annemde de vardi :-D kucukken cok oynardim mahallenin butun kizlari kullanmisti yine de bitmemisti :-D en sonunda attik :-D ben de birsuru makyaj malzemesi istiyorumm bana da alsin biri ya :-D
biz pek kavga etmeyiz ama edince de tam ederiz :-D neyse ki ayrildiktan bikac saat sonra barisiyoruz
ahahahahha biz hep kavga ediok bi ara rutine bağladk her gün belli saatlerde
 gece 2 3 e kadar kavga edıoduk sabah tabi uyksuz olunca anlodk kavga etceğimize uyumamız gerektiğini
 gece 2 3 e kadar kavga edıoduk sabah tabi uyksuz olunca anlodk kavga etceğimize uyumamız gerektiğini 

bnce bu yasta bile diyet spor işine girişmen çok güzel birşey cünkü herkes salıyor kendini ama unumu eledim elegimi astım şeklinde ama öle olmuyor işte bnmde annem 44 yaşında benle birlikte diyet yapıyo ama 70 in altına düşemedi metabolizmadan sanırım
 bnce bu yasta bile diyet spor işine girişmen çok güzel birşey cünkü herkes salıyor kendini ama unumu eledim elegimi astım şeklinde ama öle olmuyor işte bnmde annem 44 yaşında benle birlikte diyet yapıyo ama 70 in altına düşemedi metabolizmadan sanırım