Bebeyim sen daha tatlisin tesekkur ederim:) su iciyorum iki gundur 2lt den biraz fazla.olacak galiba bu is:)
canım çok tatlısın sen yaaa
yine de nohutu abartmamak iyi fikirsağ ol ayşenurcum. bu arada ben buse yaş 24 bekar ve konya da kar ve bunlar hep bana kar... ve ahahahah
kaçamak olmadığı için mutluluk sarhoşuyum sanırım
kardeşimde s3 vardı memnun değildi donuyormuş bi süre sonra. iphone 5 kullanıyor cok memnun. bende de iphone 4 var. takoza kaçtı artık ama hala memnunumsanırım tek iphone al diyecek olan benim şuan
çok güzel paylaşım sağ ol canım
30 day shred süpeeerben de yapcam onu ama hedefe ulastıktan sonra. yine kas yapmak istemiyorum cünkü
su az olmamış. süzme yogurt ben de çok severim ama 1 kaşıktan fazla yeme aşırı yağlı ve kalorili
peki banucum. sen de kendine iyi bak
nesfit karışık meyvelinin tadını seviyorum ben ya
ben çok beğendim canım. meyve ara öğün olsun. öğleni daha doyurucu yap ama yine de çok güzelsuyu da unutmuyorsundur umarım
neyin var canım ne raporu? geçmiş olsun. hoş geldin bu arada
dünkü menü hiç olmamış. bugünkü menü daha iyi ama az da olsa püre olmasa yerine salata falan olsa süpermiş :))
ay ben sogugu sevmiyorum ama karı seviyorum![]()
Canim o meyvenin yanina ne yemeliydim mesela?menü güzel ama öğlede mutlaka bi protein filan olsaydı iyiydi
püsküüt te varyaaa geçende beni kilo korumada tebrik etti haftasına + çıktım
gülcüm ilk günde etli pilav ve o yağlı nuggetlarrrr bugünde patates püresi olmamış
ay buseeeeeee o ananslar dişime yapıştı bide fazla şekerli geldi bana baydı beni sanki tadı güzel ama![]()