canım evet karatay yaptım ama karatay tamamen ekmek yasak diodu ben her sabah 1 dilim yiyodm kızarmış hemen yzayım o zamanlardan örnek menü
sabah bol tereyağlı yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek domates v.s
öğle tavuk salata yoğurt filan
akşam sebze yemeği salata yoğurt vs
bu arada diyetisyen kontrolündeydim ama zaten bana diyetisyenim ara öğün vermedi sonra dedi ki karatay kitabını al oku filan dedi aldım okudum uygulamadım kadın çok katı ama diyetisyen olmasa bile kalp ve damar cerrahisi uzmanı ve bu onun tez konusuymuş kendi evine doktor oldugundan beri ekmek tatlı vs. girmemiş her şeyi organik alıyomuş filan uç noktalar bunlar ama ben yararını gördüm ha hiç ara öğün yapmayın demio çok miden kazınırsa günde 1 çay bardağına kadar kavrulmamış yemiş öğlen 3 e kadar meyve akşamda yoğurt öneriyo ama kilo verebilmek için ara öğüne ihtiyaç yok dio. ben şuan korumadayım ve hayvan gibi yediğim dönemler oldu sadece 6 ayda 3 kilo aldım ama dukkan yapanlar veya arkadaşım baya diyetisyene filan gitti hem 15 kiloyu 9 ayda verdi ben 5 ayda vrdim hemde bırakır bırakmaz sor yaptıgı halde 10 kilo aldı 2 ay içinde ama tabi herkes istediğini uygulamakda özgür bebegim ama ben karatayı seviyorum
sağolun kızlarrr