selam kizlar eve yeni geldim bigun yiyecek konusunda baya gunah isledim hayvan gibi yedim birazda huzurlu ama huzursuz bi gundu filan anlamadim hersey iyi giderken bisiler cikio devamli mutluluguma golge dusuyo 

Canim emin ol kotu bi niyeti yoktur ben bile gencayin kardesinin facesini kontrol ediuorum ama tabi dogru bisi degil ama annem banada yapmisti ve simdi diyorum ki iyi ki yapmis cunku bnm gormedgim yanlislari gormus ve iyiki uyarmis diyorum emin ol kotulugunu istemez otur oturdugun yrde ve hayatina devam et cikolata kurtulus degil o sinavdan yuksek alip yuzlerini kara cikarmamak kurtulus cnm

Canim lavantayi tarifteki gibi yapip 1 tas suyun icine koyuyorum ve son kez onu sacima dokup cikiuorum banyodan. Ben h&shoulders kullaniuorum sac kremi elidor kullaniyorum sac dokulmem coktu azaldi. Bunu her banyoda yapiodum simdi yapmiyorum 1 aydir filan bide haftada 1 yumurta zeytinyagi sirkeden maske yapiodum simdi cok memnunum saclarimdanBurcucum
1.sini bulabilirmiyim bakmam lazim o kelimeleri tercüme etmeliyim. Sanirim ben bimeks aramistim daha önce ama bulamamistim.
Birde kac saat bekletiyirsun sacta.
2.tarifteki lavanta kurusu nasil, dallimi yada tek tohumlarimi cnm?
Bide sen tarifteki gibi duruluyirmusun yada sacindami birakiyorsun lavanta suyunu.
Birde suan hangi sampuani kullaniyorsun?
Ben bir ara uzun süre h&shoulders ve krem olarak garniertin yesil kutusunu kullandm artik satistan kalkti o.
sonra saclarim döküldü.
ünlülerin kullandgi cok önerilen ve pahali bisey kullandim saclarim resmen 3ayakli catala döndü.
Hemen uckari aldirtip panthene gectim. Sampuan ve sac kremini kullaniyorum. Sac kremini son 2defada kullanmadim sanirim o da döküyor.

kızlar moralim çok bozukannem dolabımı karıştırmış elbiselerimin ceplerini karıştırmış sevgilimin bana aldığı yüzüğü bulmuş saklamış nereye koydu bulamıyorum
bana yazdığı yazıları okumuş şimdilik bir şey demiyo ama sınadan sonra der kesin laf sokup duruyo
moralim çok bozuk hiç bir şey canım istemiyo tonlarca çikolata yeyip ağlamak istiyorum
sevmiyorum annemi her şeyimi karıştırıyo günlüğümü bile okuduu
bu evde yaşamak istemiyorum artık
kızlarınızın sizden nefret etmesiini istemiyosanız özel hayatlarına karışmayın eşyalarını karıştırmayın buda benden size kardeş nasihati olsun
pek gelemeyebilirim bu sıralar foruma canım hiç bir şey istemiyo![]()
Canim emin ol kotu bi niyeti yoktur ben bile gencayin kardesinin facesini kontrol ediuorum ama tabi dogru bisi degil ama annem banada yapmisti ve simdi diyorum ki iyi ki yapmis cunku bnm gormedgim yanlislari gormus ve iyiki uyarmis diyorum emin ol kotulugunu istemez otur oturdugun yrde ve hayatina devam et cikolata kurtulus degil o sinavdan yuksek alip yuzlerini kara cikarmamak kurtulus cnm