Sercecim ne kadar artidasin cnm?![]()
Bugün 600gr oldu dün aksamki menüsen sonra

Neden böyle oldu acaba güzel kilo verdim diye bıraktın mı kendini? Geçen hafta çok güzeldi çünkü. Eğer yarın çok + görürsen bildirim yapma. Hiç olmazsa kilo verenlerin hakkını yememiş ol. Duruma göre bak listenin durumu kötüyse eğer ortalamamız %0.30 un altında olursa bildirim yaparsın. Olmazsa eğer yapmazsın. Duruma göre davranalım.
Ne yedin ki dün? Kaçamak mı yaptın?
Günaydın Burcu sende hoş geldin.Bakalım yarın neler olacak. Sanırım bu hafta herkesin durumu çok kötü.
![]()
Merhaba Özlem hoş geldinKötü düşünme kötü olmasın. İnşallah yarın tartıda güzel sonuçlar görürsün.
Evet ebeucum ne yazikki öyle bu hafta cok kötü durumdayim icimde canavar var sanki ben diyet yapmiyorken böyle pis bigaz degildim ya

Geçmişe cevap vermeyeyim alıntı yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum. İlla dürtüyor bişey bir bakmışım bir sürü alıntı yapmışım
Tatlım ismini bilmiyorum kusura bakma. Karşılaşamadık bir türlü seninle. Yoo hatırladım galiba ismini. Yanlışsa kusura bakma lütfen. Havva' ydı sanırım. Menün gayet güzel merak ettiğim şey diyetisyene mi gittin. Yoksa bu menüyü kendin mi oluşturdun?
Özlem rezalet bir menü olmuş. Farkındasın biliyorum. Ama kendine gel lütfen.
Haklısın Burcu. İpin ucunu bırakınca gidiyor, bırakmamak lazım. Bedenim gayet güzel. Aldığım kilo genelde göbeğe gidiyor. Ayva gibi bir göbeğim vardı geçen hafta. Bakalım bu hafta tartı da nasıl bir sonuç alacağız. Geçen hafta ufaklığın hastalığı nedeniyle gidemedim spora. İnşallah bu hafta gideceğim. Hayırlısıyla başlasaydım spora süper olacaktı.
Sakın haaaa Funda umarım bırakmamışsındır kendini. Umarım bu haftada güzel bir sonuç alacaksın. Sabırsızlıkla bekliyorum yarın ki kilonu
Menün çok kötü Nur. Hiç bir mazeret kabul etmiyorum. Bu şekilde beslenerek bir ileri iki geri yapıyorsun. Tut kendini biraz. Hatta diyet işi bitmeden davetlere gitmemeye çalış. Yoksa bu işin sonu gelmiyor. Emin ol diyet bittiği zaman yani korumaya geçtiğin zaman çok daha kötü olacak senin için. Şimdiden kendine dur demeyi öğren lütfen.![]()
Haklisin ebeucum be desen haklisin. Bugün insallah daha gzl bi menü olacak ve spir yapacagim en azibdan daha az arti cikarim belki yarin

Dikkat dikkat dikkat!!!
Kızlar genel olarak şimdiye kadar okuduğum bütün menüler çok kötü. Hemen hemen herkesin menüsünde yenmemesi gereken yiyecekler var. Unutmayın ki burada yarışıyoruz. Karşılığını da zayıflayarak incelerek alıyoruz. Yani yediğiniz her lokmanın hesabı kendinize ait ve takım arkadaşlarınıza karşı bir sorumluluğunuz var. Son bir aydır düzenli takip edemiyorum takımı. Gerçekten çok ama çok yoğun yaşıyorum. Size zaman ayırıp tek tek hepinizle ilgilenmek istiyorum ama son zamanlarda bu mümkün olmuyor. Bugünden itibaren düzenli bir şekilde gelmeye çalışacağım. Lütfen herkes kendine çeki düzen versin. Hep birlikte kurtulalım şu fazlalık kilolardan.
Eksikligini yasiyorum gercekten ebrucum, felebilirsen süper olur