- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Hadi bakalım Burcu. Yarışalım mı seninle ?günaydın kızçeler bugün tekrardan bir milat yapıyorum ve diyete başladım biraz zorlanabilrim ama yinede dikkat edip 55 hedefliyorum bakalım![]()
Emin ol kimse tombik bir gelin olmak istemez. O nedenle iyice hırs yapıp düğüne kadar inebileceğin en az kiloya in bence. Çünkü insan o günü hayatı boyunca bir kez yaşıyor.Adım eda :) bilmiyorum çok az kaldı düğüne tombik bi gelin olmak istemiyorum :)
Erkeklerin metabolizması farklı ama diyet yapan erkeğede çok rastlanmaz. Onların iradeleri daha zayıf bu konuda. Nişanlını tebrik etmek lazım canım.Bizim ki bi zamanlar Şişmanmış gayret edip 5 ayda 17 kilo vermiş ya bendende beklentisi büyük bilmiyo ki kadınlar be erkeklerin metobolizması farklı :)

Menün sirkeli su haricinde gayet güzel. O sirkeli suyu içme lütfen. Sonra midene zarar vermesin. O olmadan da zayıflayabilirsin.Acaba telefondan girdiğim için mi göremiyorum ki
Normal düzenim bu degil ama bugün yediklerimi yazarak başlayayım :)
10 da kalktım büyük bi bardak sirkeli su içtim yarım saat sonra
1 domates
2 tam bugday ekmegi
4 zeytin
2 yumurta çok az tereyagıyla yapılmış
1 tk tulum peyniri
1 tk acı sos
*uzun zamandır böyle yemiyodum acayip doydum muhtemelen akşamüstü hafif bişeyler yiyip günü kapatırım..bide pilates hocama sözüm var 3 lt suyu zorda olsa tamamlamaya çalışıyorum :))