canım günaydın ne tatlı olmuşssun yawww en heycanlı kısmı şu isteme yüzük olayı ben düğünde bile okadar heycanlanmadım kıymetini bil inşallah olmazda olabilecek aksiliklere gül geç çok müthiş bi duygu kıymetini bil kısaca
ben hep somurttum stresten istemede nişanda kınada ama düğünde bi haller oldu bana gelinliği giydim saç baş yapıldı oturdum bi rahatlık bi huzur kendime şok oldum:)
Arabaya bindik eşim stresten ölecek ay millet rahatmı bi aksilik varmı orkestra güzel çalıomu vs vs.ya bırak ya ne kasıon relaxxx biraz dedim.Sağa sola bakıp ben gelin oldum ben gelin oldum diodum ayyyy o hallerim geldi aklıma alemim ya.Düğün salonuna girdim dans vs 1 kere masaya geçtim 5 saat sürdü düğün ve bidaha masayı görmedim oynadım oynadım oynadım PİŞMAN değilim e 8 yıl bekledik ahdım vardı pistin heryeriinde ayak izim olacak die:)
canım yaşın kaçtı ne kadardır evlisin ben gerginim sözü atlatırsam rahatlıcam biraz sanırım
