İnşallah gönlündeki yere gelirsin. ben 2012 kpss ye lisans olarak girdim 72 aldım atanma şansım yok. 2014 e de çalışamıyorum. kafam hep dolu yer yok gibi geliyor. o kadar çok sıkıntıyla uğraşıyorum ki en büyük isteğim atanmak ve zayıflamak. zayıflamayı başaracağım kaçış yokkk. İnşallah atanmak içinde çaba harcamaya başlayacağım. kamu yönetimi
Canım seni ne mutlu edecekse kafanı onlarla doldur boşver geri kalanları Allah dermansız dert vermesin yeter ki,hepsi gelir geçer.İsteklerin imkansız şeyler değil hem zayıflayıp hem kpss çalışabilirsin.Gerçekten gözünde büyütme hele de kpssyi bi ucundan başla gerisi çorap söküğü gibi geliyor.Ben ki yeni bir dil öğreniyomuş gibi tarih çalıştım yeminle kitap yazdım tarihten güya özet çıkarıyodum 10 kitaptan alıntı yapınca dehşet bi yayın çıktı:)Ne kadar zorlandığımı ve kafamın basmadığını anlatmaya çalışıyorum ama 30da 30 yapmıştım.Gerçekten zor değil yağabilirsin.
Ben tam bir İzmir aşığıyım. Ya İzmir' de yaşamalıyım ya İstanbul. Bana deniz lazım kokusu bile yeter.Konya hiç bana göre değil
İklim olarak Ankara'yla aynı hemen hemen
Ben daha önce Adana' da yaşadım. Şimdi öyle pişmanım ki orayı bırakıp Konya' ya geldiğim için anlatamam. Bu arada Ocak tan sonra İskenderun da yaşamaya başlayabiliriz. Sıcak memleketleri hep daha çok sevmişimdir. Senin hakkında da hayırlısı olsun ama Ankara sanki sana göre değil :26:Başka hiç mi seçeneğiniz yok:44:
Seni zayıf halinle görmeyi çok istiyorum bunu daha öncede söylemiştim sana. Eğer gerçekten istersen inan ki başaramayacağın hiç bir şey yok. Yeter ki pes etme. O zaman bütün mutluluklar seni bekliyor olacak.![]()
Kaptan sen nasıl yaşadın adana da ya hadi mersin yine iyiydi de adanada nefes alamıyordum ben.Senin nasıl zayıfladığın çıktı ortaya orda yaşayıp erimemek elde değil

Evvet iskenderun güzel bi yer izmir kadar değilse de konyadan iyidir.Hımm bi alternatif daha var buranın özelleşmesini beklemek(bu aralar katar fizibilite çalışması yapacakmış bakalım talip olursa bize) o vakit havuza düşüyoruz ve seçtiğimiz 3 ilden birine gidiyoruz.Ama ilerisi net görünmeyen bi alternatif çok umutlanmak istemiyorum.Ya aslında antebe yakın 3 saat çok sık gidip geliyoruz ama ilçe işte ilçe yaaaaa ben burda büyütmek istemiyorum çocugumu çok yobaz çok kapalı bi yer kız arkadaşınla oturabileceğin bir yer yok.Adam akıllı spor salonu yok ya.Burdayken yaptığımız tek sosyallik arkadaşa oturmaya gitmek