benim bu hafta cok az oldu

isin kötü yani günüm gelmesine ragmen halen regli olmadim
menülerin hafta boyu toplanip kontril edilmesi olayi benim cok hosuma gitti, belki gözümüzden bilmeyerek kacirdigimiz seyler vardi, süper olacak bu
birde kaptancim kacamak yapanlar oluyor, menüleri okurken bu sefer hic aklimda olmadigi halde okuyunca canim cekiyor.
belki bu benim maymun istahliligimdan kaynaklaniyor, ama
acaba kacamaklarin ismini yazmayip tuzlu, yagli, tatli veya sekerli kacamakti filan yazilsa daha iyi olmaz mi?
cok etkilemedi galiba

menüm o sekilde kaldi o gün cay ictim orada sekersiz
ben bu julliani denemistim ama hic bana göre bisey degil ya cok zorladi beni hemen birakmistim.
bunu yapip spordan soguyacagima bpgazimi tutatim demistim hatta.
yapabilenlere helal olsun
canim yazdiklarini menülerini gecmiste okudum tek tek alinti yapmak istemedim.
sürekli halen kacamak yapmaya dvm ediyorsun, artik ben saglikli beslenecegim ve su kiloya gelecegim de ve kacamaklari kes, yoksa bunun gördügün gibi sonu gelmiyor.
cok az kilon var verecek 5 kilo neki okadar verdigin kilolar yaninda. az sk disini hedefine okadar az kalmis

bu yorumu cok seker buldum ben ya

bende 69lara tutunup kaldim 2 haftadir.
hatta aksamlari 70leri görüyorum basim dünüyor olamaz 70 görmek istemiyorum diye

bu hafta 68leri sabitlesem aksamlari 69 olsa tamamen kurtulsam 70lerden ne gzl olacak

hosgeldin venüs, sanirim iyiz bu hafta 2.dik. cok kacamaklar vardi ama ucuz atlattik diyelim.
diger yorumlarinida gördüm, her takimdan uzaklasanlarin kaderinde oldugu gibi sende kilo almissin.
bende kilo alarak geri döndüm.
nekadar cabuk kendini tekrar diyete verirsen okadar cabuk kurtulacaksin üzüntüden.
cünkü biliyorum kilo almak veya ayni ypksek kiloda takilip kalmak insanin moralini cok bozuyor

o hatun bana göre degil ben leslieyi daha cok seviyorum, fakat odamda yürüyecek cok yer yok ve yerler eski bina oldugu icin zagur zugur ediyor, acayip sesler cikiyor. herseye ragmen havada kötü oldugu icin leslieye geri dönmem gerek.
kural var zaten takimda spor zorunlulugu, eve gelirken yürüyüs yapamazsam evde yapcam artik
bu yorum beni cok güldürdü

canim 85 veya 70 senin üst bel ölcün, gercek gögüs ölcün degil aslinda. cünkü sirtin ne kadar yagli genis olursa o üst bel ölcün okadar yüksek oluyor. gögsünün büyüklügünü A - B - C - D'den ögrenebilirsin.
canim baktim paylastigin formüle fakat 190 veya daha fazla nabiz tehlikeli degil mi spor esnasinda.
bana cok geldi. normalde spor yaparken nabzim kac atiyordu bilmiyorum ama 192 görünce basim döndü simdi
hadi bakalim hayirli olsun canim
evet su cok önemli kac haftadir onu hedefliyorum ama hergün istedigim su miktarina ulasamiyorum. zayiflamanin anahtari su bana göre aslinda