallah tatlım iyi jillianlar sana o aşamaya gelemedim ben henüz.

senin neren sarkık ki ?zilli toparlar seniolabilir canım benm sarkık kilo verincede çok toparlanmadı jillian ile bunu yapmaya çalışıyorum ya bakalım başlıyım ben bi![]()

kizlar nasilsiniz dun aksam internette bir sorun oldu bilgisayarda giremiyorum simdi telden yaziyorum tabi cok yavas oluyor havada dolayi heralde 3G cekmiyorben girmisken dunku menumu yaziyim:
kahvaltidan once yarim yesil elma
sabah:
iki dilim kepek ekmegiyle tost
yarim domates
4 zeytin
sekersiz cay
ara: kucuk bir muz
oglen: 1 hurma
1 kase kuru kayisi
aksam: (17:30)
sebze yemegi
2 dilim kepekli ekmek
yuruyus
karisik bir menu oldu![]()
erken yediğin için iyi bence su kaç lt ?