- 24 Temmuz 2013
- 546
- 8
- 318
cok cok cok tesekkur ederımcnm tebrıkler
:46
cok cok cok tesekkur ederım ebrucugum,cok mutluyumGünaydın canım
Günaydın Nihal' cim kocaman tebrik ediyorum seni.![]()
Günaydın canım hoş geldin
ınsallah canım ınsallah hepimiz ulasıcaz ıstedıgımız rakamlaraDarısı başımıza inşallahh. Bende 70 kiloyu görmek istiyorum
cok cok cok tesekkur ederım venuscum.ağlamadım tam anlamıyla bı sevınc gosterısınde bulundum sabah sabah esıme.havalara zıpladım,neyse kı sabah sabah alt komsu yine cevız kırıyordu her zamankı gıbı de duymamıstır sevinç naralarımıAy ben çok hızlı kilo verip alıyorum ya kendim gibi bi garip insanı daha görmedim yani.. Haftada 3 kilo alıp, 3 kilo verebiliyorum çok kötü ya
İlginç bir menü olmuş ama kaçamak yok bence canım afiyet olsun
Süpper bebeğim afiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Çok iyi yapıyorsun valla senin iraden süper
Süppersin canım insanın hedef kilosuna ulaşması ne güzel bişey ya ben olsam ağlardım
Regl sonrası ise düşer kilon canım, arada böyle duraklamalar hasta olmasan da olabilir. Yeter ki devam et kesin kiloların gitmeye devam edecek.
Aaaaaaa bize de yapılıyor mu buuuu ay çokzeeeel
1 aydır bu problemi yaşarken haftada 600 gram vermiş olman bile çok iyi bence
:13: tebrik ederiiiim
Ay verecek kilon kalmicak artıııık
Olsun olsun biraz daha farklılaştırırsan menünü giden gramlar artar süper yine de :13:
Neden böyle oldu acaba ki?
Süper tebrik ederim canımmm
Ay olsun ya vermişsin sonuçta, ne duraklama ne gerileme olmuş buna da şükür
Süppersiniz her zamanki gibi bence
Ayyyyyyy bakcam hemeeeeeeeen

senın adına cok sevındım canım.yenı ısın hayırlı ugurlu olsun,hayatına renk getirsın,şans getirsin,her sey gonlunce olsunkızlaar ben bi işe basvurmustum ya hanı sonra ararız demışlerdı hıc umudum kalmamıştı cagıracakları yonunde ama bugun aradılar yarın gel basla dedıler yanı yarın işe baslıyorummhayırlısı olsun inş...
![]()