Vasthanerada yardimin icin tesekkur ederim![]()
ben araniza yeni katildim 18 yasindayim 150 boy 73 kiloyum kendimi bildim bileli tombisim.bu sene insallah universiteye gidicem bu halde universiteli olmak istemiyorum. Tek basima diyet yapamiyorum. Anneme dedim beraber yapalim diye kabul etmedi.Arkadaslarimi orgutlemeye calistim beraber diyet yapalim diye hic biri kabul etmediler. Hatta hile de denedim ay cok kilo almissinnn falan diye yine de kabul etmediler diyet yapmayi. Ben de araniza katilmaya karar verdim. Tabi bu karari almamda sevgilimin de zayiflamami istemesinin buyuk bi etkisi var. :/ bu yasima kadar 1 kere zayiflamaya calistim o da sevgilim icin akapunktura gittim 1 ayda 5 kilo verdim. Ama bence akapunkturun zayiflamamda bi etkisi olmadi. Kendi biriktirdigim paramla gitmistim verdigim para bosa gitmesin diye yemiyodum :-D bu sayede baba parasini harcamanin ne kadar kolay oldugunu ogrendim :-D dun basladim diyete sabah 1 tane yumurta yedim oglen bikac tane zeytin 2 dilim ekmek ceviz yedim ikindiye dogru 1 kase yogurt yedim aksam misafir geldi annem borek kisir pogaca falan yapmisti dayanamadim bi kacamak yaptim 72.5 dan 73.6 kiloya ciktim :/ beynimden vurulmus gibi oldum ama sabah ac karna tartildim 72.4 e dusmusum. Spor da yapmaya basladim 15 dakika falan spor yapiyorum kaslarim hala aciyo:/ su icmeyi de hic sevmem kisin 1 gun boyunca hic su icmedigim olur. Bide ben pek acikmam depodan mi kullaniyorum bilmiyorum :-D genelde can sıkıntısina biseyler yerim :-D cok konustum galiba
Adını söylermisin tatlım.Hoşgeldin aramıza.Ben funda 28 yaşındayım kamuda bilg mühendisiyim.evliyim 14 aylık.henüz çocugum yok 1.73 boy ve 93 kiloyum.Boyuna göre kilon baya fazla ama merak etme elbirliğiyle kurtulacağız fazlalıklardan.Daha yolun başındasın bende üniye şişman gitmek istememiştim çabalamıştım ama istediğim kilıoya ulaşamamıştım.Çok zorlanırsın ünide fıstık gibi kızları görünce orası farklı bi ortam ne kadar kendine güvenin fazla olursa okadar başarılı olursun hem derslerinde hemde sosyal çevrende.Sakın benim yaptıklarımı yapma hapdır akupnkturdur boş gerçekten fazlasıyla geri dönüyorlar.kısa süre içinde çok kilo vermeyi bir mucize gerçekleştirmeyi düşünme.Amacın bundan sonraki hayatına sağlıklı devam etmek olsun.Hem sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir hem fazla kilolarından kurtul üni kilo almak için gerçekten çok tehlikeli bir ortam düzen yok yoğun ders çalışmalar vs insanı baya yoruyor. çok dikkatli olmalısın.menülerini paylaş gerçekten tecrübeli arkadaşların çok faydası oluyor yaptıgın yanlışları görüyorsun yolun bahtın açık olsun bol şans hepimize.Bu arada hoşgeldin aramıza.