Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı böyleyim işteama bak sercecik in söylediği video güzelmiş bunu da düşünebiliriz.
[video=youtube;xRScb2l4Z4g]http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g[/video]
Ben bir tartilayim korkuyorumda bugün 2 dglde 3 ögün yedigim icin bide kahvalti gectitartilmazsam da catlarim meraktan :S
Sporu sevmeyen biri olarak walk at home iyidiryürümek en iyi spor kilo verirken. Istedgb kiloya yaklasinca sporu artirip artik kas yapmak gerekiyor :)
Kendimi bu sekil hayal ettimde sey
Ama sanirim yatmadan önce egzersiz yapmak iyi dgl vucut dinlenme moduna gecerken harekete gecince uykumuzun kalitesini etkiler.
Sabah kalktigimizda 10-15 dakika kadar ufak hareketler bile yapsak metabolizma hizlaniyor ve daha canli oluyorsun o gün, buda kücük bir anektodum bir yazidan![]()
bende aynı böyleyim işteama bak sercecik in söylediği video güzelmiş bunu da düşünebiliriz.
[video=youtube;xRScb2l4Z4g]http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g[/video]
bu da güzelmişher harekete açığım ben bunu da yaparım
ama uunuturum hareketleri yarınn indiririm tvde açarım oyle daha güzel olur
![]()
şimdi mi tartılacaksın? ama fazla çıkmaz mısın? :26:
evet ben yapıcam bunu yarından itibaren![]()
ama sabah zamanım olmuyo ki koştura koştura gidiyorum dershaneye :/
bu da güzelmişher harekete açığım ben bunu da yaparım
ama uunuturum hareketleri yarınn indiririm tvde açarım oyle daha güzel olur
![]()
Cnm ben her sabah aksam tartiliyorum bu bana daha cok gaz veriyor
Takim olaraktA cuma günleri kalkip wcye gittikten sonra tartilip bildirim yapiyoruz
Kolay gelsin :)
Günaydın kızlarKimse bildirim yapmamış henüz.
Ben yapayım bari. Bu haftaki sonucum çok kötü. Bunun büyük bir kısmı reglden kaynaklanıyor galiba ama tartıda ki rakam dehşet
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 63.2
Fark : -1
Mesaj sayilarim
17.01.14 5mesaj sayabildim daha dazlasini telefonum glstermiodu galiba sayfa bitti ama cok daha fazlaydi o gün mesajlarim
18.01.14 9 msj
19.01.14 16 msj
20.01.14 26 msj
21.01.14 16 msj
22.01.14 19msj
23.01.14 bununla 10 daha fazla yazican bugün ama 10yazsada olur :)