Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.
Sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım. Ama menülerini içeriklerini istemiyorum. Sadece her gün menü paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek istiyorum. Ama şöyle bir şeyin listesini tutabilirsin. Kaçamak listesi adı altında kim kaçamak yaptıysa tarihiyle birlikte yazarsın. Haftalık ve aylık kontrol ederiz. Kilo veremeyenlerin de neden veremedikleri ortaya çıkar.
Liste süper olmuş. En kısa zamanda mezura alıp bende ölçülerimi kaydedeyim. Malum spora başlayacağım. Bakalım pilates ne kadar inceltecek beni.
Burcu senin problem ortaya çıktı. Basenler oldukça fazla. Sen basen ağırlıklı çalış canım.Bu arada kol ve bacağı nasıl ölçtün?
kolumu üst koldan ölçtüm bacağıda dizimin 1 karış üstünden nette öle yazıyodu canm. yürüyüş yapıyorum leslie ile canım ide basen hareketleri yapıyorum 55 e düşünce jillian düşünüyorum yada bi spor salonuna yazılcam