70e dusmek icin karizmatik bi tarih belirledim kendime ozel bi sebebi yok yaniNormalde ikinci çocukta sezaryen olacağı için tarihi ben belirledim ama ameliyata girince doktorcum dedi ki senin minik hazırlanmış geliyormuş yani ben belirlemesem bile aynı tarihte gelecekti prensesim. Birde bu tarih benimi için ikinci önemli bir tarih. Tam 2,5 sene önce bu tarihte sigarayı bıraktım.Bu arada sen neden 04.04.2014 olarak belirledin tarihi?
Daha nasıl geleyim Buse' cim yaaaaBuna şükür bence
Bende ekmek yerken bimden alıyordum. Hem çavdarı hem tam buğdayı gayet güzel. Artık ekmek yemiyorum. Canımda çok istemiyor. Ekmeksiz hiç bir şey yiyemeyen bir insan için mucize gibi
Aynen bahaneye bak bahaneye ama bence nazar var bu işlerde. Çünkü ben de ne zaman kararlı olup kilo versem ertesi gün kendime hakim olamıyorum.
Eğer + çıkarsan listeye giremezsin biliyorsun dimi canım? Listeye girmek için ben yemeni tavsiye etmem.
Herkes S4 demiş zaten. Bence hiç durma hemen S4 al. Çünkü çok iyi fotoğraf çekiyor. Ben ufaklığın bütün fotolarını onunla çekiyorum.
İştah açar diyor yaaaaa dikkatZeynep anne sütünü artırıyormuş. Doğruysa eğer.
Yukarda da söyledim. S4 fotoğrafı güzel çekiyor.
Harika ötesi bir menüüüüüüüüüüüüüü
Püsküüt diye diye nazar etti zaten takıma zor kurtardık sarı kartı.
Öğleyi atlamışsın hiç ekmek yememişsin. Daha doyurucu beslenmen lazım canım. Ne kadar su içiyorsun?

Canim 1 lt anca iciodum de dun sen soyledikten sonra dun 2 kusur ictim bugunde 1.5 oldu simdilik.
Ekmege baslicam die umuyorum insallah:) meyve ogun yerine gecmez mi? Vallahi cok doydum bugun hatta migdem agzimda okdar yemis gibiyim.