Aynen öyle kaptancım sürekli tartılmak tehlikeli o yüzden. Ben de yarın son tartılacağım.Zaten insan en çok kaçamak yaptığı zaman tartılma ihtiyacı hissediyor. Tamamen psikolojik bir durum ve tartıyı olumsuz etkiliyor. Düşünce gücü diyelim kısaca. Birde sürekli tartılmak ve kilo verdiğini görmek insanı rahatlatıyor ve daha rahat kaçamak yapmasını sağlıyor. Ben de son zamanlarda her sabah tartılır oldum. Bazen akşamlarıda çıkıyorum. Tabii sonuç kötü oluyor. Yarın bu hafta son defa tartılıyorum ve yine tartıyı kaldırıyorum. Hiç olmazsa kilo almışmıyım düşüncesinden dolayı kaçamak yapmam.
Zor vallahi senin işinBu arada yalnız mı yaşıyordun? Eğer öyle değilse evdekilerden büyük şikayetler alma ihtimalin fazlalaştı
Bu arada farketmiyorum sanmayın kızlar. Son iki haftadır özellikle mesaj sayılarına dikkat etmiyorum. Daha doğrusu kim ne kadar geliyor kim gelmiyor farkındayım ama sizlere bişey söylemiyorum. Ben ne zaman ortadan kaybolsam takımda paylaşımlar iyice düşüyor. Lütfen yarından itibaren herkes kendine çeki düzen versin. Çünkü yeni haftanın paylaşımları yarın başlıyor. Mesaj sayılarına dikkat lütfen. O ceee deyip kaçanlar ve takıma uğramayanlar büyük azar işitecek benden ona göre
Ailemle yaşıyorum ben, güven bağımız çok sağlamdır zaten anne ve babam eğitimci benim. Dolayısıyla kendimi tehlikeye atmayacağımı biliyorlar, şikayet gelmiyor böyle durumlarda. En fazla özlüyoruz birbirimizi.