Geçmiş olsun Burcu' cum. Annenin iyi olmasına çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı, babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün.
Tatlım havalar çok erken kararıyor yani gün çok kısa sürüyor. 19:45 te yediğin yemek sana zarar verir. Bir de arkasından spora gidiyormuşsun. O hiç olmaz. Günler uzayana kadar akşam yemeğini iş yerinde ye. Yani saat 18:00 den önce. Ayrıca akşam ilerleyen saatlerde acıkırsan elma yemen olmaz. Yoğurt yemen daha uygun.
Geçmiş olsun Funda' cım. Umarım düzelir bir an önce bütün olumsuzluklar. Ama boş vaktinde mutlaka bekliyorum menüleri.
Öncelikle öğün atlaman olmamış. Mümkün olduğu kadar 3 ana öğün yapıyoruz. Velibak ne? İlk defa duyuyorum. Akşamın çok güzel olmuş. Su çok az.
Yolun açık olsun canım. Eşinle aranı açmak hiç iyi olmaz zaten ama umarım kendi başına da istediğin kiloya ulaşırsın. Ama bu cuma senden mutlaka bildirim bekliyorum. Listeyi giderken kötü etkileme lütfen. Ayrıldım diye de uğramamazlık etme arada uğra takıma haber ver kendinden.
Bu renkte mi aldın montu? Güle güle giy. Hatta üzerindeyken resmini çeksen daha iyi olurdu. 38 beden pantolona da çok sevindim.
sağol ebrucum. evet bu renk aldım canım üzerimde evde aynadan güzel olmuyo canım akşam anneme yada babam çektireyim atarım ama ben çok begendim 38 bedene çok şaşırdım canım ya bide dar kesim yani çok mutlu oldum